Bende enfeksiyon yada herhangi birşey yok bu diyor çok karşılaşılan birşey değil 30 haftadan sonra olsa doğurtur alırız diyo ama çok küçük haftası diyor diyorum ne ile alakalı bişeyle alakası yok diyo bebekte bir sorun görmüyor bende de görmüyor ama dün arayıp bize genellikle kötü sonuçlanıyor bu durumlar diyor kapıdan çıkarken de bana dua edicem senin için diyor şaka gibiGeçmiş olsun dünde size yanıt vermiştim ama cevaplamadınız.
Öncelikle doktorunuzu değiştirin çünkü yasadıgınız durum çok karşılaşılan bir durum ve bunun doğal çözümleri var en büyük çözüm yolu havuç suyu tüketmek.
Kesenin içinde su kalmayıpta havuç suyuyla kesesindeki suyun arttıgını yazanı bu sitede çok okudum. Bol havuç suyu bol su bunun çaresi.
Kese delinmediyse,kesede enfeksiyon yoksa neden kötü konusuyor?
bi doktor bana dua edicez dese hiç düşünmeden değiştiririm
Doktora çok iyi diyorlarmış yaşadığım şehrin en iyisi ama adam diyor ki senin gibi hiç hastan olmadı değişik anlamadım yaşıda var ama daha çocuğuma bile ayrıntılı bakmadı ben bi ara tuzu çok yemiştim o tansiyonumu yükseltti tansiyon yükselince çocugun sıvısı azalıyormus ondan mı dedim hayır diyo internette herşey yazıyorlar diyorLütfen acilen doktor değiştirin işten anlamıyorum demiyor da böyle yapıyor o doktor da iş yok başka doktora gidin dua etcez ne demek ya ne kadar acemice düzgün bir riski gebelik doktoruna git lütfen
Bu insanın doktor oldugundan eminmiyiz ne demek sadece 30 haftadan sonra görünüyor saçmalamıs yaniBende enfeksiyon yada herhangi birşey yok bu diyor çok karşılaşılan birşey değil 30 haftadan sonra olsa doğurtur alırız diyo ama çok küçük haftası diyor diyorum ne ile alakalı bişeyle alakası yok diyo bebekte bir sorun görmüyor bende de görmüyor ama dün arayıp bize genellikle kötü sonuçlanıyor bu durumlar diyor kapıdan çıkarken de bana dua edicem senin için diyor şaka gibi
Yarın gidicem profösörmüş perinatoloji alanı böyle bekleyemem ben bide doktor diyor o da aynı şeyleri söyler büyük ihtimalle ama sen bi git görün kalbi gümbür gümbür atıyor diyor sonrada bidah geldiğinde durmuş da olabilir diyor psikolojim bozulduLütfen acilen doktor değiştirin işten anlamıyorum demiyor da böyle yapıyor o doktor da iş yok başka doktora gidin dua etcez ne demek ya ne kadar acemice düzgün bir riski gebelik doktoruna git lütfen
Hiç bozma moralini başka doktora git canım kendi bile açıkça demiş hiç görmedim böyle diye ne biçim doktorsa :)Yarın gidicem profösörmüş perinatoloji alanı böyle bekleyemem ben bide doktor diyor o da aynı şeyleri söyler büyük ihtimalle ama sen bi git görün kalbi gümbür gümbür atıyor diyor sonrada bidah geldiğinde durmuş da olabilir diyor psikolojim bozuldu
İçtim bir haftadır aynı ne azalmış ne artmış dedi ama bence bir haftada da etki göstermez hemen diye düşünüyorum 2 cm şu an suyuBu insanın doktor oldugundan eminmiyiz ne demek sadece 30 haftadan sonra görünüyor saçmalamıs yani
Böyle bi durumu araştırsanız başına gelen çok kişi var. Acilen doktorunu değiştir
Sen bol bol havuç suyu iç bunu dikkate al lütfen
Nadir görülen birşeymiş ee öyleyse bile neden olduğunu araştırması gerekirdi böyle bıraktı bizi kaderimize resmenHiç bozma moralini başka doktora git canım kendi bile açıkça demiş hiç görmedim böyle diye ne biçim doktorsa :)
Bol bol havuç suyu iç havuç ye
Kesinlikle alanında iyi bir perinatoloji doktoruna gidip detaylı ultrason yaptır mutlaka bir yol gösterecektir. Hangi ildesin ?Yarın gidicem profösörmüş perinatoloji alanı böyle bekleyemem ben bide doktor diyor o da aynı şeyleri söyler büyük ihtimalle ama sen bi git görün kalbi gümbür gümbür atıyor diyor sonrada bidah geldiğinde durmuş da olabilir diyor psikolojim bozuldu
Bende ona şaşırdım zaten doktor dua etcez der mi hiç tıbben bunun tedavisi yokmuş çok küçük bi ihtimalle aratabilirmiş buNe biçim doktorlar var gerçekten hayret edilesi. Muayene olmak için gidiyoruz doktora dua öğretmesi için değil sanki cami hocası. Bilimsel olarak bunu açıklayabiliyor olması lazım. Evet elbette dua edeceğiz ama alanında uzman birinin bu durum karşısında dua edeceğim sana demesi profesyonelce değil. İmkanın varsa lütfen başka doktora da görün.
Sen yinede bol bol içmeye devam etİçtim bir haftadır aynı ne azalmış ne artmış dedi ama bence bir haftada da etki göstermez hemen diye düşünüyorum 2 cm şu an suyu
Yarın gidicez uzmana size yazıcam bebegimin cinsiyetine bile sevinemedim bizi çok kötü etkilediSen yinede bol bol içmeye devam et
Bazen bi doktora gidiyorsun az diyor
Diğer bi doktor herşey yolunda diyor hepsinin tecrübesi farklı
Başka bir doktora görünmende fayda var
Tedavi sürecini biz bilemeyiz sonuçta kadın doğum hekimi değiliz. Vardır veya yoktur diyemiyorum. Ama bebeğin suyu azaldığında detaylı usg ile bakılıp bebeğin böbreklerine, plasentasına vs detaylı bakmak gerekir. Dua edeceğiz deyip işin içinden çıkılmaz. Şuan kaç haftalıksın.Bende ona şaşırdım zaten doktor dua etcez der mi hiç tıbben bunun tedavisi yokmuş çok küçük bi ihtimalle aratabilirmiş bu
Detaylı bakmadı bize ultrasondan bakıp söyledi organları iyi diye 17 ye giricem yarın bebek küçük olduğu için bişey yapamıyormuş sıvı verin dedim o da erken 25 haftalıktan sonra veriliyor dediTedavi sürecini biz bilemeyiz sonuçta kadın doğum hekimi değiliz. Vardır veya yoktur diyemiyorum. Ama bebeğin suyu azaldığında detaylı usg ile bakılıp bebeğin böbreklerine, plasentasına vs detaylı bakmak gerekir. Dua edeceğiz deyip işin içinden çıkılmaz. Şuan kaç haftalıksın.
Bişey olmaz inşallah içini ferah tut canımYarın gidicez uzmana size yazıcam bebegimin cinsiyetine bile sevinemedim bizi çok kötü etkiledi
Bence kesinlikle perinatolojiye gidip detaylı usg yaptır bu konuda işinin ehli olan perinatolojidir. Her yerini detaylıca inceler ve açıklamasını yapar.Detaylı bakmadı bize ultrasondan bakıp söyledi organları iyi diye 17 ye giricem yarın bebek küçük olduğu için bişey yapamıyormuş sıvı verin dedim o da erken 25 haftalıktan sonra veriliyor dedi
Benim içim ferahtı taki düne kadar o sıvı sonuçta çocugun idrarı çocuk neden yapamıyor idrarı onu araştır yani ama ne sorsam onla ilgili değil diyor ne sen ne benlemilgili diyor çıkıyorBişey olmaz inşallah içini ferah tut canım
Mutlaka bi çaresi vardır
Kese delik değil kesede enfeksiyon yok bunları düşün en azından
Bende bunu istedim bana açıklasın yani nedenini belki bende sorun var belki bebekte ilaçla yada serumla herhangi bişey ile düzelcek ama bekliycez dedi o yüzden başka doktora gidicemBence kesinlikle perinatolojiye gidip detaylı usg yaptır bu konuda işinin ehli olan perinatolojidir. Her yerini detaylıca inceler ve açıklamasını yapar.
Kesinlikle başka doktora gitmelisin ama perinatolojiye gitmeni tavsiye ederim yine de sen bilirsin. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınBende bunu istedim bana açıklasın yani nedenini belki bende sorun var belki bebekte ilaçla yada serumla herhangi bişey ile düzelcek ama bekliycez dedi o yüzden başka doktora gidicem
İnşallah güzel haberler ile dönerim yarınKesinlikle başka doktora gitmelisin ama perinatolojiye gitmeni tavsiye ederim yine de sen bilirsin. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?