- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
evet hele 6 ay ek gıdadan sonra fena kokuyormuş :)Çok kokuyor dediler öyle ya herkes sponsoru gibi bu çöpü övüyor
Aslında bunu bi site kiralıyor. Herkes de memnun aylık 400 yada 600dü zaten 4 ay falan kullanırız acaba çocuk doğduktan sonra öyle yapmak daha mı iyi olur4moms da çok kısa süreli kullanımlı hareketli bebek sevmiyor diyen de varben de onun beşiğini çok beğendim ama :)çok pahalı bir de kullanamazsak
Tabiki paylaşırım ben de eğer 2024 başı ise geri gönderirimcanım bende alacağım ama son kullanma tarihleri şubatta kadar bekler mi yakın mı gönderirler o yüzden beklemedeyim gelince son kullanma tarihlerini paylaşır mısın ?
kız şu çocugu rahat bıraksana seeennnn,Aynı günün videosu durdurarak milim milim ilerlettim sanki o çıkıntı sola kaymış gibi bu pozisyonda bu kordon gibi offffff
ay maşallaahh, ben daha hiç birşey almadım ıkı uc zıbınn sadece :))Bende 20 den önce almam diyordum buyuk parçalardan 4moms kaldı sadece her şey bittişimdi küçük parçalara geçtim
canım ben ıkılı taramada radyolıjye gıtmıstım, 20.haftadan sonra perınatolojıye gideceğim.. ama risk vs onunla alakası yok yani 2hamile arkadasım daha var onlarda perınatolıojye gıtceklerKızlar detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru mu yapıyor radyoloji mi
ben regennıs max, ferro sanol, d vıtamını kullanıyorum canım,Hangi vitaminleri kullanmaya başladınız?
Decavit ve demir için oligofer flakon verildi bana decavitinde hapı kocaman ya
Ferro sanol bana dokanıyor istemedim umarım bu verdiği dokanmaz hapını veriyordu flakon istedim hap içmekten içim dışıma çıktı bunuda burnumu tıkar içerim artıkben regennıs max, ferro sanol, d vıtamını kullanıyorum canım,
bırde enox kan sulandırıcı
Merhaba canım doktorunla danış istersen inşallah bişey olmazKızlar günaydın
Ya cok tuhafım
Bu gün sabah afedersiniz tuhaf bi akıntı geldi sertleşmiş ama içi damar damar napacagımı şaşırdım gecen gün gittiğimde ilacı verip gönderdiler yat dinlen dediler ama bu neyden kaynaklanıyor kafayı yiyecek durumdayım
ay ferro sanol bugun cok mıdemı bulandırdı ılk defa öğürdümm, bende degıstırcem bır sonrakınde . flokan ıstıycemFerro sanol bana dokanıyor istemedim umarım bu verdiği dokanmaz hapını veriyordu flakon istedim hap içmekten içim dışıma çıktı bunuda burnumu tıkar içerim artık
Bence o pipi değil yaAynı günün videosu durdurarak milim milim ilerlettim sanki o çıkıntı sola kaymış gibi bu pozisyonda bu kordon gibi offffff
Ocean mummy, ocean d vitamini, oligofer.Hangi vitaminleri kullanmaya başladınız?
Decavit ve demir için oligofer flakon verildi bana decavitinde hapı kocaman ya
Canım bu cocuk dısarıya çıkacak hastabeye gidip gelecek aşısı var doktor kontrolü var, uzun kolluda alacaksın mecburen. Sen ne giyiyorsan bebeğe bir kat fazlasını giydireceksin demişti bizimde cocuk doktorumuz lahana bebekte etme incecikte giydirme diye, ayrıca oda bende zmnında yaptım sımdı okula Başlayacak oğlum odasına göre çalısma masası uydurmaya çalısıyorum, hiç gerek yokmus aslında odaya odasını değiştirsem mobilyaları taş gibi kıyıpta kimseye veremem valla bende şaştım kaldım, bir arkadasım hiç oda yapmadı bu sene okula başlıcak onunkıde birde yeni küçüHerkese 30 haftadan sonra alışveriş yapacağım diyen ben bugün daha 16.haftamda bebek odası aldım dayanamadım çok güzeldiAyrıca e bebekte zıbınlarda 6 al 5 öde vardı. 6 adet kısa kollu yenidoğan aldım, 6 adet 3 ay kısa kollu zıbın aldım. Aslında ben uzun kollu zıbın alacaktım ama annem gerek olmadığını evin zaten fazlasıyla sıcak olacağını söylediği için mantıklı geldi kısa kollu aldım. 5’li unisex hastane çıkışı aldım cinsiyet kesin olmadığı için. Pazartesi Bebek arabasını ve anne yanı beşiğini alacağım Herşey her geçen gün pahalılaşıyor maddi imkan varsa herşey alınabilir aslında Aramıza yeni katılan anneler hoşgeldiniz
Valla bende oda yapma hevesim vardi sonra dedim daha kendi odasına gecmeye yıllar var şimdiden binlerce lira bayılmayı gerek yok. Zaten ilk çocuk hersey sıfırdan alıyoruz maliyet oluyo vazgeçtim. Beşik olarak park beşik aldim. Yatak odası için. Dolap olarak da salon takımının kullanmadığım vitrini var. Çift kapılı. Cam olan yerleri demonte söküp yerine ahşap yaptiricam en üstte de askilik takicam. Mis gibi koca dolap olucak. Odası içinde dolabı oyuncaklar kitapligi ve ufak bi koltuk ayarliycam yanında uzanmak oturmak için. 3 4 yasa kadar bizi idare eder.Canım bu cocuk dısarıya çıkacak hastabeye gidip gelecek aşısı var doktor kontrolü var, uzun kolluda alacaksın mecburen. Sen ne giyiyorsan bebeğe bir kat fazlasını giydireceksin demişti bizimde cocuk doktorumuz lahana bebekte etme incecikte giydirme diye, ayrıca oda bende zmnında yaptım sımdı okula Başlayacak oğlum odasına göre çalısma masası uydurmaya çalısıyorum, hiç gerek yokmus aslında odaya odasını değiştirsem mobilyaları taş gibi kıyıpta kimseye veremem valla bende şaştım kaldım, bir arkadasım hiç oda yapmadı bu sene okula başlıcak onunkıde birde yeni küçü
Daha bu sabah baktım ben hamile kaldığımda 53 kiloydum sabah 52 düşmüş kilom anlamadım niye verdim iştahım çok yerinde sürekli yiyorum hiç kesilmedi iştahım ama kilo olmuyor bebeğe gidiyor demek ki yediklerimizKızlar merhaba ev taşıma telaşından bir süredir burayı takip edemiyordum çok şükür bitti sonunda yerleştim ancak bugün tartıya çıktım hamile kaldığımda 54 kiloydum şimdi 53 e düşmüşüm ilk trimesterde geçti artık kilo almam gerek ama ben aksine vermişimhiç iştahım da yok nasıl geçecek bu durum bilmiyorum çok üzülüyorum
Bende hala aynı kilodayim. Açlık tokluk halimle 48 49 çıkıyorum. Üzülme ilerleyen haftalarda zaten alicaz. Yediklerin bebise gidiyordur ve iyidir canını sıkma üzülme. Bi kaç haftaya normal yasantina dönmeye başladığında kilo alımında başlar. Hem zaten önümüzde 4 5 ay var ve çok da kilo almamak gerek.Kızlar merhaba ev taşıma telaşından bir süredir burayı takip edemiyordum çok şükür bitti sonunda yerleştim ancak bugün tartıya çıktım hamile kaldığımda 54 kiloydum şimdi 53 e düşmüşüm ilk trimesterde geçti artık kilo almam gerek ama ben aksine vermişimhiç iştahım da yok nasıl geçecek bu durum bilmiyorum çok üzülüyorum
Bende anlamıyorum ki benim biraz taşınma telaşı yüzünden beslenmem aksadı ama yiyordum yine az buçuk bu aylarda protein ağırlıklı beslenmek önemli ama tavuktan nefret ettim hamileliğimde kokusuna tahammülüm yok yazın da balık yemeyi sevmiyorum bakalım Nasıl gidecek kış gelse belki biraz daha iştahlanırız sıcaklarda etkiliyor benceDaha bu sabah baktım ben hamile kaldığımda 53 kiloydum sabah 52 düşmüş kilom anlamadım niye verdim iştahım çok yerinde sürekli yiyorum hiç kesilmedi iştahım ama kilo olmuyor bebeğe gidiyor demek ki yediklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?