Amin inşallahİnşallah güzel haberler ile dönerim yarın
Yoykoya ana kucağı takılmıyordu benim baktığımdagüzel mi o da bende bakayım
Ben mağazasında inceledim ürünü çok beğenmiştim bence memnun kalacaksınızBiraz önce elelebabay.com dan anne yanı yatağı aldım instada görmüştüm bakalım nasıl gelecek
Aa öylemi ben hiç duymamıştım bile ama birden içim ısındı aldım yatak hediyeside vardı bakalım umarım memnun kalırımBen mağazasında inceledim ürünü çok beğenmiştim bence memnun kalacaksınız
Bende yeni duydum gittim inceledim ürünlerini gerçekten çok kaliteli. Bütün ürünlerini çok beğendim. Bebek arabalarıda harikaydıAa öylemi ben hiç duymamıştım bile ama birden içim ısındı aldım yatak hediyeside vardı bakalım umarım memnun kalırım
Aslında bebek arabasınıda bi düşündül iyice inceleyip onuda ordan alabilirim belki yorumlarda güzeldiBende yeni duydum gittim inceledim ürünlerini gerçekten çok kaliteli. Bütün ürünlerini çok beğendim. Bebek arabalarıda harikaydı
Ben bebek arabalarını incelerken başka bir müşteri geldi benim baktığım arabadan almış içinde de minnoşu uyuyorduAslında bebek arabasınıda bi düşündül iyice inceleyip onuda ordan alabilirim belki yorumlarda güzeldi
Hangi modeline baktınız siz şimdi baktımda puset takılabilen yok sanırım onda daBen bebek arabalarını incelerken başka bir müşteri geldi benim baktığım arabadan almış içinde de minnoşu uyuyordukadın bebek arabasından çok memnun olduğunu söyledi. Sürmesi falan çok rahattı. Benim baya içime sindi bende oradan alacağım muhtemelen.
Elele Flight Kabin Tipi Travel Sistem Bebek Arabası Siyah-Gri - Elele BabyHangi modeline baktınız siz şimdi baktımda puset takılabilen yok sanırım onda da
Elele Flight Kabin Tipi Travel Sistem Bebek Arabası Siyah-Gri - Elele BabyHangi modeline baktınız siz şimdi baktımda puset takılabilen yok sanırım onda da
Puhahahaha bu yüzden mi kavga etmişlerHoşgeldin canım zaten hepimizin anı anını tutmuyor gerilim hattı gibiyiz eşlerimiz bile bizi zor sabrederken bir sürü kadının olduğu yerde sohbet etmek çok zor oluyor Ocak ayında zaten hep böyle bir sıkıntı vardı ben de sonradan okuyarak yazdım mesajları ama kötü bir şey yazmadım Allah'tan aşırı saçmaydı kavga nedeni yok ocaktaki aralığa yazmış da şubattaki ocağa yazmış da insan istediği yere yazar hepimiz bilgi amaçlı buradayız ortak veya farklı yönlerimizi keşfetmek için buradayız çok garip yani kadınların bu kadar bencil olması
Bende yumuş yumuş istiyorumya inşallah yaparım kışa paylaşırım buradaTrendyoldan alacaktım ben de, bir yerde dolapta daha uygun görünce oradan aldım ben de , bugün gelecek inşallah problemsiz gelirçok teşekkür ederim de, ay öyle düşünmeyin bence ya. Kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok. Benim yaptığım aşırı basit. Youtubea puffy küp şeker modeli battaniye yazsan çıkar. Başka modellerde var. İpler de aşırı yumuş yumuş ve baya sıcak tutuyor, kendime de yeleğini yaptım
Bende canım süt içmek istiyor hep. Hemde soğukk soğukk ohhhKızlar normalde hiç süt sevmem içmem şimdi bir haftadır sürekli soğuk lıkır lıkır içer oldum laktozsuz sütdevamlı canım istiyor süt yoksunluğu çekiyor gibiyim
Faydası var zararı yok canım içelim bariBende canım süt içmek istiyor hep. Hemde soğukk soğukk ohhh
Biraz ağır oluyor traveller o yüzden ben kabin olup ğuset takılabilen arıyorum ama bakalım bulursamElele Flight Kabin Tipi Travel Sistem Bebek Arabası Siyah-Gri - Elele Baby
Ben bu iki modele baktım ama ilk attığım linkteki ürünü daha cok beğendim
Onun linkinide attım ikinci attığım tarif ettiğiniz gibi olan. Ama bu markanın travel modeli gayet hafif ve sürüşü çok kolay asla ağır değil.Biraz ağır oluyor traveller o yüzden ben kabin olup ğuset takılabilen arıyorum ama bakalım bulursam
Afiyet olsun bence soğuk süt kabizliga da çok iyi geliyorFaydası var zararı yok canım içelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?