2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Rica ederim canım saglıklı olsunlarda ne olursa olsun belliki senin minnoş süpriz yapmayı seviyr saglıkla gelsin inşallah

8 haftalık vajinal ultrason kızlar sizce cinsiyet nedir

Eklentiler

• 20230822_153427.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba canım hoş geldin bende aldim ekru renginden çok guzel kumaşı yaz icin simdi kışlık battaniyelere bakıyorum daha karar veremedim

Ay kızlar dün ne kadar konuşmuşsunuz hepsini okudum bitirdim dün bizde dogumgunudeydik inanın bişey yiyemedim her seyden tiksindim bir annık. Hep düşünüyorum bebek ac kalıcak diye aslında son haftalar yiyorum amma porsiyonum cok az oluyor onuda zorla bitiriyorum. Hemen deli gibi yemek yedigmiz gunlere gecmek istiyorum artik.
Bende daha cok bisey almadım insallah eylul sonu alicam hem cinsiyyetimizde tam netleşsin bakalım inşallah hepsi sağlıklı olsunlar

Normal kulaklıkla olmuyor mu illa airpods mu olması lazım
Biz airpodsla denedik normal kulaklıkla olur mu bilmiyorum
İzmirde bir tane buldum doçent doktor perinatoloji cenk gezer memnun kalmışlar ona giderim sanırım
Canım izmirde Sabahattin Altunyurt u çok önermişlerdi bana ben ikili test için ona gittim çok memnun kaldım , detaylıda da ona gideceğim. Bi araştır istersen.

Bende airpods orginal degildi onun için canliya baglanamadı galiba. Uygun degil yazmıştı

Bende 20 den önce almam diyordum buyuk parçalardan 4moms kaldı sadece her şey bitti şimdi küçük parçalara geçtim

Bende 20 den önce almam diyordum buyuk parçalardan 4moms kaldı sadece her şey bitti şimdi küçük parçalara geçtim
Benimde büyük parçalardan pek birşey kalmadı Ufak tefek eksikler kaldı sadece

Ama alınacak o kadar şey varmış ki bi de bilmediğimiz şeyler araştır araştır mahvoldum

4moms da çok kısa süreli kullanımlı hareketli bebek sevmiyor diyen de var ben de onun beşiğini çok beğendim ama :)çok pahalı bir de kullanamazsak

Ama alınacak o kadar şey varmış ki bi de bilmediğimiz şeyler araştır araştır mahvoldum
Youtubeda falan bebek alişverisim falan izliyorum delirdim ne kadar cok sev var alınmalı evet bazılarının gerekli olmadıgı ve pahali olduguda dogrudur. Mesala korbel bana göre pahalı ve gerek yok çöpe atarız biz diyorum

4moms markasına o kadar para vermeye gerek yok bence. Yeni keşfettiğim elele markasının aynı ürünü var ve çok daha uygun. Benim komşumda doğum yaptı ve kızı içinde durmuyor

4moms da çok kısa süreli kullanımlı hareketli bebek sevmiyor diyen de var ben de onun beşiğini çok beğendim ama :)çok pahalı bir de kullanamazsak
Evet ya bencede. Bizim görümce anakucagi almıştı kendi donenlerden. Bebek sevmediki bir turlu alışamadı ben sade anakucagi almayi dusunuyorum ucuzlardan

Kızlar siveno marka bebek deterjanı trendyolda 2.si 1 tl kapmpanyasında. Ben bebek deterjanı ve biberon temizleyici aldım daha biberonum yok ama
canım bende alacağım ama son kullanma tarihleri şubatta kadar bekler mi yakın mı gönderirler o yüzden beklemedeyim gelince son kullanma tarihlerini paylaşır mısın ?

Kızlar günaydın
Ya cok tuhafım
Bu gün sabah afedersiniz tuhaf bi akıntı geldi sertleşmiş ama içi damar damar napacagımı şaşırdım gecen gün gittiğimde ilacı verip gönderdiler yat dinlen dediler ama bu neyden kaynaklanıyor kafayı yiyecek durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…