2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ya ben hiç uzun kollu almamışım şimdi sizler söyleyince fark ettim iyi yapmışsın güzel olmuş seninkiler.

Kızlar sata göre 13+4üm ama en son 4gün ilerideydim şimdi ben 14 haftalıkmıyım yoksa hala 13 mü diyeceğim

Aynı günün videosu durdurarak milim milim ilerlettim sanki o çıkıntı sola kaymış gibi bu pozisyonda bu kordon gibi offffff

Eklentiler

• 94E3140E-B282-436F-9D8E-EE76960E8299.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 93
Erkek gibi şuanki konumuna göre canım
Ramziye göre bende hep erkek dedim. Sonraki haftalarda nub belli değildi. İlk erkek dediler bebeğime sonra kız dendi. Sonra her ikisi de dendi ve en son kızda kaldılar. 26 haftalık olduk bakalım 28 de tekrar gideceğim. Bebecik bence doğumda sürpriz yapacak gibime geliyor. Yorumunuz için teşekkür ederim güzel insan.

AnlatilmazYasanir bunu yazmak için ve acaba ben ramziye göre yanlış mı baktım diye ramzinin tahminini akmak için attım. Benimkisi karışık gidiyordu en son kız dediler ya bana. Bir dahakine nasip olursa 4 boyutlada kesin emin olarak görmek isteyeceğim.

Kızlar detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru mu yapıyor radyoloji mi

Herkese 30 haftadan sonra alışveriş yapacağım diyen ben bugün daha 16.haftamda bebek odası aldım dayanamadım çok güzeldi Ayrıca e bebekte zıbınlarda 6 al 5 öde vardı. 6 adet kısa kollu yenidoğan aldım, 6 adet 3 ay kısa kollu zıbın aldım. Aslında ben uzun kollu zıbın alacaktım ama annem gerek olmadığını evin zaten fazlasıyla sıcak olacağını söylediği için mantıklı geldi kısa kollu aldım. 5’li unisex hastane çıkışı aldım cinsiyet kesin olmadığı için. Pazartesi Bebek arabasını ve anne yanı beşiğini alacağım Herşey her geçen gün pahalılaşıyor maddi imkan varsa herşey alınabilir aslında Aramıza yeni katılan anneler hoşgeldiniz

Kızlar detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru mu yapıyor radyoloji mi
Bazı kadın doğum doktorları kendisi yapmayı tercih ediyor. Bazı doktorlar radyolojiye yönlendiriyorlar. Bazı doktorlarda perinatolojiye yönlendiriyorlar. Ama bir sağlıkçı olarak en doğrusunun perinatoloji olduğunu düşünüyorum hekimimde perinatoloji baksın istedi. Bilgin olsun

İzmirde bir tane buldum doçent doktor perinatoloji cenk gezer memnun kalmışlar ona giderim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…