2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar baş ağrısı yaşayanınız var mı 3 gündür devamlı başım ağrıyor su tüketimine dikkat ediyorum tansiyonumu da ölçtüm onda da sıkıntı yok ama geçmiyo bi türlü hafiflese de devam. Normalde migrenim var ama nerdeyse 2 aydır hiç olmuyordu ağrım

Benim de öyle 2 gündür çok ağrıyor özellikleri sabahları uyandığımda

Evet canım benim de başım sık sık ağrıyor malesef parol sadece 1 gün etki ediyor ertesi gün yine ağrı başlıyor. Doğum doktoruna sordum ilgilenmedi nörolojiye görün dedi. Ama bence hamilelikten benim de önceden bu kadar ağrımıyordu. Acaba d vitamini eksikliği mi diye düşünüyorum vitamin kullandığımda bazen hafifliyor sanki.

Ay çantaya kadar almışsınız kızlar ya 3-5 zıbından başka bisey alamadım daha ne alacağımı bilmiyorum
Bende hiçbirşey almamıştım 3-5 zıbın dışında sonra bebek odası mağazasına girince oda almış oldum Aynı gün hızımı alamadım e bebekten 12 adet zıbın ve hastane çıkışı aldım Haftaya da bebek arabasını alacam

Kış bebeği diye benim kafam karıştı şimdi doğunca çok mu kalın giydireceğiz mesela tulumlar alayım diyorum içine askılı zıbın üstüne tulumun kendisi mi giydirilir uzun kollu ev sıcak olur zaten

Benim hafif hafif oluyor sıcaktan eve gelip soğuk suyla elimi yüzümü yıkayınca geçiyor

Zaten ilk 1 ay evden çıkılmıyor. Ayrıca kışın ev sıcak olacak uzun kollu zıbın almaya gerek duymadım kısa kollu aldım. Üzerine uzun kollu ince bir tulum veya pijama giydiririm diye düşündüm. Kışın ben evde hep kısa kollu ile geziyorum ev sıcak oluyor bebek olunca ekstra daha da ısıtırım zaten bebek var diye. He bide yenidoğan kıyafetleri 1 aydan sonra olmuyormuş hızlıca büyüyor minnaklar

Daha çok 3-6 ay ve 6-9 ay alayım diyorum ben de yeni doğan 4-5 parça olsa yeter zaten sürekli yıkarım onları
Ay çok heyecanlı ya hayatım boyunca kendimden başka kimseyi böyle düşünmemiştim şimdi minyatür kıyafetler bakıyorum avuç kadar

Bende 6 tane yenidoğan zıbın aldım 6 tane 3 ay zıbını aldım. Sürekli kusacaklar zaten sık sık yıkanır kıyafetleri Gerçekten çok heyecanlı alışverişler gözyaşlarımı zor tuttum Daha da minyatürleri var premature kıyafetleri aynı oyuncak gibi ama çok güzel hepsi ya

Evin sıcaklık derecesine göre giydirmek gerek aslında benim evim sıcak oluyor çorap bile giymeden gezdiğimiz çok oluyor o yüzden kısa kollu zıbın üzerine tulum benim evim için gayet ideal mesela birde ben bebeklerimi kundak yaptım hep uyuduklarinda tek bir ince battaniyeyle hiç sıkıntı olmadı 8 şubat doğumlu küçük oğlum nasıl alıştırırsaniz öyle gidiyor sıkı giyinmeye alışık çocuklar az ince giydiği zaman hep hasta oluyor

Kuzenim park yatak verecek bir de küçük beşik alırım belki , otomatik anakucağı bakmaya başladım indirim bulursam alırım artık onu da
Benim komşumda var otomatik ana kucağı onun içinde kiyametleri kopartıyor hiç durmuyor her bebek aynı olacak diye birşey yok tabi

Ben soğuğa alışsın istiyorum senin gibi yaparım canım daha iyi o zaman kundak yapmayı düşünüyorum içine askılı ya da kısa kol zıbın üstüne penye tulum ev sıcak olur evet yazlık yerdeyiz doğalgazı yeni yaptırdık henüz yakmadık hiç bu kış ilk olacak ama bebiş geliyor diye yakarız ev sıcak olur iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…