2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet çift yönlü diye biliyorum
Güzel tercih. Simdi baktım da o modele benimkine benziyo. Sanirim sizi modelde tutma yeri uzayıp kısalıyor. O model de güzelmiş. Rabbım sağlıkla hayırla kullanmayı nasip eylesin

Arkadaşlar herkes kilo almıyorum hatta verdim diye yazmış da ben de bikaç haftadır tam aksine çok hızlı kilo almaya başladım ve canım çok sıkılıyor daha çok erken niye alıyorum diye..
Ben zaten abur cubur sevmem, fast food nadiren yerim, gazlı içecek içmem, ama ev yemeği meyve sebze kuruyemiş çok yerim. İlk trimesterde bulantılardan dolayı çok yiyemiyordum ama üç dört haftadır deli gibi bi iştahım var, iki saatte acıkıyorum midem kazınıyor ve mecburen yiyorum. Miktar olarak dikkat etmeye çalışıyorum sebze salatalıkla geçiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor hızla kilo alıyorum. 54 ile hamile kaldım 18. hafta itibariyle 59 oldum.
İnşallah sonraki haftalarda kilo alımı yavaşlar diyorum.

Güzel tercih. Simdi baktım da o modele benimkine benziyo. Sanirim sizi modelde tutma yeri uzayıp kısalıyor. O model de güzelmiş. Rabbım sağlıkla hayırla kullanmayı nasip eylesin
Evet bi iki farkı vardı
Bende Kenya alacaktim
Bu yon değiştirmeyi bebeği kaldırmadan yapabiliyorsun bi de uzama ve bi iki parca da farklılık var onun dışında aynı bizde napoli alalım dedik amiiiin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım insallah bir en önemlisi o

Küçüğü var, gitti genç odası aldı, ranzalı çalısma masalı fln valla dıom en akıllısını yapmış ilk olunca bende çok heves etmıstım herşeye cunku
Bende kızımdan 3 yaşındayken ders masalı kitaplikli olarak dosedim odasını çilek genç odasının White serisini aldım halısı perdesi lambası filn pembe çocuk odasına gdeck şekilde aldım suanda kızıma 1.sinifa başlayacak iyi kide böyle almışım suanda çok memnunuz

Canım bende çok kusmama rağmen 5 kilo almışım doktorum karpuz falan yeme dedi bende bu aralar incir fazla yiyorum dedim en kalorisini yiyorsun sonra sen zayıflamakla uğraşcaksın benden söylemesi dedi 55 ile hamile kalmıştım 60 olmuşum halbuki bende sizin gibi fastfood abur cubur paketli ürünler yemem ev yemekleri sebze meyve kuru yemiş besleniyorum hatta kahvaltıyla aram bile yok anlamadım bekarken kilo almak için yapmadığım şey kalmazdı çok yerdim demekki yemeyince kilo alıyorsun çözemedimkaçla bitiricem hamileliği merak ediyorum

Evet bizimkinde iskelet sabit puset yön değişimi oluyo. Çift yön olsunda bi şekilde ayak uydururuz
Amin amin tüm bekleyenlere inşallah

Aynen cnm öyle ben birde alırken 4 kapaklı dolap olarak almıştım hani küçükte değil, hepsi yepyeni aymini marka piyasadaki en iyi markalardan biridir, birine vermeye kıyamam, satmaya kıyamam beşiği vermiştim sadece takımın, büyüyen yatak oluyordu ama eni dar benim oğlanda sere serpe yatmayı sevdiğinden normal bazalı yatak almıstm, dün mobılyacıları gezdik masa bakmak için odaya masa uydurcam diye canm çıktı halende bulamadım bi kıtaplık bir masa buldum kelebekte en uygunu oydu odaya oda 13 bın kusur yani ne bileyim, katlanır normal masa alayım sonra diğrr bebişte buyuyunce

Keşke bende öyle yapsaymısım dün çok pişman oldum valla en baştan oda yaptığıma ztb odayı ondan çok ben kullanıyordum eşyalarını oyuncaklarını koymaya o bi tek yatmaya gidiyor

Kesinlikle öyle bana kalsa çok da önemli değil Kenya alacaktım benim eşim
Ahahaha olsun olsun benim o içime sindi. Sizin aldığınız daha mantıklı ama hem ekstra malzemeleri de varmış. Bende sadece ayaklık kumaş parçası var. Yagmurlugu bile yok.

Iste bende nerdeyse öyle bi hata yapacaktım. Koca koca mobilyalar alacaktım. Köşeden döndüm. Koctas da da vardı sanırım oraya da baktın mı masa kitaplık konusunda

Iste bende nerdeyse öyle bi hata yapacaktım. Koca koca mobilyalar alacaktım. Köşeden döndüm. Koctas da da vardı sanırım oraya da baktın mı masa kitaplık konusunda
Aa aklıma gelmedi orası ama burda var mı koçtaş hatırlamıyorum tekzen fln kapandı hep forumda vardı en son bakayım bir halen var mı çok sağol canım ya

Evet biliyorum bir öyle bşr böyle dendi, en son kız demişti

Merhaba canım hoş geldin bende aldim ekru renginden çok guzel kumaşı yaz icin simdi kışlık battaniyelere bakıyorum daha karar veremedim
Merhabalar canım, hoş buldum. Dolaptan mı aldın sen de ? Özdilekten aldım bir tane mavi renk. Bir de kendim puffy battaniye yaptım herkese de tavsiye ederim. 2 tane daha alacağım ben de onlara daha karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…