- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Yaa inşallah öyle olur canım böyle de bebeğime iyi bakamıyorum gibi hissediyorumBende hala aynı kilodayim. Açlık tokluk halimle 48 49 çıkıyorum. Üzülme ilerleyen haftalarda zaten alicaz. Yediklerin bebise gidiyordur ve iyidir canını sıkma üzülme. Bi kaç haftaya normal yasantina dönmeye başladığında kilo alımında başlar. Hem zaten önümüzde 4 5 ay var ve çok da kilo almamak gerek.
Yok yok hiç kendini strese sokma. Allahin izniyle iyidir suan artık yediklerimizden beslemenme sürecine girdikleri için biz kilo almıyoruz 20. Hafta sonrasında belkide kilo alıyoruz diye dert yanicaz. Sen ferah olYaa inşallah öyle olur canım böyle de bebeğime iyi bakamıyorum gibi hissediyoruminşallah daha sağlıklı bir sürece girerim :)
Çok etkiliyor sıcaklar ben hayatımda terlemiş insan değilim su içindeyim gece , hep dustayım.. bebişler sağlıklı olsun da hiç sorun değilBende anlamıyorum ki benim biraz taşınma telaşı yüzünden beslenmem aksadı ama yiyordum yine az buçuk bu aylarda protein ağırlıklı beslenmek önemli ama tavuktan nefret ettim hamileliğimde kokusuna tahammülüm yok yazın da balık yemeyi sevmiyorum bakalım Nasıl gidecek kış gelse belki biraz daha iştahlanırız sıcaklarda etkiliyor bence
Kacinci haftada bakiliyorBazı kadın doğum doktorları kendisi yapmayı tercih ediyor. Bazı doktorlar radyolojiye yönlendiriyorlar. Bazı doktorlarda perinatolojiye yönlendiriyorlar. Ama bir sağlıkçı olarak en doğrusunun perinatoloji olduğunu düşünüyorum hekimimde perinatoloji baksın istedi. Bilgin olsun
Ben 56.5 la basladm 53 e dustum. Gunde tek ogun yiyorm bazen onu da cikariyorm.Kızlar merhaba ev taşıma telaşından bir süredir burayı takip edemiyordum çok şükür bitti sonunda yerleştim ancak bugün tartıya çıktım hamile kaldığımda 54 kiloydum şimdi 53 e düşmüşüm ilk trimesterde geçti artık kilo almam gerek ama ben aksine vermişimhiç iştahım da yok nasıl geçecek bu durum bilmiyorum çok üzülüyorum
Merhaba dogum ücreti nedir lokman hekim deEtlik lokman hekim Elif Terzi şuan için memnunum bakalım
Ben de 55le hamile kalmıştım 52.5a düştüm bu sabah tartıldım 54 olmuşum. Kusmadığım için artık güzel yiyorum bebek beslensin diye ama kilo yapmıyor anlamadım. Benim karnım da büyüdü 56 falan oldum herhalde diyordum tartışınca şaşırdım ama normal demek kiKızlar merhaba ev taşıma telaşından bir süredir burayı takip edemiyordum çok şükür bitti sonunda yerleştim ancak bugün tartıya çıktım hamile kaldığımda 54 kiloydum şimdi 53 e düşmüşüm ilk trimesterde geçti artık kilo almam gerek ama ben aksine vermişimhiç iştahım da yok nasıl geçecek bu durum bilmiyorum çok üzülüyorum
Bence moralinizi bozmayın ben 13.haftamdayım 4 kilo verdim henüz alamadımda geri. Normalde kilolu biriyim ve çok kolay kilo alan biriyimBende anlamıyorum ki benim biraz taşınma telaşı yüzünden beslenmem aksadı ama yiyordum yine az buçuk bu aylarda protein ağırlıklı beslenmek önemli ama tavuktan nefret ettim hamileliğimde kokusuna tahammülüm yok yazın da balık yemeyi sevmiyorum bakalım Nasıl gidecek kış gelse belki biraz daha iştahlanırız sıcaklarda etkiliyor bence
Ben bir de şeye bağladım artık fastfood yemiyoruz kola içmiyoruz abur cubur da yok ondan acaba ideal kilomuza mı düştük dedimYaa inşallah öyle olur canım böyle de bebeğime iyi bakamıyorum gibi hissediyoruminşallah daha sağlıklı bir sürece girerim :)
Evet çok haklısınız bir arkadaş muadilini aldım uygun fiyat kullanmazsa en azından üzülmem demişti bana da mantıklı geldi onu da alabilirim diye düşündüm4moms da çok kısa süreli kullanımlı hareketli bebek sevmiyor diyen de varben de onun beşiğini çok beğendim ama :)çok pahalı bir de kullanamazsak
Bebek arabasını ne aldınızBende 20 den önce almam diyordum buyuk parçalardan 4moms kaldı sadece her şey bittişimdi küçük parçalara geçtim
Hiç üzülmeyin bende almadım doktorum da alma kiloyu hiç sevmem zaten 28 civarları çok alacaksın dediKızlar merhaba ev taşıma telaşından bir süredir burayı takip edemiyordum çok şükür bitti sonunda yerleştim ancak bugün tartıya çıktım hamile kaldığımda 54 kiloydum şimdi 53 e düşmüşüm ilk trimesterde geçti artık kilo almam gerek ama ben aksine vermişimhiç iştahım da yok nasıl geçecek bu durum bilmiyorum çok üzülüyorum
Yaaa doktor hanimcim çok sevindim hayırlı olsun
Kraft napoli diye bi travel sistem vardı ondan aldımBebek arabasını ne aldınız
Merhaba kolay gelsin. Ben haziran başı 59-60 kiloydum şimdi 56-57 oluyorum yemek yedigimde degisir. Bide kızkar ben çok ekmek yerdim hep şimdi yiyemiyorum. Gunde bir dilim yerim belki. Bence ekmekte azalttigim icin kilom düşmüşdür belki. Bende hep düşünüyorum acaba bebek iyi besleniyormudur diyeKızlar merhaba ev taşıma telaşından bir süredir burayı takip edemiyordum çok şükür bitti sonunda yerleştim ancak bugün tartıya çıktım hamile kaldığımda 54 kiloydum şimdi 53 e düşmüşüm ilk trimesterde geçti artık kilo almam gerek ama ben aksine vermişimhiç iştahım da yok nasıl geçecek bu durum bilmiyorum çok üzülüyorum
Bende kraft kenya modelini aldim. Sizinki çift yön mu ?Kraft napoli diye bi travel sistem vardı ondan aldım
Bende kilo almak istiyorum amma olmuyor karnimda eski karnim hiç çıkmamış gibiBen de 55le hamile kalmıştım 52.5a düştüm bu sabah tartıldım 54 olmuşum. Kusmadığım için artık güzel yiyorum bebek beslensin diye ama kilo yapmıyor anlamadım. Benim karnım da büyüdü 56 falan oldum herhalde diyordum tartışınca şaşırdım ama normal demek ki
Evet çift yönlü diye biliyorumBende kraft kenya modelini aldim. Sizinki çift yön mu ?
kızlar Allah’ın izniyle besleniyordur merak etmeyin sadece 125 gram lik bir minikBende kilo almak istiyorum amma olmuyor karnimda eski karnim hiç çıkmamış gibi
Çok üzülüyorum böyle olunca bebek besleniyordur inşallah. Sen kaçıncı haftadasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?