2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
4moms da çok kısa süreli kullanımlı hareketli bebek sevmiyor diyen de var ben de onun beşiğini çok beğendim ama :)çok pahalı bir de kullanamazsak
Aslında bunu bi site kiralıyor. Herkes de memnun aylık 400 yada 600dü zaten 4 ay falan kullanırız acaba çocuk doğduktan sonra öyle yapmak daha mı iyi olur

Kızlar detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru mu yapıyor radyoloji mi
canım ben ıkılı taramada radyolıjye gıtmıstım, 20.haftadan sonra perınatolojıye gideceğim.. ama risk vs onunla alakası yok yani 2hamile arkadasım daha var onlarda perınatolıojye gıtcekler

Hangi vitaminleri kullanmaya başladınız?
Decavit ve demir için oligofer flakon verildi bana decavitinde hapı kocaman ya

Merhaba canım doktorunla danış istersen inşallah bişey olmaz

Ferro sanol bana dokanıyor istemedim umarım bu verdiği dokanmaz hapını veriyordu flakon istedim hap içmekten içim dışıma çıktı bunuda burnumu tıkar içerim artık
ay ferro sanol bugun cok mıdemı bulandırdı ılk defa öğürdümm, bende degıstırcem bır sonrakınde . flokan ıstıycem

Aynı günün videosu durdurarak milim milim ilerlettim sanki o çıkıntı sola kaymış gibi bu pozisyonda bu kordon gibi offffff
Bence o pipi değil ya senin kontrolünü merakla bekliyorum ya
Hangi vitaminleri kullanmaya başladınız?
Decavit ve demir için oligofer flakon verildi bana decavitinde hapı kocaman ya
Ocean mummy, ocean d vitamini, oligofer.
Tiroid ilacı, kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum.çok fenayım

Canım bu cocuk dısarıya çıkacak hastabeye gidip gelecek aşısı var doktor kontrolü var, uzun kolluda alacaksın mecburen. Sen ne giyiyorsan bebeğe bir kat fazlasını giydireceksin demişti bizimde cocuk doktorumuz lahana bebekte etme incecikte giydirme diye, ayrıca oda bende zmnında yaptım sımdı okula Başlayacak oğlum odasına göre çalısma masası uydurmaya çalısıyorum, hiç gerek yokmus aslında odaya odasını değiştirsem mobilyaları taş gibi kıyıpta kimseye veremem valla bende şaştım kaldım, bir arkadasım hiç oda yapmadı bu sene okula başlıcak onunkıde birde yeni küçü

Küçüğü var, gitti genç odası aldı, ranzalı çalısma masalı fln valla dıom en akıllısını yapmış ilk olunca bende çok heves etmıstım herşeye cunku

Valla bende oda yapma hevesim vardi sonra dedim daha kendi odasına gecmeye yıllar var şimdiden binlerce lira bayılmayı gerek yok. Zaten ilk çocuk hersey sıfırdan alıyoruz maliyet oluyo vazgeçtim. Beşik olarak park beşik aldim. Yatak odası için. Dolap olarak da salon takımının kullanmadığım vitrini var. Çift kapılı. Cam olan yerleri demonte söküp yerine ahşap yaptiricam en üstte de askilik takicam. Mis gibi koca dolap olucak. Odası içinde dolabı oyuncaklar kitapligi ve ufak bi koltuk ayarliycam yanında uzanmak oturmak için. 3 4 yasa kadar bizi idare eder.

Kızlar merhaba ev taşıma telaşından bir süredir burayı takip edemiyordum çok şükür bitti sonunda yerleştim ancak bugün tartıya çıktım hamile kaldığımda 54 kiloydum şimdi 53 e düşmüşüm ilk trimesterde geçti artık kilo almam gerek ama ben aksine vermişim hiç iştahım da yok nasıl geçecek bu durum bilmiyorum çok üzülüyorum

Daha bu sabah baktım ben hamile kaldığımda 53 kiloydum sabah 52 düşmüş kilom anlamadım niye verdim iştahım çok yerinde sürekli yiyorum hiç kesilmedi iştahım ama kilo olmuyor bebeğe gidiyor demek ki yediklerimiz

Bende hala aynı kilodayim. Açlık tokluk halimle 48 49 çıkıyorum. Üzülme ilerleyen haftalarda zaten alicaz. Yediklerin bebise gidiyordur ve iyidir canını sıkma üzülme. Bi kaç haftaya normal yasantina dönmeye başladığında kilo alımında başlar. Hem zaten önümüzde 4 5 ay var ve çok da kilo almamak gerek.

Bende anlamıyorum ki benim biraz taşınma telaşı yüzünden beslenmem aksadı ama yiyordum yine az buçuk bu aylarda protein ağırlıklı beslenmek önemli ama tavuktan nefret ettim hamileliğimde kokusuna tahammülüm yok yazın da balık yemeyi sevmiyorum bakalım Nasıl gidecek kış gelse belki biraz daha iştahlanırız sıcaklarda etkiliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…