Doğru diyorsun o kısmı hiç düşünmemiştimCanım bunlar hep yarım kollu bunları içe mi giydireceksin
Ya ben hiç uzun kollu almamışım şimdi sizler söyleyince fark ettimHiç bilgim yok canım aynı şekilde deli gibi herşeyi almak istiyorum bendesadece 6set dediğim uzun kollu zıbınlar ve zıbınların altına ayaklı taytlardan aldımzaten ev sıcak olacağı için kat kat giydirmeye gerek olcağını sanmam bir de çocuğu isilik yapmayalım sıcaktan belki penye yelek alabilirim 3 tane falan
Canım sata göre takip ediliyorKızlar sata göre 13+4üm ama en son 4gün ilerideydim şimdi ben 14 haftalıkmıyım yoksa hala 13 mü diyeceğim
Bende sürekli izleyip bi ipucu arıyorumAynı günün videosu durdurarak milim milim ilerlettim sanki o çıkıntı sola kaymış gibi bu pozisyonda bu kordon gibi offffff
Bize rahat uyku yok vallaBende sürekli izleyip bi ipucu arıyorumbi kesinleşseydi
Ay geçen biri o da yanlış çıktı demiştiBize rahat uyku yok vallakeşke fetal yaptırsaydık kafamız rahat olurdu bu ne ya
Çocuğu kucağıma alıp altına bakmadan inanmam artıkAy geçen biri o da yanlış çıktı demiştineye inanayacağımı şaşırdım o bile yanlış çıkıyorsa
Ay demiÇocuğu kucağıma alıp altına bakmadan inanmam artık
Ramziye göre bende hep erkek dedim. Sonraki haftalarda nub belli değildi. İlk erkek dediler bebeğime sonra kız dendi. Sonra her ikisi de dendi ve en son kızda kaldılar. 26 haftalık olduk bakalım 28 de tekrar gideceğim. Bebecik bence doğumda sürpriz yapacak gibime geliyor. Yorumunuz için teşekkür ederim güzel insan.Erkek gibi şuanki konumuna göre canım
Ramziye göre bende hep erkek dedim. Sonraki haftalarda nub belli değildi. İlk erkek dediler bebeğime sonra kız dendi. Sonra her ikisi de dendi ve en son kızda kaldılar. 26 haftalık olduk bakalım 28 de tekrar gideceğim. Bebecik bence doğumda sürpriz yapacak gibime geliyor. Yorumunuz için teşekkür ederim güzel insan.
Akşamları bende öyleyim ama ödem geçince wc ye çıkınca düz oluyoBen gayet 9 aylık gibiyim aşırı bir şişkinlik oluyor ama ödem çok ben de tuzlu yiyebiliyorum bir tek bulantidan dolayi
Normal kulaklıkla olmuyor mu illa airpods mu olması lazımBiz denedik oluyorikiz olduğu için sesler karışıyor ama. Çok değişik
En iyisi perinatoloji doktoru canım varsa kuşadasında perinatoloji bölümünde bir doktora gitsen daha iyi olurKızlar detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru mu yapıyor radyoloji mi
Bazı kadın doğum doktorları kendisi yapmayı tercih ediyor. Bazı doktorlar radyolojiye yönlendiriyorlar. Bazı doktorlarda perinatolojiye yönlendiriyorlar. Ama bir sağlıkçı olarak en doğrusunun perinatoloji olduğunu düşünüyorum hekimimde perinatoloji baksın istedi. Bilgin olsunKızlar detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru mu yapıyor radyoloji mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?