- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Kauçuk alerjisi vardır belki ama sonuçta bu korunmaya engel değilBakıcıları yokmus kendılerı bakıomus hepsine cunku cok pımpırıklılermıs, kadının her seye alerjısı varmıs o yuzden korunamıyormuş, sen korunamıyorsun ok de kocanadamı alerjı var korunmuyor, mıllet yorumlara valla helal olsun ben bi bebekle sevısmeye zmn bulamıyorum siz 5 taneyle sürekli bir sevişme modundasınız diye
Bence bebek telsizi herkesin alması gereken bişeyBen su an kaç gündür bakamadım
Bebek telsizindeyim
Alacağım galiba misafirliğe gittiğimde ya da geldiğimde hiç olmadı yardımcı olur diye düşünüyorum
Eski nesil insanlar gibi. Tek göz evin içinde 9-10 çocuk yaparlarmış yaSon çocuktan sonra tuplerini baglatcagini söylemişti doktoru da bir çocuk daha vücudunu zorlar gibi bir açıklama yapmıştıbiraz şow yapıyorlar gibi dediğiniz gibi leylekler getirmiyor bu çocukları bu kadar çocuk içinde nasıl zaman bulup yapıyorlar oda ayrı bişi
O pastayıda yedıler mı acaba
Merhaba canım ben weewell marka alacağım arkadaşımda var çok memnunBen su an kaç gündür bakamadım
Bebek telsizindeyim
Alacağım galiba misafirliğe gittiğimde ya da geldiğimde hiç olmadı yardımcı olur diye düşünüyorum
Tesekkur ederim deniycemHemen bi nane limon bal yap
Dunden once de esimde basladi benmde burnum akmaya basladi hemen yaptim ictik aksama da kemik sulu limonlu bi corba yaptim ertesi gun atlatmistik sukur
Gecmis olsun
Evet onu bi de motorla ninkine iyi diyorlarMerhaba canım ben weewell marka alacağım arkadaşımda var çok memnun
O ara bir bastırıyor canim ben de şu an 14+2 time iki üç gün öncesine kadar daha iyiyim ama tam anlamıyla geçmiş değil sıcakların da etkisi varKızlar benim bulantılarım zaten hiç geçmedi 2 prilama rağmen ama enazından kusmuyodum geçen hafta. Bu hafta tekrar kusmalar da geldi. Sizde durum nasıl. 13+6yız şuan
Aaa terlik ya da ayakkabı yapmış olabilir mi sıcaktanMerhaba, 15+5 günlük hamileyim. Ayağım bu şekilde su toplamış durumda. Ne yapsam acaba?
Eki Görüntüle 3293639
Hafta sonu terlik, hafta içi hep sandalet giyiyorum. Neden oldu anlamadım? Ne yapsam bilemedimAaa terlik ya da ayakkabı yapmış olabilir mi sıcaktan
Rica ederim güle güle giydireliiimmÇok tatlıııııı teşekkürler ben de kırmızıyı ve beyaz çiçek desenliyi kaptım
Ben 16. Haftamdayım bi dün biraz iyiydim bugün yine aynı şekilde devam ediyor inanılmaz kötüyüm bulantı kusma hiç bitmediKızlar benim bulantılarım zaten hiç geçmedi 2 prilama rağmen ama enazından kusmuyodum geçen hafta. Bu hafta tekrar kusmalar da geldi. Sizde durum nasıl. 13+6yız şuan
Aynısı bana da oluyor kayma hissediyorum kasığımda elimde dokununca bebeği net hissedebiliyorum artık.Hatta sabah kalktığımda bebek artık sol tarafıma poposunu mu döndü naptiysa artık karnımın şekli yamulduKızlar ya erken ama sanki ben içimde iki gündür birşeyler hissediyorum böyle kayma hareketi gibi sol tarafımda kasığıma yakın hisseden var mi böyle şeyler olabilir mi acaba minnoşum mu
Benim de sol tarafım şişiyor bazen dönüyor mu napıyor popişi dayıyor gibi sanki bir tarafta toplanıyor minikAynısı bana da oluyor kayma hissediyorum kasığımda elimde dokununca bebeği net hissedebiliyorum artık.Hatta sabah kalktığımda bebek artık sol tarafıma poposunu mu döndü naptiysa artık karnımın şekli yamuldufotoğraf çektim anneme de gösterdim kayma hissi diyorum ama siz anlamışsınızdır
Yani bence adamın yaptığı da bencillik biraz ya kadın çekiyor o bebeğin yükünü 9 aylık ortada kaç tane çocuk var insan az eşini düşünür ne bileyim of hiç benlik değil başka insanları yargılamak ama kadının ağlaması gerçek bence yazık günahAy bakici olmamasi daha kotu degil mi ya nasil yetisiyorlar cocuklara
Maddi olarak yetisseler bile hepsine manevi ve okul olarak da yardimci nasil oluyorlar valla cesaret isi
Kadinin bi kocasina alerjisi yok sanirim
Dedigin gibi kadin korunmuyorsa adam korunmali yoksa 7 de olur 8 de
Bide sey yazmis 6.istiyordum ama daha zamani vardi
Ay evet ama mükemmel bir his değil mi ya tarif edilemez şeyler hissettim iki seferdir öyle oluncaBenim de sol tarafım şişiyor bazen dönüyor mu napıyor popişi dayıyor gibi sanki bir tarafta toplanıyor minik
Canım bende de bulantı geçmedi ama kusmamı engelledim çok şükür galeta çubukları çok faydalı oldu bana ve öğünlerimin arasını en fazla 3 saat tutuyorum acıkınca kusma geliyor iyi oluyor kısa sürede acikiyoruz zatenBen 16. Haftamdayım bi dün biraz iyiydim bugün yine aynı şekilde devam ediyor inanılmaz kötüyüm bulantı kusma hiç bitmedi
Elime alıp sevmek istiyorum kesmiyor böyleAy evet ama mükemmel bir his değil mi ya tarif edilemez şeyler hissettim iki seferdir öyle olunca
Yaa bendeeElime alıp sevmek istiyorum kesmiyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?