Rica ederim canım saglıklı olsunlarda ne olursa olsun belliki senin minnoş süpriz yapmayı seviyr saglıkla gelsin inşallahRamziye göre bende hep erkek dedim. Sonraki haftalarda nub belli değildi. İlk erkek dediler bebeğime sonra kız dendi. Sonra her ikisi de dendi ve en son kızda kaldılar. 26 haftalık olduk bakalım 28 de tekrar gideceğim. Bebecik bence doğumda sürpriz yapacak gibime geliyor. Yorumunuz için teşekkür ederim güzel insan.
App'in adı nedirNormal kulaklıkla olmuyor mu illa airpods mu olması lazım
Merhaba canım hoş geldin bende aldim ekru renginden çok guzel kumaşı yaz icin simdi kışlık battaniyelere bakıyorum daha karar veremedimŞöyle 4 katlı bir müslin aldım. Kumaşı uzaktan bakınca bile belli ne kadar güzel olduğu. Trendyolda 250 dolapta 140 tl. Defosu var ama henüz gelmedi. Defosu görülmeyecek derecede oluyormuş. Alanlar hep memnun. Memnun kalırsam öneririm sizlere . Baya uygun bence
Evet bendede sabahlari hic bisey gozukmuyor sanki hamile degilmisim gibiYa benim karnım hiç şişmedi sanki sabahları eski hali gibi sizinde öyle mi
Biz airpodsla denedik normal kulaklıkla olur mu bilmiyorumNormal kulaklıkla olmuyor mu illa airpods mu olması lazım
Canım izmirde Sabahattin Altunyurt u çok önermişlerdi bana ben ikili test için ona gittim çok memnun kaldım , detaylıda da ona gideceğim. Bi araştır istersen.İzmirde bir tane buldum doçent doktor perinatoloji cenk gezer memnun kalmışlar ona giderim sanırım
Bende airpods orginal degildi onun için canliya baglanamadı galiba. Uygun degil yazmıştıBiz airpodsla denedik normal kulaklıkla olur mu bilmiyorum
Canım izmirde Sabahattin Altunyurt u çok önermişlerdi bana ben ikili test için ona gittim çok memnun kaldım , detaylıda da ona gideceğim. Bi araştır istersen.
Bende 20 den önce almam diyordum buyuk parçalardan 4moms kaldı sadece her şey bittiHerkese 30 haftadan sonra alışveriş yapacağım diyen ben bugün daha 16.haftamda bebek odası aldım dayanamadım çok güzeldiAyrıca e bebekte zıbınlarda 6 al 5 öde vardı. 6 adet kısa kollu yenidoğan aldım, 6 adet 3 ay kısa kollu zıbın aldım. Aslında ben uzun kollu zıbın alacaktım ama annem gerek olmadığını evin zaten fazlasıyla sıcak olacağını söylediği için mantıklı geldi kısa kollu aldım. 5’li unisex hastane çıkışı aldım cinsiyet kesin olmadığı için. Pazartesi Bebek arabasını ve anne yanı beşiğini alacağım Herşey her geçen gün pahalılaşıyor maddi imkan varsa herşey alınabilir aslında Aramıza yeni katılan anneler hoşgeldiniz
Benimde büyük parçalardan pek birşey kalmadıBende 20 den önce almam diyordum buyuk parçalardan 4moms kaldı sadece her şey bittişimdi küçük parçalara geçtim
Evet kesinlikle bende öyleyim sürekli bir araştırma telaşı ama tatlı telaşlarAma alınacak o kadar şey varmış ki bi de bilmediğimiz şeyler araştır araştır mahvoldum
4moms da çok kısa süreli kullanımlı hareketli bebek sevmiyor diyen de varBende 20 den önce almam diyordum buyuk parçalardan 4moms kaldı sadece her şey bittişimdi küçük parçalara geçtim
Youtubeda falan bebek alişverisim falan izliyorum delirdim ne kadar cok sev var alınmalıAma alınacak o kadar şey varmış ki bi de bilmediğimiz şeyler araştır araştır mahvoldum
Evet ya bencede. Bizim görümce anakucagi almıştı kendi donenlerden. Bebek sevmediki bir turlu alışamadı4moms da çok kısa süreli kullanımlı hareketli bebek sevmiyor diyen de varben de onun beşiğini çok beğendim ama :)çok pahalı bir de kullanamazsak
canım bende alacağım ama son kullanma tarihleri şubatta kadar bekler mi yakın mı gönderirler o yüzden beklemedeyim gelince son kullanma tarihlerini paylaşır mısın ?Kızlar siveno marka bebek deterjanı trendyolda 2.si 1 tl kapmpanyasında. Ben bebek deterjanı ve biberon temizleyici aldım daha biberonum yok ama
fetalde de hata olabılıyor canım, arkadaşıma erkek dendi kızı var :))Bende deli gibi erkek istiyordum ama benimkinin dönmesi imkansız fetal dna sağolsun
eşim almış :) cok memnun kullanan arkadaşlarımKorbell almayı düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?