Takip ediyorum ürün içeriğini detaylı anlatıyor biliyorum teşekkür ederimİnstagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var. Bebek bezi, ıslak mendil, krem, mama vs. gibi birçok üründe tek tek, araştırarak ve detaylı açıklamalar yapmış. Önerdikleri arasında en iyisini seçip almaya çalışacağım inşallah. Takip edebilirsiniz
Sleppy nin içeriği çok temiz baby turcodan da memnunlar Molfix de iyiBen sleepy bez düşünüyorum ped olarakta kendimde çok memnundum yumuşacık pamuk gibi
Islak mendilde muhtemelen koli koli indirim hangisinde varsa doğum zamanı almaya başlarız şimdiden onu almam kuruyor ıslak mendiller durduğu yerde
Bebek bezi olarak sleepy 1 numara aldım 128li bi paket 2 numaradan da sleepy ve molfix 2sini de almayı düşünüyorum ıslak mendil de izotonik su yenidoğan ıslak mendiller var marka olarak daha karar vermedim ama molfix in ıslak mendiline güzel diyorlardıKızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
Trendyolda mı?Kizlar hepsi burada da sleppy ürünlerinde 2. 1 TL kapmanyasi başlamış
duruyor canım seninkini de görebiliyorumHamilelik günlüğünüzü aktiflestirdiniz mi ? Ben mi göremiyorum anlamadım eskiden altta gözüküyordu kaç haftlik falan diye o uygulamayı kaldırdılar mi?
Trendyol a bakmadım. Hepsi burada da kampanya varTrendyolda mı?
Bir de bebek bezinde bozulma vs yok dimi alırız durur
Tecrübeli anneler 1 numara için kaç paket gider 2’ye ne zaman geçilir acaba
Bebeğin tahmini doğum tarihini şimdi girdim ama sizin takvimleri göremiyorum biraz daha kurcalıyımduruyor canım seninkini de görebiliyorum
İmza kısmından mı kapattın acaba bir ayarlardan kontrol et
1 numarayı çok kullanmıyormuşuz galiba o yüzden ben 128li 1 paket aldım şimdilik yeter diye düşünüyorum 1 ay sonra 2 numaraya geçiliyormuş 2 numaradan da 2 paket alırım en çok 3 numara kullanılıyor diyorlar tabi bebeklerin gelişimine göre de değişir galibaTrendyolda mı?
Bir de bebek bezinde bozulma vs yok dimi alırız durur
Tecrübeli anneler 1 numara için kaç paket gider 2’ye ne zaman geçilir acaba
Ben de kendi profilime tahmini doğum tarihi girmiştim ama ne kendimin ne başkalarının göremiyorum eskiden görürdüm. Bi ayar mı değiştirdim bilmiyorum da siz görebilirsen bana da yazar mısınız nasıl ayarlanıyor?Hamilelik günlüğünüzü aktiflestirdiniz mi ? Ben mi göremiyorum anlamadım eskiden altta gözüküyordu kaç haftlik falan diye o uygulamayı kaldırdılar mi?
Hallettim baya kurcaladıktan sonra kendi günlüğünüzü açmışsınız tahmini doğum tarihini girince kendizin ve başkalarının görmek için, forum seçeneklerine girin "başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyin"i işaretleyin en alttan kaydet yapınca gözüküyorBen de kendi profilime tahmini doğum tarihi girmiştim ama ne kendimin ne başkalarının göremiyorum eskiden görürdüm. Bi ayar mı değiştirdim bilmiyorum da siz görebilirsen bana da yazar mısınız nasıl ayarlanıyor?
Teşekkür ederim.Hallettim baya kurcaladıktan sonra kendi günlüğünüzü açmışsınız tahmini doğum tarihini girince kendizin ve başkalarının görmek için, forum seçeneklerine girin "başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyin"i işaretleyin en alttan kaydet yapınca gözüküyor
Ben bez olarak Prima premium care aldım ıslak mendili sleepy alacağım.Kızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
Sleepy 1 numara primaya göre daha küçükmüş arkadaşım sleepy 1 numarayı hiç kullanamadı çünkü bebeği 3,5 kg doğmuştu. Başka bir arkadaşımın da bebeği 2950 doğdu ama sleepynin lastikleri bacak kısmını kesiyormuş galiba o yüzden bez bağlamadan önce oradaki lastikleri kesip bağlıyordu.1 numarayı çok kullanmıyormuşuz galiba o yüzden ben 128li 1 paket aldım şimdilik yeter diye düşünüyorum 1 ay sonra 2 numaraya geçiliyormuş 2 numaradan da 2 paket alırım en çok 3 numara kullanılıyor diyorlar tabi bebeklerin gelişimine göre de değişir galiba
Yaa ne güzel bende bugün 16+1im birkaç gün önce artık 4 ay oldum midem bulanmaz herhalde diyip ilacı bıraktım kendime sıkıntı çektirdim birazAlırız inşallah biraz maddi durumu rahatlatmayı bekliyoruz eşimle bizde
Yaa ne güzel bende bugün 16+1im birkaç gün önce artık 4 ay oldum midem bulanmaz herhalde diyip ilacı bıraktım kendime sıkıntı çektirdim birazAlırız inşallah biraz maddi durumu rahatlatmayı bekliyoruz eşimle bizde
Hallettim baya kurcaladıktan sonra kendi günlüğünüzü açmışsınız tahmini doğum tarihini girince kendizin ve başkalarının görmek için, forum seçeneklerine girin "başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyin"i işaretleyin en alttan kaydet yapınca gözüküyor
Canım yorumlarımızın altında hamileliğimizle ilgili bilgi çıkıyor ekran resmi ekliyorum oradaki gibi.Nasıl birşey o bende öyle bir günlük yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?