2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Yaa inşallah öyle olur canım böyle de bebeğime iyi bakamıyorum gibi hissediyorum inşallah daha sağlıklı bir sürece girerim :)

Yaa inşallah öyle olur canım böyle de bebeğime iyi bakamıyorum gibi hissediyorum inşallah daha sağlıklı bir sürece girerim :)
Yok yok hiç kendini strese sokma. Allahin izniyle iyidir suan artık yediklerimizden beslemenme sürecine girdikleri için biz kilo almıyoruz 20. Hafta sonrasında belkide kilo alıyoruz diye dert yanicaz. Sen ferah ol

Çok etkiliyor sıcaklar ben hayatımda terlemiş insan değilim su içindeyim gece , hep dustayım.. bebişler sağlıklı olsun da hiç sorun değil

Kacinci haftada bakiliyor

Ben 56.5 la basladm 53 e dustum. Gunde tek ogun yiyorm bazen onu da cikariyorm.

Ben de 55le hamile kalmıştım 52.5a düştüm bu sabah tartıldım 54 olmuşum. Kusmadığım için artık güzel yiyorum bebek beslensin diye ama kilo yapmıyor anlamadım. Benim karnım da büyüdü 56 falan oldum herhalde diyordum tartışınca şaşırdım ama normal demek ki

Bence moralinizi bozmayın ben 13.haftamdayım 4 kilo verdim henüz alamadımda geri. Normalde kilolu biriyim ve çok kolay kilo alan biriyim

4moms da çok kısa süreli kullanımlı hareketli bebek sevmiyor diyen de var ben de onun beşiğini çok beğendim ama :)çok pahalı bir de kullanamazsak
Evet çok haklısınız bir arkadaş muadilini aldım uygun fiyat kullanmazsa en azından üzülmem demişti bana da mantıklı geldi onu da alabilirim diye düşündüm

Hiç üzülmeyin bende almadım doktorum da alma kiloyu hiç sevmem zaten 28 civarları çok alacaksın dedi

Bende almıyorum ama ben önceden yediğimin yarısı yiyorum nerdeyse
Bi de dediğiniz gibi sağlıksız abur cubur yok
Çerez meyve sebze protein olunca bence ondan da almıyoruz kilo

Son düzenleme:
Merhaba kolay gelsin. Ben haziran başı 59-60 kiloydum şimdi 56-57 oluyorum yemek yedigimde degisir. Bide kızkar ben çok ekmek yerdim hep şimdi yiyemiyorum. Gunde bir dilim yerim belki. Bence ekmekte azalttigim icin kilom düşmüşdür belki. Bende hep düşünüyorum acaba bebek iyi besleniyormudur diye

Bende kilo almak istiyorum amma olmuyor karnimda eski karnim hiç çıkmamış gibi
Çok üzülüyorum böyle olunca bebek besleniyordur inşallah. Sen kaçıncı haftadasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…