2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Çok güzel çok uyumlu Aslan Güneş çok güçlü bir kişilik olur
Ben erkek çocuk fikrine de alışmaya başladım hayır olsun
Biz de erkek olunca biraz şaşırdık ama ismi en başımdan beri belliydi erkek olursa kız olursa hiç fikrimşz yoktu inşallah sağlıklı ve güçlü oğullarımız olur

Link işini yapamamış olabilirim. June trikolarda çok güzel indirim var Hepsiburada dan bakabilirsiniz :) koton dan triko etek ve milladan da triko elbise aldım :)

Kızlar bazen karnıma dayayarak bi şey tasiyorum
Bi de bugün çamaşır sepetini az az doldurarak taşıdım karnıma dayamış olabilirim sizce bi şey olur mu biraz üzüldüm kafama takıldı

Bi de bugün çamaşır sepetini az az doldurarak taşıdım karnıma dayamış olabilirim sizce bi şey olur mu biraz üzüldüm kafama takıldı
Birsey olmaz ama o tarz hareketlerde bulunma derim canm rahime baski yapmis oluyorsun cunku
Camasir asarken de cok fazla uzanmamaya gerilmemeye calis
Sepeti yerde surukle gerekirse

Birsey olmaz ama o tarz hareketlerde bulunma derim canm rahime baski yapmis oluyorsun cunku
Camasir asarken de cok fazla uzanmamaya gerilmemeye calis
Sepeti yerde surukle gerekirse
Tamamdir teşekkür ederim hani böyle çok zorlu bi şey hissetmedim hem hafifti hem de çok bastırmadım öyle olsa hissederdim ama yine de kafama takıldı

Ben de bazen dayıyorum ama yukarı mide kısmına ve yan taraftan bebek daha alt karında olduğu için etkilemez diye düşünüyorum. Bazen de acaba yanlış mı yaptım diyorum sonra da insanlar neler neler yapıyorlar bir şey olmuyor diye kendimi avutuyorum

Ayy dimi ne sporlar yapıyorlar neler neler yapıyorlar Rabbim korusun insallah

Ya cinsiyeti yine tekrar bakalım dedik, sıpa Bağdaş kurmuş göstermedi ama yine büyük olasılıkla erkek dedi yine de 16-17.haftada netleşir dedi. Beklicez artık ama yüksek olasılıkla erkek olacak bebeğim çıkıntı vardı. Kız olsa bu kadar olmaz dedi

Benimde arkası dönük kız dediler yüzde 75 80 sen kaç haftalıksın bir dönmeden emin olamayacağım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…