- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Onun gibi bir şey olmuş ciddenAy agzina etmis resmen
Erkek bizimBenim de başım fena ya ama ben talesemi taşıyıcıymışım sanırım sürekli sık sık başım ağrırırsizin cinsiyet neydi
Bende bağlatmayı düşünüyorum ama kararsızımBen olsam doğrudan kordonlari bağlatirdim ki doğumda baglatmayi düşünüyorum
Aaa bu Farklı olmuşBenim 3 yaşında ki kızım hep kardeşi erkek olsun istemişti hatta kız kardeşin olacak dediğimde neden erkek değil demişti sonra da gidip babasına baba kardeşim erkek olmayacakmış demişti
Sağlıcakla gelsin kuzucukBizde aynısını düşündük cnm hatta eşim pek yanaşmadi ben çok istedim sonra 1 sene olmadı meğersem amh fln çok duuskms 2 3 doktor tüp bebek dedi Allah a şükür femara ve çatlama ignesiyle yavrumuzu bekliyoruz
Çok saolun inşallah hepimizin bebisleri sağlıcakla kucaklarimz da olurSağlıcakla gelsin kuzucuk
Ben kararlıyım şimdilik eğer o zaman fikrimi değiştiren herhangi bir durum olmazsa doğumda bağlamasini isteyeceğim doktordanBende bağlatmayı düşünüyorum ama kararsızım
Evet erkek bir kuzeni var çok iyi oynuyorlar o yüzden erkek istiyor bence arkadaş içinAaa bu Farklı olmuşherkes kendine arkadaş istiyor işte
Benimkinin halası da hamile idi , erkek olmasın diye ağlıyorduEvet erkek bir kuzeni var çok iyi oynuyorlar o yüzden erkek istiyor bence arkadaş için
Paket değilde paketteki adet önemli cnm kucuk paketleri var orta paketleri ekonomık paketleri var ben oğluma 1 bucuk paket harcadım mesela yeni doğan ama benımkı en buyuk pakettiCanım benim tam 1 aylık yeğenim var bu 1 ayda 5.paket yenidoğan bitmek üzere üstelik bizimki normal bebeklere göre daha az kaka yaptı bağırsak peristaltizmi düşük olduğu için. Ben de geçen baktım migros sanal markette molfixte ikincisi %50 indirimli geliyo,4 paket 1 numara aldım
O erkeği bulana kdr doğururBir de ozlemlinaoz var , şu eşi doktor olan; o da 4. ye gebe. 3 kızı var maşallah
Çok tatlıııııı teşekkürler ben de kırmızıyı ve beyaz çiçek desenliyi kaptımEki Görüntüle 3293593 Eki Görüntüle 3293594
Kızçesi olacak annelere duyuru mangoda bu ikisi indirime girmiş yaz için aldım ikisinide ilgilenenlere duyrulur
Bakıcıları yokmus kendılerı bakıomus hepsine cunku cok pımpırıklılermıs, kadının her seye alerjısı varmıs o yuzden korunamıyormuş, sen korunamıyorsun ok de kocanadamı alerjı var korunmuyor, mıllet yorumlara valla helal olsun ben bi bebekle sevısmeye zmn bulamıyorum siz 5 taneyle sürekli bir sevişme modundasınız diyeAynen bakici veya bakicilar olursa sayi verilmeyebilir bence de
Midem bulaniyor yemek yapamiyorum derdi falan da olmaz hem
Aynen Allah isteyen herkese versin de hem boyle korunmayip hemde uff ya kazayla olduuuug diyenlere ayar oluyorum
Bu kadin cok cocuklu olmakla ilgili videolar yapip unlu oldu zaten
Bakti etkilesim dusuyor patlatti bitane daha gibi geldi
O pastayıda yedıler mı acabaO an cisli cubugu gosterip ziplamak falan asiri duygusal geliyor insana
Bi video gormustum cubugu pastaya dikmislerdi herkes sirayla elden ele pastayi gezdirip hala oluyom dayi oluyom diyordu
Ay bakici olmamasi daha kotu degil mi ya nasil yetisiyorlar cocuklaraBakıcıları yokmus kendılerı bakıomus hepsine cunku cok pımpırıklılermıs, kadının her seye alerjısı varmıs o yuzden korunamıyormuş, sen korunamıyorsun ok de kocanadamı alerjı var korunmuyor, mıllet yorumlara valla helal olsun ben bi bebekle sevısmeye zmn bulamıyorum siz 5 taneyle sürekli bir sevişme modundasınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?