2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Nasıl rahatsa yeri bağdaş kurmuş minicik bacaklarıyla demek bayılıyorum şu minnoslara yaaaa bir karış boylarıyla

Nasıl rahatsa yeri bağdaş kurmuş minicik bacaklarıyla demek bayılıyorum şu minnoslara yaaaa bir karış boylarıyla
Bi baktık yüz üstü yatmış sıfır hareket korktu doktor kalp atışlarına baktı sanırım dinleniyor dedi. Hatta uyuyor gibiydi sonra rahatsız ettik azıcık hareket etmeye başladı. Bugün baya miskindi . 14 haftalık bir bebek anne karnında uyur mu bunu merak etmeye başladım şuan

Evet tabiki uyuyor çok sık uyku uyanıklık dönemindeler Bir bakmışsın uyuyor bir bakmışsın saniyeler sonra uyanmış böyleler yani Bende en son 12+4’te gittim muayeneye yüz üstü yatıyordu bacak bacak üstüne atmış uyuyordu keyfi yerindeydi

Bol bol uyusun geri dönebilsem hep uyurdum valla

Yaa uyuduğunu nasıl anladınız

Ama alanı daralmış bebeğimin büyüdükçe zor sığmaya başlamış içime :) önceden rahat rahat hareket ediyordu gittikçe alanları daralıyor 12cm olmuş bile
Ben de gittiğimde kese de boşluk yoktu full bebek gibi görünüyordu cok çabuk büyüyorlar bol bol su içelim havuç yiyelim suyu bol olsun bebişlerin

Evet doktor o uyurken karnımı sarsıyordu bebek komple kendini yukarı atıyordu vücudunu çok komikti bi susun beee uyuyorum diyodu resmen

Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Bebeklerin ikisi de iyi çok şükür. Bir tanesi kız ama diğeri göstermedi gene kendini. Doktor muhtemelen o da kız dedi. Sata göre 14+5 iz ama ultrasonda bebeklerden birisi 15+4 diğeri 15 hafta olarak göründü.

Evet doktor o uyurken karnımı sarsıyordu bebek komple kendini yukarı atıyordu vücudunu çok komikti bi susun beee uyuyorum diyodu resmen
Bizimki de öyle hareketlenmeye başladı ufak ufak öksürdüm hareketlensin diye doktor cihazla hareketlendirmeye çalıştı ama miskindi bugün haftasonu keyfi sanırım

Bizimde öyle hareketsizdi bide yüz üstü yatmış ayaklar bağdaş hahah Doktor dinleniyor deyince güldüm naptı da yoruldu acaba ekmek elden su gölden
Aynı benimkide o pozisyondaydı yüz üstü ve bağdaş Evet gerçekten öyle ne iş yaptı da dinleniyor

Bizimki de öyle hareketlenmeye başladı ufak ufak öksürdüm hareketlensin diye doktor cihazla hareketlendirmeye çalıştı ama miskindi bugün haftasonu keyfi sanırım
Doktor benimkiyle de öyle uğraştı ama pek hareket etmek istemedi gerçekten keyfi yerindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…