- 25 Kasım 2019
- 489
- 337
- 103
- 30
Biz de erkek olunca biraz şaşırdık ama ismi en başımdan beri belliydi erkek olursa kız olursa hiç fikrimşz yoktuÇok güzel çok uyumlu Aslan Güneşçok güçlü bir kişilik olur
Ben erkek çocuk fikrine de alışmaya başladım hayır olsun
Ben normal büyük sırt çantası alırım galiba iç gözleri güzel olanKızlar anne bebek çantası aldınız mı ya da hangisini alacaksınız. Çok fazla model var karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum
Ben o 3-5 zıbını bile almadımAy çantaya kadar almışsınız kızlar ya 3-5 zıbından başka bisey alamadım daha ne alacağımı bilmiyorum
Bir anda alınca gerisi geliyorBen o 3-5 zıbını bile almadım
Ayyy link lütfenhemen bakalım
Link işini yapamamış olabilirim. June trikolarda çok güzel indirim var Hepsiburada dan bakabilirsiniz :) koton dan triko etek ve milladan da triko elbise aldım :)
Link işini yapamamış olabilirim. June trikolarda çok güzel indirim var Hepsiburada dan bakabilirsiniz :) koton dan triko etek ve milladan da triko elbise aldım :)
Aldım bende geldi inanılmaz güzel alacaklara tavsiyem 12 aylık olanı almaları zaten büyüyorlar hemen bir daha ki kışa da kullanılırOyyy peluş ayı gibiiii sarıl yat buna sarıp
Birsey olmaz ama o tarz hareketlerde bulunma derim canm rahime baski yapmis oluyorsun cunkuKızlar bazen karnıma dayayarak bi şey tasiyorum
Bi de bugün çamaşır sepetini az az doldurarak taşıdım karnıma dayamış olabilirim sizce bi şey olur mu biraz üzüldüm kafama takıldı
Tamamdir teşekkür ederim hani böyle çok zorlu bi şey hissetmedim hem hafifti hem de çok bastırmadım öyle olsa hissederdim ama yine de kafama takıldıBirsey olmaz ama o tarz hareketlerde bulunma derim canm rahime baski yapmis oluyorsun cunku
Camasir asarken de cok fazla uzanmamaya gerilmemeye calis
Sepeti yerde surukle gerekirse
Ben de bazen dayıyorum ama yukarı mide kısmına ve yan taraftan bebek daha alt karında olduğu için etkilemez diye düşünüyorum. Bazen de acaba yanlış mı yaptım diyorum sonra da insanlar neler neler yapıyorlar bir şey olmuyor diye kendimi avutuyorumKızlar bazen karnıma dayayarak bi şey tasiyorum
Bi de bugün çamaşır sepetini az az doldurarak taşıdım karnıma dayamış olabilirim sizce bi şey olur mu biraz üzüldüm kafama takıldı
Ayy dimi ne sporlar yapıyorlar neler neler yapıyorlarBen de bazen dayıyorum ama yukarı mide kısmına ve yan taraftan bebek daha alt karında olduğu için etkilemez diye düşünüyorum. Bazen de acaba yanlış mı yaptım diyorum sonra da insanlar neler neler yapıyorlar bir şey olmuyor diye kendimi avutuyorum
Benim de böyle 1/10000 çıktı doktora göründüm çok şükürBenim ikili sonucum böyle çıktı yorumlayabilirsen doktor risk yok dedi
Aa teşekkür ederim daha yeni demir kullanmaya başladım geçer o zamanDemir eksikliğinden kaynaklı oluyormuş ben geçen gün araştırmıştım
Benimde arkası dönük kız dediler yüzde 75 80 sen kaç haftalıksın bir dönmeden emin olamayacağım yaYa cinsiyeti yine tekrar bakalım dedik, sıpa Bağdaş kurmuş göstermediama yine büyük olasılıkla erkek dedi yine de 16-17.haftada netleşir dedi. Beklicez artık ama yüksek olasılıkla erkek olacak bebeğim çıkıntı vardı. Kız olsa bu kadar olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?