2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benimde karnım çıktı ama kilo vermişim sanırım bebek depoları kullandığı için büyüyor

Hiç üzülmeyin bende almadım doktorum da alma kiloyu hiç sevmem zaten 28 civarları çok alacaksın dedi
Evet doktorlar kiloya karşılar aslında ama işte insan korkuyor sanırım bebek en kötü durumda bile depolarımızı kullanıp idare ediyor

İlk ay zaten dışarı çıkmayacağız çıksak bile arabam var her yere zaten arabayla gideceğim için iç zıbını uzun kollu olmasa da olur diye düşündüm. Zıbının üzerine zaten uzun kollu giydiririm. Ayrıca yenidoğan çabuk büyüdüğü için 1 ay sonra aldıklarım olmayacağı için ben gerek duymadım. Ben çilek markasından aldım bebek odasını büyüdüğü zaman beşiği normal yatak oluyor ve çalışma masası serisi de var büyüdüğü zaman o yüzden çilek tercih ettim. Herkesin görüşü farklı olabilir tabiki ben bu şekilde tercih ettim.

Çok teşekkür ederim Bunu başkasına yapmıştım, aynı modelin kahvesini yaptım kendime; artı hırkası, yeleği, şapkası ve patiğini de yaptım. Bence herkeste olmalı
çok begendım ellerıne saglık, saglıkla kullansın mınnoş.
bende eylul gıbı bı battanıye denıycem yaa el emegı bişey olsun ıstıyorum

Bende bir battaniye beğendim hiçte beceremem ama sırf hatıra olsun diye denemeyi düşünüyorum

Şundan yaptım bir tane, çok kolay. 3-4 saatte bitirdim
Hayır trendyoldan aldım dolap fiyatından daha pahalı. Linkini bırakıyorum

Bende pofidik biseyler arıyodum.
Ayy ellerine sağlıkk çok güzelmiş acaba bende mi kışın oturup bitane örsem doğrusu çokta becerikli sayılmam

Çok teşekkür ederim tatlım. Bence de mutlaka el emeği olmalı. Sen ne işleyeceksin ben de bir tane daha işlemek istiyorum ama içine sinen bir şey bulamıyorum?

Trendyoldan alacaktım ben de, bir yerde dolapta daha uygun görünce oradan aldım ben de , bugün gelecek inşallah problemsiz gelir çok teşekkür ederim de, ay öyle düşünmeyin bence ya. Kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok. Benim yaptığım aşırı basit. Youtubea puffy küp şeker modeli battaniye yazsan çıkar. Başka modellerde var. İpler de aşırı yumuş yumuş ve baya sıcak tutuyor, kendime de yeleğini yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…