- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Nasıl rahatsa yeri bağdaş kurmuş minicik bacaklarıyla demekYa cinsiyeti yine tekrar bakalım dedik, sıpa Bağdaş kurmuş göstermediama yine büyük olasılıkla erkek dedi yine de 16-17.haftada netleşir dedi. Beklicez artık ama yüksek olasılıkla erkek olacak bebeğim çıkıntı vardı. Kız olsa bu kadar olmaz dedi
Amin inşallahAyy dimi ne sporlar yapıyorlar neler neler yapıyorlarRabbim korusun insallah
SüperrBenim de böyle 1/10000 çıktı doktora göründüm çok şükür
13+4Benimde arkası dönük kız dediler yüzde 75 80 sen kaç haftalıksın bir dönmeden emin olamayacağım ya
Bi baktık yüz üstü yatmış sıfır hareket korktu doktor kalp atışlarına baktıNasıl rahatsa yeri bağdaş kurmuş minicik bacaklarıyla demekbayılıyorum şu minnoslara yaaaa bir karış boylarıyla
Evet tabiki uyuyor çok sık uyku uyanıklık dönemindelerBi baktık yüz üstü yatmış sıfır hareket korktu doktor kalp atışlarına baktısanırım dinleniyor dedi. Hatta uyuyor gibiydi sonra rahatsız ettik azıcık hareket etmeye başladı. Bugün baya miskindi . 14 haftalık bir bebek anne karnında uyur mu bunu merak etmeye başladım şuan
Bol bol uyusun geri dönebilsem hep uyurdum vallaBi baktık yüz üstü yatmış sıfır hareket korktu doktor kalp atışlarına baktısanırım dinleniyor dedi. Hatta uyuyor gibiydi sonra rahatsız ettik azıcık hareket etmeye başladı. Bugün baya miskindi . 14 haftalık bir bebek anne karnında uyur mu bunu merak etmeye başladım şuan
Yaa uyuduğunu nasıl anladınızEvet tabiki uyuyor çok sık uyku uyanıklık dönemindelerBir bakmışsın uyuyor bir bakmışsın saniyeler sonra uyanmış böyleler yani Bende en son 12+4’te gittim muayeneye yüz üstü yatıyordu bacak bacak üstüne atmış uyuyordu keyfi yerindeydi
Ama alanı daralmış bebeğimin büyüdükçe zor sığmaya başlamış içime :) önceden rahat rahat hareket ediyordu gittikçe alanları daralıyor 12cm olmuş bileBol bol uyusun geri dönebilsem hep uyurdum valla
Ben de gittiğimde kese de boşluk yoktu full bebek gibi görünüyorduAma alanı daralmış bebeğimin büyüdükçe zor sığmaya başlamış içime :) önceden rahat rahat hareket ediyordu gittikçe alanları daralıyor 12cm olmuş bile
Pek hareket etmiyordu uyuyordu işteYaa uyuduğunu nasıl anladınız
Bizimde öyle hareketsizdi bide yüz üstü yatmış ayaklar bağdaş hahahPek hareket etmiyordu uyuyordu işte
Bizimki de öyle hareketlenmeye başladı ufak ufakEvet doktor o uyurken karnımı sarsıyordu bebek komple kendini yukarı atıyordu vücudunu çok komiktibi susun beee uyuyorum diyodu resmen
Aynı benimkide o pozisyondaydı yüz üstü ve bağdaşBizimde öyle hareketsizdi bide yüz üstü yatmış ayaklar bağdaş hahahDoktor dinleniyor deyince güldüm naptı da yoruldu acaba ekmek elden su gölden
Çok komiklerAynı benimkide o pozisyondaydı yüz üstü ve bağdaşEvet gerçekten öyle ne iş yaptı da dinleniyor
Doktor benimkiyle de öyle uğraştı ama pek hareket etmek istemedi gerçekten keyfi yerindeydiBizimki de öyle hareketlenmeye başladı ufak ufaköksürdüm hareketlensin diye doktor cihazla hareketlendirmeye çalıştı ama miskindi bugün haftasonu keyfi sanırım
Evet gerçekten çok komikler yaÇok komikleryerim onu
Minik mucizelerimizEvet gerçekten çok komikler ya4 boyutlu baktık poposu falan çok komik duruyordu elleriyle de yüzünü kapatmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?