2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kauçuk alerjisi vardır belki ama sonuçta bu korunmaya engel değil en basiti her ay yumurtlama gününü takip et yani

Ben su an kaç gündür bakamadım
Bebek telsizindeyim
Alacağım galiba misafirliğe gittiğimde ya da geldiğimde hiç olmadı yardımcı olur diye düşünüyorum
Bence bebek telsizi herkesin alması gereken bişey
Bende almayı düşünüyorum

Eski nesil insanlar gibi. Tek göz evin içinde 9-10 çocuk yaparlarmış ya

Ben su an kaç gündür bakamadım
Bebek telsizindeyim
Alacağım galiba misafirliğe gittiğimde ya da geldiğimde hiç olmadı yardımcı olur diye düşünüyorum
Merhaba canım ben weewell marka alacağım arkadaşımda var çok memnun

Kızlar benim bulantılarım zaten hiç geçmedi 2 prilama rağmen ama enazından kusmuyodum geçen hafta. Bu hafta tekrar kusmalar da geldi. Sizde durum nasıl. 13+6yız şuan
O ara bir bastırıyor canim ben de şu an 14+2 time iki üç gün öncesine kadar daha iyiyim ama tam anlamıyla geçmiş değil sıcakların da etkisi var

Kızlar benim bulantılarım zaten hiç geçmedi 2 prilama rağmen ama enazından kusmuyodum geçen hafta. Bu hafta tekrar kusmalar da geldi. Sizde durum nasıl. 13+6yız şuan
Ben 16. Haftamdayım bi dün biraz iyiydim bugün yine aynı şekilde devam ediyor inanılmaz kötüyüm bulantı kusma hiç bitmedi

Kızlar ya erken ama sanki ben içimde iki gündür birşeyler hissediyorum böyle kayma hareketi gibi sol tarafımda kasığıma yakın hisseden var mi böyle şeyler olabilir mi acaba minnoşum mu
Aynısı bana da oluyor kayma hissediyorum kasığımda elimde dokununca bebeği net hissedebiliyorum artık.Hatta sabah kalktığımda bebek artık sol tarafıma poposunu mu döndü naptiysa artık karnımın şekli yamuldu fotoğraf çektim anneme de gösterdim kayma hissi diyorum ama siz anlamışsınızdır

Benim de sol tarafım şişiyor bazen dönüyor mu napıyor popişi dayıyor gibi sanki bir tarafta toplanıyor minik

Yani bence adamın yaptığı da bencillik biraz ya kadın çekiyor o bebeğin yükünü 9 aylık ortada kaç tane çocuk var insan az eşini düşünür ne bileyim of hiç benlik değil başka insanları yargılamak ama kadının ağlaması gerçek bence yazık günah

Ben 16. Haftamdayım bi dün biraz iyiydim bugün yine aynı şekilde devam ediyor inanılmaz kötüyüm bulantı kusma hiç bitmedi
Canım bende de bulantı geçmedi ama kusmamı engelledim çok şükür galeta çubukları çok faydalı oldu bana ve öğünlerimin arasını en fazla 3 saat tutuyorum acıkınca kusma geliyor iyi oluyor kısa sürede acikiyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…