2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bir kız bebek isteyen bana iki kız bebek şoku olsaydı keşke yaaa maşallah size çok maşallah benim bi tane ve umuyorum ki kız henüz bilmiyorum djdjdjj

İnşallah doğduktan sonrada geceleri bol bol uyur minnoşlarımız

Kızlar normalde hiç süt sevmem içmem şimdi bir haftadır sürekli soğuk lıkır lıkır içer oldum laktozsuz süt devamlı canım istiyor süt yoksunluğu çekiyor gibiyim
Benimde önceki hafta öyleydi eşim paketli gıdalara karşı köyden gidip keçi ve koyun sütü bulmuş ne kadar sağlıklı bilemedim ama iyice kaynattım her akşam ondan içtim bebeğim en son gittiğimde gününü yakalamıştı normalde 4 gün geride gidiyordu hep

Aynı benimkide o pozisyondaydı yüz üstü ve bağdaş Evet gerçekten öyle ne iş yaptı da dinleniyor
Benimki de öyleydi aç gitmiştim resmen hiç kımıldamadı doktorum dedi bi şeyler ye 15 dk sonra gel tekrar bakalım gittim bu defa hiç yerinde durmadı hatta kameraya profilden poz falan verdi çok komikti

Benimki de öyleydi aç gitmiştim resmen hiç kımıldamadı doktorum dedi bi şeyler ye 15 dk sonra gel tekrar bakalım gittim bu defa hiç yerinde durmadı hatta kameraya profilden poz falan verdi çok komikti
Bende sabah aç karna gittim o yüzden de oynamamış olabilir Bir dahaki muayeneme çikolata yiyip gideceğim

Keçi sütü çok yararlı diyorlar bulursak alalım bizde bebeğe çok faydası varmış

Hemen bağ kuruyor insan bende hafta içi gitmeyi düşünüyorum 13+5 Ken gösterir her halde ama kesin olurmu bilmiyorum
Evet farkında olmadan kurmuşum o bağı sünnetini falan bile hayal etmiştim 2 kere erkek dediler dün birden kız diyince tuhaf oldum daha değişir mi diye korkmuyor daha değilim

Evet farkında olmadan kurmuşum o bağı sünnetini falan bile hayal etmiştim 2 kere erkek dediler dün birden kız diyince tuhaf oldum daha değişir mi diye korkmuyor daha değilim
Bana da hep kız dediler kız kıyafetleri bakıyordum hatta almıştım bile geçen gittiğimde birden erkek diyince şok oldum hala atlatabilmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…