Ayyy link lütfenKızlar ben sonbahar-kış için triko elbise, etek ve ince kazaklar aldım şuan indirimden bilginiz olsun :))
Çok tatlı bunu görüp favoriye atmıştım bendeOyyy peluş ayı gibiiii sarıl yat buna sarıp
Bende yaptırdım tahmin cinsiyet_tahminim sitesinden benimkini bildi şuan içinBı arkadaş ultrason fotoğrafından kemik yapısına göre cinsiyet tahmini yapıyorlar diye yazmış ya onun için atmıştım ama sizi mi etiketledim acaba yanlışlıkla
Canım geçen gün benimde aynı dediğin şekilde 3 4 gün süren baş ağrım oldu ve gebeliğin başından beri hiç olmamıştı hastaneye gittim önce serum parol verdiler sonra normal serum verdiler geçmedi sabah kendim bide minoset içtim duş aldım geçti çok şükür minoseti kendi doktorum yazmıştı ondan kullandımKızlar baş ağrısı yaşayanınız var mı 3 gündür devamlı başım ağrıyor su tüketimine dikkat ediyorum tansiyonumu da ölçtüm onda da sıkıntı yok ama geçmiyo bi türlü hafiflese de devam. Normalde migrenim var ama nerdeyse 2 aydır hiç olmuyordu ağrım
Link atar mısın ya ben işe giderken ne giyeceğim diye düşünüyorumKızlar ben sonbahar-kış için triko elbise, etek ve ince kazaklar aldım şuan indirimden bilginiz olsun :))
Ben de erkek eşyaları almaya başladım ama değişirse diye korkmuyor değilim 13. Haftada söyledi %99 dedi ama değişen çok olunca insan güvenemiyoAy çantaya kadar almışsınız kızlar ya 3-5 zıbından başka bisey alamadım daha ne alacağımı bilmiyorum
Bayılıyorum ben de böyle şeylere yaaaBirde benim favoridekine bakınböyle değişik şeyleri çok seviyorum çok yumuşak gözüküyor uyku arkadaşıda olur
Ben de aldım 2-3 tane Aslanlı tulumBen de erkek eşyaları almaya başladım ama değişirse diye korkmuyor değilim 13. Haftada söyledi %99 dedi ama değişen çok olunca insan güvenemiyo
Benim ikili sonucum böyle çıktı yorumlayabilirsen doktor risk yok dediKızlar benim ikili sonucu çıkmış ama rapor ekte diyor göremiyorum. Papp a 8,20 F-beta hcg 33,10 nasıl normal mi bunlar? Bide Papp Mom var oda 2,40
Ben adını aslan koyacağım bu arada bizde galatasaraylıyızBen de aldım 2-3 tane Aslanlı tulumkızsa da giydiririm artık babası koyu Galatasaraylı sırıtmaz pek
Aaa bizim de Leo aslanBen adını aslan koyacağım bu arada bizde galatasaraylıyızbenim kızlık soyadımda aslan o tulumlara bakayım bi
Bizim soyadımızda GüneşAaa bizim de Leo aslangerçi tek Leo olacak muhtemelen ama o da aslan çok cool bir isim kesinlikle aslanlarımız çoğalsın
Sizinki cok iyi çıkmışBenim ikili sonucum böyle çıktı yorumlayabilirsen doktor risk yok dedi
teşekkürler inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimizSizinki cok iyi çıkmış
Çok güzel çok uyumlu Aslan GüneşBizim soyadımızda GüneşAslan Güneş güzel olur diye düşündüm güçlü bir isim leo da ing olarak tabi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?