- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Kraft napoli de varBen travel sistem düşünmüyorum boston olsun ek olarak puset alınır ama bebek arasının tutma yerinin yükslemesi ve 360 derece dönüyor olması önemli benim için öyle bir model göremedim varsada pahalı
Ben de öyle yapıyorum kiyafet daha çok dönemine göre alırım herhaldeKızlar ben hep büyük parçalardan gidiyorum park yatak ve bebek arabası da aldım
Hata mı yapıyorum acaba sizce onlar indirime mi girer ?
Çok güzel, sağlıkla kullansın minnoşKızlar ellerinize sağlık
Ne güzel benim yapmak için pek vaktim yok zaten becerim de yok annem birini almış birini yapmış çok beğendim
Ya hani böyle bi yerden aniden kalktığında falan olur ya o his ama artık normal kalksam da oluyo daha fazla devam ederse sorucam bakalım doktora yazarım buraya daBende önceden olmuyordu ama şu sıralar oluyor göz kararmıyor ama başım dönüyor sanki
Hiç bilmiyorum şuan hala ikna olamadığım için beklemeye karar verdimEvet dediğim bu, çok güzel benceşimdi ne renk yapacaksın
O kocaman şeye mi pipi mi dedi ya imkansız o kadar uzun olması yaAynı günün videosu durdurarak milim milim ilerlettim sanki o çıkıntı sola kaymış gibi bu pozisyonda bu kordon gibi offffff
Ben de hiç almadım oğlumda uzun kollu zıbın.O da kış doğumluydu.Şimdi de almayacağımHerkese 30 haftadan sonra alışveriş yapacağım diyen ben bugün daha 16.haftamda bebek odası aldım dayanamadım çok güzeldiAyrıca e bebekte zıbınlarda 6 al 5 öde vardı. 6 adet kısa kollu yenidoğan aldım, 6 adet 3 ay kısa kollu zıbın aldım. Aslında ben uzun kollu zıbın alacaktım ama annem gerek olmadığını evin zaten fazlasıyla sıcak olacağını söylediği için mantıklı geldi kısa kollu aldım. 5’li unisex hastane çıkışı aldım cinsiyet kesin olmadığı için. Pazartesi Bebek arabasını ve anne yanı beşiğini alacağım Herşey her geçen gün pahalılaşıyor maddi imkan varsa herşey alınabilir aslında Aramıza yeni katılan anneler hoşgeldiniz
oda ben de yapmadım pişman da değilim bence de gerek yok.Canım bu cocuk dısarıya çıkacak hastabeye gidip gelecek aşısı var doktor kontrolü var, uzun kolluda alacaksın mecburen. Sen ne giyiyorsan bebeğe bir kat fazlasını giydireceksin demişti bizimde cocuk doktorumuz lahana bebekte etme incecikte giydirme diye, ayrıca oda bende zmnında yaptım sımdı okula Başlayacak oğlum odasına göre çalısma masası uydurmaya çalısıyorum, hiç gerek yokmus aslında odaya odasını değiştirsem mobilyaları taş gibi kıyıpta kimseye veremem valla bende şaştım kaldım, bir arkadasım hiç oda yapmadı bu sene okula başlıcak onunkıde birde yeni küçü
bebeğin gelişimi güzel gittikten sonra hiç önemi yok benim doktorum öyle demişti sen içini ferah tut.Ben de bulantıdan muzdaribim 14 haftalık olacak hala en ufak bir azalma yok bulantıdaDaha bu sabah baktım ben hamile kaldığımda 53 kiloydum sabah 52 düşmüş kilom anlamadım niye verdim iştahım çok yerinde sürekli yiyorum hiç kesilmedi iştahım ama kilo olmuyor bebeğe gidiyor demek ki yediklerimiz
Bana radyolojiden randevu aldırdı doktorum detaylı içinKızlar detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru mu yapıyor radyoloji mi
Çok iyi olur ama tahminimce dogaldir tansiyonlarımız da düşükYa hani böyle bi yerden aniden kalktığında falan olur ya o his ama artık normal kalksam da oluyo daha fazla devam ederse sorucam bakalım doktora yazarım buraya da
Doğum dahil paket komple hastaneyi arayıp öğrenebilirsinizSadece dogummu yoksa paket mi
Radyoloji yapıyormuş beni de arayacaklar randevu tarihi içinKızlar detaylı ultrasonu kadın doğum doktoru mu yapıyor radyoloji mi
Bendede oluyor o aynısıBenim de başım dönüyor ya böyle gün içinde de sanki sarhos gibi sersem his oluyor
kordonla çok karıştırıyorlar kan akışına bakmak çok önemliymiş bu gittiğim kan akışına bakamamıştıO kocaman şeye mi pipi mi dedi ya imkansız o kadar uzun olması ya
Bence kesinlikle kordon o kıvrımlı duruyor baksana . Doğduklarında bile bamya kadar oluyor pipilerikordonla çok karıştırıyorlar kan akışına bakmak çok önemliymiş bu gittiğim kan akışına bakamamıştı
Bebeğim bu arılı olanı aldım benKızlar birşey soracağımmm bu trendyolda olan bir marka var desenlerine bayılıyorum hele bu yengeç ve arılı çok güzel değil mi 5 parça ürün 700 tl çok mu acaba biledim uzaylı olan 115x115 diğer yengeç ve arı 90x90 bunun ideal ölçüleri birde fiyat nasıl ? ayrıca trendyolda herkes bayılmış kumaşlara
Eki Görüntüle 3291445 Eki Görüntüle 3291446 Eki Görüntüle 3291447
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?