- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
bır bakıcam youtube dan , ornek bulursam burdan da paylaşırımÇok teşekkür ederim tatlım. Bence de mutlaka el emeği olmalı. Sen ne işleyeceksin ben de bir tane daha işlemek istiyorum ama içine sinen bir şey bulamıyorum?
Şu kalpli olanlar varya çok hoş onları beğendim youtube dan baktım da yapabilir miyim bilmiyorum el becerim yok bu konudaHangisini beğendin bir model daha lazım bana daayrıca kadınların başaramayacağı hiçbir şey yok, öyle düşünme
Tunus işi olan mı ? Popcorn battaniyeŞu kalpli olanlar varya çok hoş onları beğendim youtube dan baktım da yapabilir miyim bilmiyorum el becerim yok bu konuda
Valla inan anlamıyorum dur atayım. Birde iplerini bile gidip alacaktım kız bebek için mor beyaz beğenmiştimTunus işi olan mı ? Popcorn battaniye
Daha değişmez evet 17. Hafta olmuşArkadaşlar burdaki değişen cinsiyetleri okudukça 14+5te kesin kız denmesine rağmen hiç alışveriş yapamadım ve dayanamayıp bugün tekrar gittim ve 17. haftada kız olduğunu teyit ettirdimartık içim rahat daha da değişmez diye umut ediyorum darısı başta B Buffalosos olmak üzere kız isteyen tüm hamişlere
Yoyko alacam Bn galiba onuAna kucağı ne aldınız 4moms düşünüyorum ama aşırı pahalılar ve yok piyasada
Büyüklükleri ideal fiyatlar da normal sanırmış e bebekte geçen aletini 150 TL filn görmüştümKızlar birşey soracağımmm bu trendyolda olan bir marka var desenlerine bayılıyorum hele bu yengeç ve arılı çok güzel değil mi 5 parça ürün 700 tl çok mu acaba biledim uzaylı olan 115x115 diğer yengeç ve arı 90x90 bunun ideal ölçüleri birde fiyat nasıl ? ayrıca trendyolda herkes bayılmış kumaşlara
Eki Görüntüle 3291445 Eki Görüntüle 3291446 Eki Görüntüle 3291447
Büyüklükleri ideal fiyatlar da normal sanırmış e bebekte geçen aletini 150 TL filn görmüştüm
bende travel almıycam, kabın boy bakıyorumBen travel sistem düşünmüyorum boston olsun ek olarak puset alınır ama bebek arasının tutma yerinin yükslemesi ve 360 derece dönüyor olması önemli benim için öyle bir model göremedim varsada pahalı
Nasıl bi yan etkisi oldumu aç mı tok mu içiyorsunuz?Flakonda olanlardan
Evet dediğim bu, çok güzel benceValla inan anlamıyorum dur atayım. Birde iplerini bile gidip alacaktım kız bebek için mor beyaz beğenmiştimiyiki almamışım
Sadece dogummu yoksa paket miBen 21 bine aldım canım
Bende önceden olmuyordu ama şu sıralar oluyor göz kararmıyor ama başım dönüyor sankiKızlar bi şey sorucam ya sizde de ayağa kalktığınızda falan göz kararmaları baş dönmeleri arttı mı önceden de oluyodu ama artık çok daha sık ve daha güçlü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?