- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Baktık tüm mağazalara hepsi ateş pahası, birde birinci sınıf olacagı için benım yardımıma ihtıyacı olacak sureklı odada yanında sürekli sandalye tepesınde olamayabılırım o yuzden katlanır cocuk masa sandalyelerinden almaya karar verdık, üstelik seneye bulundugumız şehirden ayrılmak annemlerin yanına gitmek istiyoruz burda kımsemiz yok çünkü artık, bu sebeple belki burdaki evımızı satıp orda iki çocuk odası yapacagım bir ev alırız farklı cinsiyetleri olursa aynı olursa ona göre ilerleriz, çok bilinmeyenli denklem olunca bizde böyle pratik bir çözüm düşündük birde burda sevdiğimiz bir kırtasıyecımız var oğlumu bebeklıkten beri tanırlar sürekli alısverısımızı ordan yaparız onlarda birinci sınıf için gerek yok sonrasında büyüdükce ihtiyacı olacak dediler annemler de bana 8 - 9 yasındayken oda yapmıslar dı hatırlıyorumÇilek e de bakabilrsnz normal çocuk odası satanlar mağazalara göre daha uygun gelmişti bize
Demir eksikliğinden kaynaklı oluyormuş ben geçen gün araştırmıştımKızlar bi şey sorucam ya sizde de ayağa kalktığınızda falan göz kararmaları baş dönmeleri arttı mı önceden de oluyodu ama artık çok daha sık ve daha güçlü oluyo
Ben ilk çanta aldımKızlar anne bebek çantası aldınız mı ya da hangisini alacaksınız. Çok fazla model var karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum
Canım bu değerlerden anlaşılmıyor diye biliyorum doktorun ultrason sonuçlarıyla bir grafik oluşuyor o grafiği göre anlaşılıyorKızlar benim ikili sonucu çıkmış ama rapor ekte diyor göremiyorum. Papp a 8,20 F-beta hcg 33,10 nasıl normal mi bunlar? Bide Papp Mom var oda 2,40
Bende polo markasının laptop çantası gibi olan modelini beğendim birde elelenin sırt çantasını beğendim ikisi arasında karar veremedim bir türlü. Sırt çantası evet dağınıklık sıkıntı olabilir yan çantalara bakayım birde. Teşekkürler.Ben ilk çanta aldımbaşkada bişi almadım büyüklerin çoğu oğlumdan kalma var çünkü geri kalanda cinsiyet öğrenınce artık, stylonun yandan kulplu çantalarınfam aldım üstünde mommy bag, baby bag fln yazıları var benım sırt çantamda var yurtdısından getırtmıstım 6 sene önce, ama yan çantalar daha kullanışlı geldi bana çünkü kıyafetı battanıyesi ıvırı zıvırı derken sırt çantasında birşey ararken çok zorlanıyordım o yuzden o çantalardan aldım baya geniş
Anlamadım kendisi ana kucağı değil mi zatenYoykoya ana kucağı takılmıyordu benim baktığımda
Evet otomatik ana kucagiAnlamadım kendisi ana kucağı değil mi zaten
Ay hangi sayfa acaba merak ettim ben deİnstegramda bi sayfa var ultrason resminden biliyor kemik yapısına göre söylüyor kime ne dese doğru cıkıyor sordum 10. Ve 12 . Haftada ikisinede erkek dedi
Ben bebek arabası soruldu sandımAnlamadım kendisi ana kucağı değil mi zaten
Sayfayı bidaha göremedim ya bende yanlışlıkla çıktım ama elelebaby.comdan inceleyebilirsinAy hangi sayfa acaba merak ettim ben de
Bı arkadaş ultrason fotoğrafından kemik yapısına göre cinsiyet tahmini yapıyorlar diye yazmış ya onun için atmıştım ama sizi mi etiketledim acaba yanlışlıklaSayfayı bidaha göremedim ya bende yanlışlıkla çıktım ama elelebaby.comdan inceleyebilirsin
Ablam %75 kızdan erkeğe döndü 1hafta arayla. Sonuç: erkekKızlar bize de bugün doktorumuz kız dedi yüzde 80 değişir mi acaba daha ya
Ay en iyisi ben biraz daha bekleyeyimAblam %75 kızdan erkeğe döndü 1hafta arayla. Sonuç: erkek
Kaçıncı haftaydı %75 dendiğindeAblam %75 kızdan erkeğe döndü 1hafta arayla. Sonuç: erkek
Kaçıncı haftaydıki canım bir haftada çok ksıaymış banada %60 dediler detaylıyı bekliyorumAblam %75 kızdan erkeğe döndü 1hafta arayla. Sonuç: erkek
Kızlar anne bebek çantası aldınız mı ya da hangisini alacaksınız. Çok fazla model var karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?