- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Benimde karnım çıktı ama kilo vermişim sanırım bebek depoları kullandığı için büyüyorBen de 55le hamile kalmıştım 52.5a düştüm bu sabah tartıldım 54 olmuşum. Kusmadığım için artık güzel yiyorum bebek beslensin diye ama kilo yapmıyor anlamadım. Benim karnım da büyüdü 56 falan oldum herhalde diyordum tartışınca şaşırdım ama normal demek ki
Evet doktorlar kiloya karşılar aslında ama işte insan korkuyor sanırım bebek en kötü durumda bile depolarımızı kullanıp idare ediyorHiç üzülmeyin bende almadım doktorum da alma kiloyu hiç sevmem zaten 28 civarları çok alacaksın dedi
Kesinlikle sağlıklı yaşamında etkisi var bence bir de midelerde hassas yağlı falanda çok yiyemiyoruzBen bir de şeye bağladım artık fastfood yemiyoruz kola içmiyoruz abur cubur da yok ondan acaba ideal kilomuza mı düştük dedim
Flakonda olanlardanOligofer hap mı tüp mü acaba
Ben 21 bine aldım canımMerhaba dogum ücreti nedir lokman hekim de
İlk ay zaten dışarı çıkmayacağız çıksak bile arabam var her yere zaten arabayla gideceğim için iç zıbını uzun kollu olmasa da olur diye düşündüm. Zıbının üzerine zaten uzun kollu giydiririm. Ayrıca yenidoğan çabuk büyüdüğü için 1 ay sonra aldıklarım olmayacağı için ben gerek duymadım. Ben çilek markasından aldım bebek odasını büyüdüğü zaman beşiği normal yatak oluyor ve çalışma masası serisi de var büyüdüğü zaman o yüzden çilek tercih ettim. Herkesin görüşü farklı olabilir tabiki ben bu şekilde tercih ettim.Canım bu cocuk dısarıya çıkacak hastabeye gidip gelecek aşısı var doktor kontrolü var, uzun kolluda alacaksın mecburen. Sen ne giyiyorsan bebeğe bir kat fazlasını giydireceksin demişti bizimde cocuk doktorumuz lahana bebekte etme incecikte giydirme diye, ayrıca oda bende zmnında yaptım sımdı okula Başlayacak oğlum odasına göre çalısma masası uydurmaya çalısıyorum, hiç gerek yokmus aslında odaya odasını değiştirsem mobilyaları taş gibi kıyıpta kimseye veremem valla bende şaştım kaldım, bir arkadasım hiç oda yapmadı bu sene okula başlıcak onunkıde birde yeni küçü
20. haftadan itibaren gidiliyor hekiminiz yönlendirme yapar zaten.Kacinci haftada bakiliyor
ya bu nee harıkaaaa olmuşŞundan yaptım bir tane, çok kolay. 3-4 saatte bitirdim
Çok teşekkür ederimya bu nee harıkaaaa olmuş
çok begendım ellerıne saglık, saglıkla kullansın mınnoş.Çok teşekkür ederimBunu başkasına yapmıştım, aynı modelin kahvesini yaptım kendime; artı hırkası, yeleği, şapkası ve patiğini de yaptım. Bence herkeste olmalı
Bende bir battaniye beğendim hiçte beceremem ama sırf hatıra olsun diye denemeyi düşünüyorumçok begendım ellerıne saglık, saglıkla kullansın mınnoş.
bende eylul gıbı bı battanıye denıycem yaa el emegı bişey olsun ıstıyorum
Bendeay herkes baya bişeyleriii tamamlamışşş :))
ben hala bebek arabasına bile karar veremediiimmm
Hayır trendyoldan aldım dolap fiyatından daha pahalı. Linkini bırakıyorumŞundan yaptım bir tane, çok kolay. 3-4 saatte bitirdim
Yaaparsın benceee youtubedan acıp bakmak lazımBende bir battaniye beğendim hiçte beceremem ama sırf hatıra olsun diye denemeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ederim tatlım. Bence de mutlaka el emeği olmalı. Sen ne işleyeceksin ben de bir tane daha işlemek istiyorum ama içine sinen bir şey bulamıyorum?çok begendım ellerıne saglık, saglıkla kullansın mınnoş.
bende eylul gıbı bı battanıye denıycem yaa el emegı bişey olsun ıstıyorum
Hangisini beğendin bir model daha lazım bana daBende bir battaniye beğendim hiçte beceremem ama sırf hatıra olsun diye denemeyi düşünüyorum
Trendyoldan alacaktım ben de, bir yerde dolapta daha uygun görünce oradan aldım ben de , bugün gelecek inşallah problemsiz gelirHayır trendyoldan aldım dolap fiyatından daha pahalı. Linkini bırakıyorum
ZEYPBA Bej Müslin %100 Pamuk 4katlı Müslin Bebek Müslin & Çocuk Müslin Battaniye110x110cm - Fiyatı, Yorumları
ZEYPBA Bej Müslin %100 Pamuk 4katlı Müslin Bebek Müslin & Çocuk Müslin Battaniye110x110cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende pofidik biseyler arıyodum.
Ayy ellerine sağlıkk çok güzelmişacaba bende mi kışın oturup bitane örsem doğrusu çokta becerikli sayılmam
Çok teşekkür ederim, çok basit cidden herkes yaparya bu nee harıkaaaa olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?