2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Aynı günün videosu durdurarak milim milim ilerlettim sanki o çıkıntı sola kaymış gibi bu pozisyonda bu kordon gibi offffff
Ben burda pipi felan göremiyorum
pipi olsa aynı bacaklar gibi bebek gibi net oluyor ilk gebeliğimde doktor erkek demeden anlamıstım pipiyi gördüğüm gibi ama burda onu göremedim

Bende kilo almak istiyorum amma olmuyor karnimda eski karnim hiç çıkmamış gibi
Çok üzülüyorum böyle olunca bebek besleniyordur inşallah. Sen kaçıncı haftadasın canım
15+3üm. Karın çıkması bence iç karınla alakalı benim erkenden çıktı sabah daha normal ama akşam yemekten sonra çok şişiyor ben de kendimi anormal hissediyorum ama bence ikimiz de normaliz

Ben burda pipi felan göremiyorum
pipi olsa aynı bacaklar gibi bebek gibi net oluyor ilk gebeliğimde doktor erkek demeden anlamıstım pipiyi gördüğüm gibi ama burda onu göremedim
Video içinde izleyince o pipi gibi duran şeffaflaşıp uzuyor artık 5 Eylül de göreceğiz nedir ne değildir çocukta bıktı bir kızım bir oğlum dememden

Ben de bu battaniyeyi örmüştüm pandemide sıkıntıdan renkleri unisex olsun diye istemiştim internetten benim somon olarak gordugum ip pembe gelince eğer ikinci erkek olursa bu battaniyeyi başka birine hediye götürürüm demiştim ama inşallah kızım olacak kızım kullanacak Allah nasip ederse

Benim doktor bebegimden vazgeçti dua etmez dedi bir doktor hiç dua etcez dermi nedenini de söylemiyor yok bir nedeni diyor araştırmıyor napacagımı şaşırdım çaresizce bekliyorum

Benim doktor bebegimden vazgeçti dua etmez dedi bir doktor hiç dua etcez dermi nedenini de söylemiyor yok bir nedeni diyor araştırmıyor napacagımı şaşırdım çaresizce bekliyorum
Geçmiş olsun dünde size yanıt vermiştim ama cevaplamadınız.
Öncelikle doktorunuzu değiştirin çünkü yasadıgınız durum çok karşılaşılan bir durum ve bunun doğal çözümleri var en büyük çözüm yolu havuç suyu tüketmek.
Kesenin içinde su kalmayıpta havuç suyuyla kesesindeki suyun arttıgını yazanı bu sitede çok okudum. Bol havuç suyu bol su bunun çaresi.
Kese delinmediyse,kesede enfeksiyon yoksa neden kötü konusuyor?
bi doktor bana dua edicez dese hiç düşünmeden değiştiririm

Son düzenleme:
Umarım bu doktora mecbur değilsinizdir de daha ilgili yetkin birileri görebilir sizi. Çok geçmiş olsun

Kızlar bebek 5 gün ileride görünüyor böyle olunca uygulamadaki haftanızı değiştiriyor musunuz?yani hep böyle mi gidiyor tecrübeli varsa aydınlatabilir mi beni?

Lütfen acilen doktor değiştirin işten anlamıyorum demiyor da böyle yapıyor o doktor da iş yok başka doktora gidin dua etcez ne demek ya ne kadar acemice düzgün bir riski gebelik doktoruna git lütfen

Kızlar bebek 5 gün ileride görünüyor böyle olunca uygulamadaki haftanızı değiştiriyor musunuz?yani hep böyle mi gidiyor tecrübeli varsa aydınlatabilir mi beni?
Benim bir ileri bir geri çıkıyor hiç oynamıyorum sat’a göre bakıyorum hep

Sat’a göre takip ediyorsun canım
Önden gitme, geriden gelme hep düzelen farklılık gösteren şeyler

Geçmiş olsun bence de başka bir doktora da görünün illa ki bunu açıklamalı size dua edicez deyip kestirip atması bana da garip geldi.

Kızlar normalde hiç süt sevmem içmem şimdi bir haftadır sürekli soğuk lıkır lıkır içer oldum laktozsuz süt devamlı canım istiyor süt yoksunluğu çekiyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…