2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Aa öylemi ben hiç duymamıştım bile ama birden içim ısındı aldım yatak hediyeside vardı bakalım umarım memnun kalırım
Bende yeni duydum gittim inceledim ürünlerini gerçekten çok kaliteli. Bütün ürünlerini çok beğendim. Bebek arabalarıda harikaydı

Aslında bebek arabasınıda bi düşündül iyice inceleyip onuda ordan alabilirim belki yorumlarda güzeldi
Ben bebek arabalarını incelerken başka bir müşteri geldi benim baktığım arabadan almış içinde de minnoşu uyuyordu kadın bebek arabasından çok memnun olduğunu söyledi. Sürmesi falan çok rahattı. Benim baya içime sindi bende oradan alacağım muhtemelen.

Hangi modeline baktınız siz şimdi baktımda puset takılabilen yok sanırım onda da

Puhahahaha bu yüzden mi kavga etmişler çok ilginç. Ben de ilk öğrendiğimde mart başı gözüküyordu, direk bu gruba girdim. Sonra ikiz olduğunu öğrendim zaten şubatta olmam gerekiyormuş. Hatta belki ocak bile olabilir :) şimdi gitsem beni de kovarlar mı yani

Bende yumuş yumuş istiyorumya inşallah yaparım kışa paylaşırım burada

Biraz ağır oluyor traveller o yüzden ben kabin olup ğuset takılabilen arıyorum ama bakalım bulursam
Onun linkinide attım ikinci attığım tarif ettiğiniz gibi olan. Ama bu markanın travel modeli gayet hafif ve sürüşü çok kolay asla ağır değil.

Kızlar anne bebek çantası aldınız mı ya da hangisini alacaksınız. Çok fazla model var karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…