2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ruslar bebeklerini karın içine atıyorlar bebeler soğuğa alışıyor o yüzden üşütüp hasta olmuyorlar. Bizlerde kat kat giydiriyoruz hasta olmasın diye. Bende karşıyım kat kat giydirmeye gerek yok alışsın soğuğa da

Kızlar ben sonbahar-kış için triko elbise, etek ve ince kazaklar aldım şuan indirimden bilginiz olsun :))

Dolap uygulamasına da bakıyorum 3-5 tane tulum aldım oradan mağazadan çok uyguna geldi bir iki kez giydirmişler ya da etiketli çok ürün var buradan da bakıyorum

Canım geçen gün benimde aynı dediğin şekilde 3 4 gün süren baş ağrım oldu ve gebeliğin başından beri hiç olmamıştı hastaneye gittim önce serum parol verdiler sonra normal serum verdiler geçmedi sabah kendim bide minoset içtim duş aldım geçti çok şükür minoseti kendi doktorum yazmıştı ondan kullandım

Ben de erkek eşyaları almaya başladım ama değişirse diye korkmuyor değilim 13. Haftada söyledi %99 dedi ama değişen çok olunca insan güvenemiyo
Ben de aldım 2-3 tane Aslanlı tulum kızsa da giydiririm artık babası koyu Galatasaraylı sırıtmaz pek

Kızlar benim ikili sonucu çıkmış ama rapor ekte diyor göremiyorum. Papp a 8,20 F-beta hcg 33,10 nasıl normal mi bunlar? Bide Papp Mom var oda 2,40
Benim ikili sonucum böyle çıktı yorumlayabilirsen doktor risk yok dedi

Eklentiler

• fe3f3845-9daa-483b-b15b-35679e23cc6a.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 101
Ben adını aslan koyacağım bu arada bizde galatasaraylıyız benim kızlık soyadımda aslan o tulumlara bakayım bi
Aaa bizim de Leo aslan gerçi tek Leo olacak muhtemelen ama o da aslan çok cool bir isim kesinlikle aslanlarımız çoğalsın

Bizim soyadımızda Güneş Aslan Güneş güzel olur diye düşündüm güçlü bir isim leo da ing olarak tabi güzel
Çok güzel çok uyumlu Aslan Güneş çok güçlü bir kişilik olur
Ben erkek çocuk fikrine de alışmaya başladım hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…