2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kizlar sosyal medya kullaniyorsaniz ozden diye bi fenomen var gormussunuzdur illaki
6.cocuguna hamileymis
gelip bdvde konu acsa topa tutulurdu valla
Psikolojik olarak hic hazir degildim demis
Ay bende gördüm Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.Ama ne bileyim ya bana tuhaf geldi ben takip etmiyorum normalde ama son bebeğine hamile kalınca bu son çocuğumuz felan diye paylaşmıştı ordan görüp bakmıştım.Yani leylekler atıp gitmiyor çocuğu nihayetinde önlem almaması sonra da hazır hissetmiyordum diye ağlaması felan bilemiyorummmm

evet eskiden vardı ama şuanda yok sanırım bende göremedim
Hala varmış ayarlarını açmak gerekiyor hesap detaylarindan bebeğinizin tahmini doğum tarihini girmeniz gerekiyor sonrasında forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle şıkkını seçip en alttan kaydettiğinizde görünür oluyor

Hamile kalmadan önce hep diyordum 2-3 çocuğum olsun hatta 3. Olursa diğer ikisi büyüdükten sonra olsun falan ama bu bulantılar bu hamilelik bana yetti Allah bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin yeter diyorum şimdi böyle diyorum ama kesin ben yaparım ya 2. eşim aklıma girer

Bende yeter diyorum çok fena geçiyor hamileliğim şimdiden dedim spiral taktırıcam diye Hadi ordan diyor ama cidden uzun süre yapamam heralde bu halde kendime zor yeterken çocukla nasıl hamilelik geçer hayal edince korkuyorum

Benim eşim ikinciyi hemen yapalım araları çok olmasın diyor dedim tabi hünkarım ben Hürrem gibi her yıl doğururum ayıp ediyorsun bu erkeklerin kafa rahatlığı bitiriyor beni sanırım bende hemen istemem gerçekten zor Allah yokluğunu göstermesin evlatlarımızın ama çok sıkıntılı bir süreç :)

Doğumu görmeden büyük konuşuyorum sanırım ama ben de istiyorum 2.yi de

Aynen ben de başta arayi fazla açmam gibi geliyordu ama çocuk büyütmek başlı başına maddi manevi o kadar zor bir süreç ki her sene uzaklaştım 2.cocuk fikrinden doğunca ikisinin arası 6 sene olacak

Ben olsam doğrudan kordonlari bağlatirdim ki doğumda baglatmayi düşünüyorum
Evet ya kınamak istemiyordumdaaa o fenomeni izliyordum bazen bebekleri halida uyuyakaliyodu ne bileyim merdivenlerden dusuyordu yetisemiyordu hepsine. Bakicida yok. İlk bebekler arasinda 4sene vardi nasil oldu simdi hepsi peşpeşe oluyor. Son üç bebeginde de öğrendiyinde şok gecirmis gibi planlamıyoduk diyo. Bir çok korunma yontemleri var şu devirde.

teşekkür ederim

Bir olur, iki olur da üçüncü de mi tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…