2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Takip ediyorum ürün içeriğini detaylı anlatıyor biliyorum teşekkür ederim

Sleppy nin içeriği çok temiz baby turcodan da memnunlar Molfix de iyi Prima da almak içinden gelmiyor sanırım içinde çok yoğun petrol kimyasal varmis bakalım bebek doğana kadar karar veririm heralde

Kızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
Bebek bezi olarak sleepy 1 numara aldım 128li bi paket 2 numaradan da sleepy ve molfix 2sini de almayı düşünüyorum ıslak mendil de izotonik su yenidoğan ıslak mendiller var marka olarak daha karar vermedim ama molfix in ıslak mendiline güzel diyorlardı

Hamilelik günlüğünüzü aktiflestirdiniz mi ? Ben mi göremiyorum anlamadım eskiden altta gözüküyordu kaç haftlik falan diye o uygulamayı kaldırdılar mi?

Hamilelik günlüğünüzü aktiflestirdiniz mi ? Ben mi göremiyorum anlamadım eskiden altta gözüküyordu kaç haftlik falan diye o uygulamayı kaldırdılar mi?
duruyor canım seninkini de görebiliyorum
İmza kısmından mı kapattın acaba bir ayarlardan kontrol et

Trendyolda indirime girmişlerrr

Eklentiler

• DF87B881-A9FC-4D4D-B8D5-FC60454E81DC.webp
    22 KB · Görüntüleme: 59
Trendyolda mı?
Bir de bebek bezinde bozulma vs yok dimi alırız durur

Tecrübeli anneler 1 numara için kaç paket gider 2’ye ne zaman geçilir acaba
1 numarayı çok kullanmıyormuşuz galiba o yüzden ben 128li 1 paket aldım şimdilik yeter diye düşünüyorum 1 ay sonra 2 numaraya geçiliyormuş 2 numaradan da 2 paket alırım en çok 3 numara kullanılıyor diyorlar tabi bebeklerin gelişimine göre de değişir galiba

Ben de kendi profilime tahmini doğum tarihi girmiştim ama ne kendimin ne başkalarının göremiyorum eskiden görürdüm. Bi ayar mı değiştirdim bilmiyorum da siz görebilirsen bana da yazar mısınız nasıl ayarlanıyor?

Hallettim baya kurcaladıktan sonra kendi günlüğünüzü açmışsınız tahmini doğum tarihini girince kendizin ve başkalarının görmek için, forum seçeneklerine girin "başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyin"i işaretleyin en alttan kaydet yapınca gözüküyor

Teşekkür ederim.

Sleepy 1 numara primaya göre daha küçükmüş arkadaşım sleepy 1 numarayı hiç kullanamadı çünkü bebeği 3,5 kg doğmuştu. Başka bir arkadaşımın da bebeği 2950 doğdu ama sleepynin lastikleri bacak kısmını kesiyormuş galiba o yüzden bez bağlamadan önce oradaki lastikleri kesip bağlıyordu.

Hayırlısıyla alırız hepsini sağlıkla gelsinlerde önemli olan o

Nasıl birşey o bende öyle bir günlük yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…