Bir kız bebek isteyen bana iki kız bebek şoku olsaydı keşke yaaa maşallah size çok maşallahKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Bebeklerin ikisi de iyi çok şükür. Bir tanesi kız ama diğeri göstermedi gene kendini. Doktor muhtemelen o da kız dedi. Sata göre 14+5 iz ama ultrasonda bebeklerden birisi 15+4 diğeri 15 hafta olarak göründü.
Bı arkadaş ultrason fotoğrafından kemik yapısına göre cinsiyet tahmini yapıyorlar diye yazmış ya onun için atmıştım ama sizi mi etiketledim acaba yanlışlıkla
İnşallah doğduktan sonrada geceleri bol bol uyur minnoşlarımızEvet tabiki uyuyor çok sık uyku uyanıklık dönemindelerBir bakmışsın uyuyor bir bakmışsın saniyeler sonra uyanmış böyleler yani Bende en son 12+4’te gittim muayeneye yüz üstü yatıyordu bacak bacak üstüne atmış uyuyordu keyfi yerindeydi
Benimde önceki hafta öyleydi eşim paketli gıdalara karşı köyden gidip keçi ve koyun sütü bulmuş ne kadar sağlıklı bilemedim ama iyice kaynattım her akşam ondan içtim bebeğim en son gittiğimde gününü yakalamıştı normalde 4 gün geride gidiyordu hepKızlar normalde hiç süt sevmem içmem şimdi bir haftadır sürekli soğuk lıkır lıkır içer oldum laktozsuz sütdevamlı canım istiyor süt yoksunluğu çekiyor gibiyim
Benimki de öyleydi aç gitmiştim resmen hiç kımıldamadı doktorum dedi bi şeyler ye 15 dk sonra gel tekrar bakalım gittim bu defa hiç yerinde durmadı hatta kameraya profilden poz falan verdi çok komiktiAynı benimkide o pozisyondaydı yüz üstü ve bağdaşEvet gerçekten öyle ne iş yaptı da dinleniyor
Benimkimi yanlış bilmiştiBende yaptırdım tahmin cinsiyet_tahminim sitesinden benimkini bildi şuan için
Amin inşallahİnşallah doğduktan sonrada geceleri bol bol uyur minnoşlarımız
Tam 12de %100 erkek dedi, 16. haftaya kadar da hiçbir şey almadımBen de erkek eşyaları almaya başladım ama değişirse diye korkmuyor değilim 13. Haftada söyledi %99 dedi ama değişen çok olunca insan güvenemiyo
Bende sabah aç karna gittim o yüzden de oynamamış olabilirBenimki de öyleydi aç gitmiştim resmen hiç kımıldamadı doktorum dedi bi şeyler ye 15 dk sonra gel tekrar bakalım gittim bu defa hiç yerinde durmadı hatta kameraya profilden poz falan verdi çok komikti
Keçi sütü çok yararlı diyorlar bulursak alalım bizde bebeğe çok faydası varmışBenimde önceki hafta öyleydi eşim paketli gıdalara karşı köyden gidip keçi ve koyun sütü bulmuş ne kadar sağlıklı bilemedim ama iyice kaynattım her akşam ondan içtim bebeğim en son gittiğimde gününü yakalamıştı normalde 4 gün geride gidiyordu hep
Ben dün yedim gittim baya oynuyorduBende sabah aç karna gittim o yüzden de oynamamış olabilirBir dahaki muayeneme çikolata yiyip gideceğim
Ben demiştim alışırsın diye, değişirse bir tuhaf olacaksınÇok güzel çok uyumlu Aslan Güneşçok güçlü bir kişilik olur
Ben erkek çocuk fikrine de alışmaya başladım hayır olsun
Bende bir sonrakinde öyle yapacam bakalım neler olacakBen dün yedim gittim baya oynuyordu
Ben faydasıno gördüm içilmiycek bi kokusuda yok yani mide bulantımı kesti . Bi çay kaşığı bal katıp içtimKeçi sütü çok yararlı diyorlar bulursak alalım bizde bebeğe çok faydası varmış
Hemen bağ kuruyor insan bende hafta içi gitmeyi düşünüyorum 13+5 Ken gösterir her halde ama kesin olurmu bilmiyorumBana hep erkek dediler dün kız dediler kız istediğim halde sevinemiyorum bile çok garip alışmışım demek ki
Evet farkında olmadan kurmuşum o bağı sünnetini falan bile hayal etmiştim 2 kere erkek dediler dün birden kız diyince tuhaf oldum daha değişir mi diye korkmuyor daha değilimHemen bağ kuruyor insan bende hafta içi gitmeyi düşünüyorum 13+5 Ken gösterir her halde ama kesin olurmu bilmiyorum
Keçi sütü kokarKeçi sütü çok yararlı diyorlar bulursak alalım bizde bebeğe çok faydası varmış
Bana da hep kız dediler kız kıyafetleri bakıyordum hatta almıştım bile geçen gittiğimde birden erkek diyince şok oldum hala atlatabilmiş değilimEvet farkında olmadan kurmuşum o bağı sünnetini falan bile hayal etmiştim 2 kere erkek dediler dün birden kız diyince tuhaf oldum daha değişir mi diye korkmuyor daha değilim
Bir dahaki muayene ne zaman canımBana da hep kız dediler kız kıyafetleri bakıyordum hatta almıştım bile geçen gittiğimde birden erkek diyince şok oldum hala atlatabilmiş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?