2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar bi şey sorucam ya sizde de ayağa kalktığınızda falan göz kararmaları baş dönmeleri arttı mı önceden de oluyodu ama artık çok daha sık ve daha güçlü oluyo

kızlar ben ne kilo aldım ne kilo verdim sonuçta bebiş şuan kanımızdan besleniyor alabileceği gr belli hem ona gidiyor hemde vücut bebek için uğraşıyor çalışıyor enerji üretiyor ona da gidiyor o yüzden takılmayın kilolara zaten en önemlisi 28 den sonra alınan kilolar direk bebeğe gidiyor birde cümle var 10 tane kiraz kendine yiyorsan sadece 11 tane ye 1 tanesi bebeğe diye o yüzden sağlıklıyız takılmayalım

Biz 14. Haftadayız ben hala sabahları sarı acı su kusuyorum akşamları mide bulantısından yemek yiyemiyorum aşırı gazım var Allah aşkına ne zaman geçecek bunlar

Arkadaşlar burdaki değişen cinsiyetleri okudukça 14+5te kesin kız denmesine rağmen hiç alışveriş yapamadım ve dayanamayıp bugün tekrar gittim ve 17. haftada kız olduğunu teyit ettirdim artık içim rahat daha da değişmez diye umut ediyorum darısı başta B Buffalosos olmak üzere kız isteyen tüm hamişlere

Daha değişmez evet 17. Hafta olmuş İns bizimki değişir

Ay ben de daha hiç bir şey almadımnerden başlayacağım onu da bilmiyorum. 16 haftadayız biraz daha bekleyeyim diyordum ama sizde görünce ben de heves ettim Kızlar aldığınız her şeyi paylaşın lütfen benim gibi kararsızların çok işine yarayacaktır ben de 1 kilo vermişim bu arada ama kanama alanım geçmiş ona çok sevindim. Bebişler sağlıklı olsun da biz alırız bence kiloları

Ben travel sistem düşünmüyorum boston olsun ek olarak puset alınır ama bebek arasının tutma yerinin yükslemesi ve 360 derece dönüyor olması önemli benim için öyle bir model göremedim varsada pahalı

Kızlar birşey soracağımmm bu trendyolda olan bir marka var desenlerine bayılıyorum hele bu yengeç ve arılı çok güzel değil mi 5 parça ürün 700 tl çok mu acaba biledim uzaylı olan 115x115 diğer yengeç ve arı 90x90 bunun ideal ölçüleri birde fiyat nasıl ? ayrıca trendyolda herkes bayılmış kumaşlara

Eklentiler

• 1692970141168.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 80
Büyüklükleri ideal fiyatlar da normal sanırmış e bebekte geçen aletini 150 TL filn görmüştüm

Kızlar bi şey sorucam ya sizde de ayağa kalktığınızda falan göz kararmaları baş dönmeleri arttı mı önceden de oluyodu ama artık çok daha sık ve daha güçlü oluyo
Bende önceden olmuyordu ama şu sıralar oluyor göz kararmıyor ama başım dönüyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…