2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Benim 3 yaşında ki kızım hep kardeşi erkek olsun istemişti hatta kız kardeşin olacak dediğimde neden erkek değil demişti sonra da gidip babasına baba kardeşim erkek olmayacakmış demişti
Aaa bu Farklı olmuş herkes kendine arkadaş istiyor işte

Ben su an kaç gündür bakamadım
Bebek telsizindeyim
Alacağım galiba misafirliğe gittiğimde ya da geldiğimde hiç olmadı yardımcı olur diye düşünüyorum

Paket değilde paketteki adet önemli cnm kucuk paketleri var orta paketleri ekonomık paketleri var ben oğluma 1 bucuk paket harcadım mesela yeni doğan ama benımkı en buyuk paketti

Kızlar benim bulantılarım zaten hiç geçmedi 2 prilama rağmen ama enazından kusmuyodum geçen hafta. Bu hafta tekrar kusmalar da geldi. Sizde durum nasıl. 13+6yız şuan

Bakıcıları yokmus kendılerı bakıomus hepsine cunku cok pımpırıklılermıs, kadının her seye alerjısı varmıs o yuzden korunamıyormuş, sen korunamıyorsun ok de kocanadamı alerjı var korunmuyor, mıllet yorumlara valla helal olsun ben bi bebekle sevısmeye zmn bulamıyorum siz 5 taneyle sürekli bir sevişme modundasınız diye

Ay bakici olmamasi daha kotu degil mi ya nasil yetisiyorlar cocuklara
Maddi olarak yetisseler bile hepsine manevi ve okul olarak da yardimci nasil oluyorlar valla cesaret isi
Kadinin bi kocasina alerjisi yok sanirim
Dedigin gibi kadin korunmuyorsa adam korunmali yoksa 7 de olur 8 de
Bide sey yazmis 6.istiyordum ama daha zamani vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…