2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Uzman perinotolijiye gittim bugün detaylı baktı herşeye rahim damarımda direnç çıktı ama çok önemli değil dedi beni araştırma hastanesine sevk etti burda benim yapacağım birşey değil bu dedi orda araştırma da kurul toplanacakmış sıvının neden olduğunu bulup düzeltebilirlermişde ama küçük bi ihtimal yada bebek alınmalı mı yoksa devam edip yasar mı ona karar vericeklermiş korkuyorum

Doktora giden arkadaşlar bebeklerinizin kilosunu söyledimi doktorunuz,kaç gramdı ?

İyice araştırsınlar canım inşallah bir sorun yoktur iyi düşünelim iyi olsun pazartesi git araştırma hastanesine

Kuzum hemen kötüyü düşünme bi git bakalım ne diyecekler belki tedavi uygulayıp suyu çoğaltacaklar. Allhtan ümit kesilmez sen elinde geleni yapta kısmette varsa mis kokusunu içine cekersn Şubat'ta

İyice araştırsınlar canım inşallah bir sorun yoktur iyi düşünelim iyi olsun pazartesi git araştırma hastanesine
Pazartesi sabah erkenden gidicem çocukta bir sorun görmedi yine organları falan iyi ama dedi orda herseyine bakarlar kanında pıhtılaşma varmı yok mu herşeyr bakarlar ama bi ihtimal yaşar dedi

Benimde damarlarda direnç sınırda dedi ama bana ecopirin başladı başka da bi Sknti yok dedi. sıvı ne onu anlamadım ben

Kuzum hemen kötüyü düşünme bi git bakalım ne diyecekler belki tedavi uygulayıp suyu çoğaltacaklar. Allhtan ümit kesilmez sen elinde geleni yapta kısmette varsa mis kokusunu içine cekersn Şubat'ta
Evet bende diyorum en azından vicdan azabı çekmem ben yapmadım savaşmadım demem ömrü varsa zaten dünyaya gelir herşeyr rağmen ama ömrü yoksa rabbim bilir en iyisini çok güzeldi bugün oynatıyordu vücudunu falan ama tabi sudan dolayı görüntü kötüydü

Benimde damarlarda direnç sınırda dedi ama bana ecopirin başladı başka da bi Sknti yok dedi. sıvı ne onu anlamadım ben
Bebeğin içinde bulundugu sıvı
bebegin sıvısı

Suyu da mı azmış bebeğin ?

Bebeğin içinde bulundugu sıvı

bebegin sıvısı
Tedirgin olmayın insallah bana da direnç sınırda dedi ecopirin başladı perinatolog hocam
Sıvıyı ne çoğaltır neden azalır bende bilmiyorum ama insallah bi sknti olmayacaktır çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…