- 4 Ağustos 2022
- 6.670
- 2.994
- 123
1 ay sonraBir dahaki muayene ne zaman canım
Baya uzunmusss aşı olayını napıcaksın sordun mu? 17. Hafta çağırdı sağlık ocağı tetanoz için1 ay sonrao kadar nasıl dayanırım bilmiyorum bide tam ikna da olamadım
Koyun cok fena kokuyor keçi benim midemi bulandırmadıKeçi sütü kokar
Söylemedi benimki hiçDoktora giden arkadaşlar bebeklerinizin kilosunu söyledimi doktorunuz,kaç gramdı ?
İyice araştırsınlar canım inşallah bir sorun yoktur iyi düşünelim iyi olsunUzman perinotolijiye gittim bugün detaylı baktı herşeye rahim damarımda direnç çıktı ama çok önemli değil dedi beni araştırma hastanesine sevk etti burda benim yapacağım birşey değil bu dedi orda araştırma da kurul toplanacakmış sıvının neden olduğunu bulup düzeltebilirlermişde ama küçük bi ihtimal yada bebek alınmalı mı yoksa devam edip yasar mı ona karar vericeklermiş korkuyorum
Sanki ultrasonun görüntğsünün bi yerinde yazıyodu ama emin olamadımDoktora giden arkadaşlar bebeklerinizin kilosunu söyledimi doktorunuz,kaç gramdı ?
Kuzum hemen kötüyü düşünme bi git bakalım ne diyecekler belki tedavi uygulayıp suyu çoğaltacaklar. Allhtan ümit kesilmez sen elinde geleni yapta kısmette varsa mis kokusunu içine cekersn Şubat'taUzman perinotolijiye gittim bugün detaylı baktı herşeye rahim damarımda direnç çıktı ama çok önemli değil dedi beni araştırma hastanesine sevk etti burda benim yapacağım birşey değil bu dedi orda araştırma da kurul toplanacakmış sıvının neden olduğunu bulup düzeltebilirlermişde ama küçük bi ihtimal yada bebek alınmalı mı yoksa devam edip yasar mı ona karar vericeklermiş korkuyorum
17 hafta erken değilmi hareketleri hissetmek gerekiyormuş bildiğine göreBaya uzunmusss aşı olayını napıcaksın sordun mu? 17. Hafta çağırdı sağlık ocağı tetanoz için
Direkt 17. Hafta dedi 5 eylülde 16. Hafta bir kendi doktoruma sorayım o ne diyecek17 hafta erken değilmi hareketleri hissetmek gerekiyormuş bildiğine göre
Pazartesi sabah erkenden gidicem çocukta bir sorun görmedi yine organları falan iyi ama dedi orda herseyine bakarlar kanında pıhtılaşma varmı yok mu herşeyr bakarlar ama bi ihtimal yaşar dediİyice araştırsınlar canım inşallah bir sorun yoktur iyi düşünelim iyi olsunpazartesi git araştırma hastanesine
Benimde damarlarda direnç sınırda dedi ama bana ecopirin başladı başka da bi Sknti yok dedi. sıvı ne onu anlamadım benUzman perinotolijiye gittim bugün detaylı baktı herşeye rahim damarımda direnç çıktı ama çok önemli değil dedi beni araştırma hastanesine sevk etti burda benim yapacağım birşey değil bu dedi orda araştırma da kurul toplanacakmış sıvının neden olduğunu bulup düzeltebilirlermişde ama küçük bi ihtimal yada bebek alınmalı mı yoksa devam edip yasar mı ona karar vericeklermiş korkuyorum
Evet bende diyorum en azından vicdan azabı çekmem ben yapmadım savaşmadım demem ömrü varsa zaten dünyaya gelir herşeyr rağmen ama ömrü yoksa rabbim bilir en iyisini çok güzeldi bugün oynatıyordu vücudunu falan ama tabi sudan dolayı görüntü kötüydüKuzum hemen kötüyü düşünme bi git bakalım ne diyecekler belki tedavi uygulayıp suyu çoğaltacaklar. Allhtan ümit kesilmez sen elinde geleni yapta kısmette varsa mis kokusunu içine cekersn Şubat'ta
125 gram benimki 15+1 deykenDoktora giden arkadaşlar bebeklerinizin kilosunu söyledimi doktorunuz,kaç gramdı ?
Doktora sormayı unuttum ama beni de 18 eylülde sağlık ocağı çağırdı aşırı gerginim kol çok ağrıyor diyorlarBaya uzunmusss aşı olayını napıcaksın sordun mu? 17. Hafta çağırdı sağlık ocağı tetanoz için
Bebeğin içinde bulundugu sıvıBenimde damarlarda direnç sınırda dedi ama bana ecopirin başladı başka da bi Sknti yok dedi. sıvı ne onu anlamadım ben
bebegin sıvısıBenimde damarlarda direnç sınırda dedi ama bana ecopirin başladı başka da bi Sknti yok dedi. sıvı ne onu anlamadım ben
Suyu da mı azmış bebeğin ?Evet bende diyorum en azından vicdan azabı çekmem ben yapmadım savaşmadım demem ömrü varsa zaten dünyaya gelir herşeyr rağmen ama ömrü yoksa rabbim bilir en iyisini çok güzeldi bugün oynatıyordu vücudunu falan ama tabi sudan dolayı görüntü kötüydü
Tedirgin olmayın insallah bana da direnç sınırda dedi ecopirin başladı perinatolog hocamBebeğin içinde bulundugu sıvı
bebegin sıvısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?