2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benim de başım dönüyor ya böyle gün içinde de sanki sarhos gibi sersem his oluyor

Bende önceden olmuyordu ama şu sıralar oluyor göz kararmıyor ama başım dönüyor sanki
Ya hani böyle bi yerden aniden kalktığında falan olur ya o his ama artık normal kalksam da oluyo daha fazla devam ederse sorucam bakalım doktora yazarım buraya da

Ben de hiç almadım oğlumda uzun kollu zıbın.O da kış doğumluydu.Şimdi de almayacağım
oda ben de yapmadım pişman da değilim bence de gerek yok.
Bebeğe bir kat fazla giydirme olayı sadece ilk bir hafta için demişti benim doktorum, sonra biz nasıl giyindiktiysek aynısını giydirdim hiç de hasta olmadı şükür.
bebeğin gelişimi güzel gittikten sonra hiç önemi yok benim doktorum öyle demişti sen içini ferah tut.Ben de bulantıdan muzdaribim 14 haftalık olacak hala en ufak bir azalma yok bulantıda

Bebeğim bu arılı olanı aldım ben yumuşacık hoşuma gitti kumaşı muhtemelen daha sipariş veririm zaten denizliden geliyor tekstil şehri

Çocuğun odası hala dandini ardiye devam ediyor kutulayıp dolap üstüne kaldırmamız lazım hala yapamadık
İki kapılı beyaz dolabım var onu bebek dolabı yapıcam yeniydi zaten bembeyaz düz dolap
Bir beşik bir de şifonyer alırız yeter
Odayı düzenlesem içime rahatlık gelecek böyle çok karmaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…