2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Normal kiloda doğarsa bir paketten fazla almanıza hiç gerek yok.Ben bez stoğu yapmayacağım alerji oluyor pişik oluyor bişeyler oluyor doğduktan sonra karar vereceğim o kadar para çöp olabilir

Kızlar yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil ne alcaksiniz o kadar secenek çokki emin olamadım
Merhabalar ben ilk çocuğum da ıslak mendil asla kullanmadım pamuk pet aldım ıslatıp ıslatıp temizledim bu çocuğumda da aynı şekilde yapacağım. Bez olarakta premium care kullandım sonra başka markaları da kullandım her markanın birinci sınıf ürünleri var onlardan herhangi biri olabilir. Sleepy biraz küçük diğer markalara göre

Kızlar lütfen bana dua edin bende gebe olmak istiyorum

Aa bende araştırdım arastirmalarim bitmedi henüz ona da bakayım teşekkürler
Evınız normal standartlarda bir evse hiç gerek yok, benımkı boş boş dolap bekledi, ama vılla, trıplex vılla tarzıysa alıp kullanabilirsiniz bebek zaten sürekli yanınızda oluyor, doğduktan sonrada baktınız ihtiyacınız oluyor öyle alırsınız, önceden alınması çok lüzumlu bir şey değil

Kendı teklif ederse olur dersın onun haricinde ben istemezdim çünkü, belki ikinciyi düşünüyorsa ona kaldırır belkide ikinci el olarak satıp yeni kıyafetler alacaktır bebeğine, şimdi kuzende olunca belki hayır fln dıyemez istemeye istemeye vermek zorunda fln kalır, zaten emın ol yenidoğan 5-6 takım alsan yeter hastane cıkısıyla beraber gerısını buyuk beden alırsın hep, bebek buyudukçe alırsın çünkü bazı bebekler çok hızlı kilo alıyor çok hızlı uzuyor

Merhaba herkese

Ben 14+3 günlük hamileyim. Hamileliğimin başından beri hep sağ kasığım ağrırdı. Şimdilerde ise bu ağrı yerini iğne batmalarına bıraktı. Sağ daha fazla olmak üzere hem sağ hem de sol kasığıma iğneler batıyor sıklıkla. Bazen vajinamın içine bile saplanıyor bıçaklar. Bir kaç hafta önce ufak bir kanamam oldu çok şükür geçti. Şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandım 1 hafta önce bitti.

Aynı şekilde iğne batması yaşayan var mı acaba? Rahim büyürken mi oluyor yoksa Allah korusun farklı bir şey mi tedirgin oluyorum. İdrar yolundan olsa da sanki geçerdi şimdiye.

Bir de su gibi akıntım var, resmen günde 4-5 defa iç çamaşırı değiştiriyorum.

Şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim.

Trendyolda mı?
Bir de bebek bezinde bozulma vs yok dimi alırız durur

Tecrübeli anneler 1 numara için kaç paket gider 2’ye ne zaman geçilir acaba
Canim benide ekleyebilirmisin geçen yazmıştım gözden kaçtı sanırım . 3 çocuk son adet tarihi 7 Mayıs kalp atışı kese 6+5 cinsiyet erkek yaş 35 memleket afyon

Bez vs stokları için de iyi olur diye düşündüm o çok amaçlı dolaplar. Bi arkadaş da gruba küçük eşyaları çekmecede muhafaza etmesi daha kolay oluyo yazmıştı, ikisini de barındıran küçük bi dolap bulabilirsem o tarz bir şey alabilirim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…