- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Ay bende gördüm Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.Ama ne bileyim ya bana tuhaf geldi ben takip etmiyorum normalde ama son bebeğine hamile kalınca bu son çocuğumuz felan diye paylaşmıştı ordan görüp bakmıştım.Yani leylekler atıp gitmiyor çocuğu nihayetinde önlem almaması sonra da hazır hissetmiyordum diye ağlaması felan bilemiyorummmmKizlar sosyal medya kullaniyorsaniz ozden diye bi fenomen var gormussunuzdur illaki
6.cocuguna hamileymis
gelip bdvde konu acsa topa tutulurdu valla
Psikolojik olarak hic hazir degildim demis
O kız ne kadar dogurdu ya ne zaman baksam hamileKizlar sosyal medya kullaniyorsaniz ozden diye bi fenomen var gormussunuzdur illaki
6.cocuguna hamileymis
gelip bdvde konu acsa topa tutulurdu valla
Psikolojik olarak hic hazir degildim demis
Aynen bende takip ediyorm maşallahı var ama evde 3 tane yardımcısı varBir de ozlemlinaoz var , şu eşi doktor olan; o da 4. ye gebe. 3 kızı var maşallah
evet eskiden vardı ama şuanda yok sanırım bende göremedimHamilelik günlüğünüzü aktiflestirdiniz mi ? Ben mi göremiyorum anlamadım eskiden altta gözüküyordu kaç haftlik falan diye o uygulamayı kaldırdılar mi?
Bende göremiyorum ve yapamadım daevet eskiden vardı ama şuanda yok sanırım bende göremedim
Hala varmış ayarlarını açmak gerekiyor hesap detaylarindan bebeğinizin tahmini doğum tarihini girmeniz gerekiyor sonrasında forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle şıkkını seçip en alttan kaydettiğinizde görünür oluyorevet eskiden vardı ama şuanda yok sanırım bende göremedim
Benim ki de şehir dışına gitmişti. Gelince söyleyecektim . Çenemi tutamadım .uzaktayken gelmeden söyledim.O da oglan ariyor
Pariste acikladi hamile oldugunu
Ben hönkürerek banyodan cikip soylemistim oysaki
Aynı benimde öyle olduO da oglan ariyor
Pariste acikladi hamile oldugunu
Ben hönkürerek banyodan cikip soylemistim oysaki
Bende yeter diyorum çok fena geçiyor hamileliğimHamile kalmadan önce hep diyordum 2-3 çocuğum olsun hatta 3. Olursa diğer ikisi büyüdükten sonra olsun falan ama bu bulantılar bu hamilelik bana yetti Allah bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin yeter diyorumşimdi böyle diyorum ama kesin ben yaparım ya 2. eşim aklıma girer
Benim eşim ikinciyi hemen yapalım araları çok olmasın diyor dedim tabi hünkarım ben Hürrem gibi her yıl doğururum ayıp ediyorsunBende yeter diyorum çok fena geçiyor hamileliğimşimdiden dedim spiral taktırıcam diye Hadi ordan diyor ama cidden uzun süre yapamam heralde bu halde kendime zor yeterken çocukla nasıl hamilelik geçer hayal edince korkuyorum
Ben olsam doğrudan kordonlari bağlatirdim ki doğumda baglatmayi düşünüyorumO kız ne kadar dogurdu ya ne zaman baksam hamileben olsam spiral falan taktirirdim
Çoğu fenomenin var. İmkanı olan tutuyor, insanın yükü hafifliyor. Allah olmayana versin inşallahAynen bende takip ediyorm maşallahı var ama evde 3 tane yardımcısı var
Doğumu görmeden büyük konuşuyorum sanırım ama ben de istiyorum 2.yi deHamile kalmadan önce hep diyordum 2-3 çocuğum olsun hatta 3. Olursa diğer ikisi büyüdükten sonra olsun falan ama bu bulantılar bu hamilelik bana yetti Allah bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin yeter diyorumşimdi böyle diyorum ama kesin ben yaparım ya 2. eşim aklıma girer
Aynen ben de başta arayi fazla açmam gibi geliyordu ama çocuk büyütmek başlı başına maddi manevi o kadar zor bir süreç ki her sene uzaklaştım 2.cocuk fikrinden doğunca ikisinin arası 6 sene olacakBenim eşim ikinciyi hemen yapalım araları çok olmasın diyor dedim tabi hünkarım ben Hürrem gibi her yıl doğururum ayıp ediyorsunbu erkeklerin kafa rahatlığı bitiriyor beni sanırım bende hemen istemem gerçekten zor Allah yokluğunu göstermesin evlatlarımızın ama çok sıkıntılı bir süreç :)
Evet ya kınamak istemiyordumdaaa o fenomeni izliyordum bazen bebekleri halida uyuyakaliyodu ne bileyim merdivenlerden dusuyordu yetisemiyordu hepsine. Bakicida yok. İlk bebekler arasinda 4sene vardi nasil oldu simdi hepsi peşpeşe oluyor. Son üç bebeginde de öğrendiyinde şok gecirmis gibi planlamıyoduk diyo. Bir çok korunma yontemleri var şu devirde.Ben olsam doğrudan kordonlari bağlatirdim ki doğumda baglatmayi düşünüyorum
teşekkür ederimHala varmış ayarlarını açmak gerekiyor hesap detaylarindan bebeğinizin tahmini doğum tarihini girmeniz gerekiyor sonrasında forum seçeneklerinden başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle şıkkını seçip en alttan kaydettiğinizde görünür oluyor
Benimde aynı oldu 2.cocuk doğunca 6.5 sene olmuş oalcakAynen ben de başta arayi fazla açmam gibi geliyordu ama çocuk büyütmek başlı başına maddi manevi o kadar zor bir süreç ki her sene uzaklaştım 2.cocuk fikrinden doğunca ikisinin arası 6 sene olacak
Bir olur, iki olur da üçüncü de mi tövbe tövbeEvet ya kınamak istemiyordumdaaa o fenomeni izliyordum bazen bebekleri halida uyuyakaliyodu ne bileyim merdivenlerden dusuyordu yetisemiyordu hepsine. Bakicida yok. İlk bebekler arasinda 4sene vardi nasil oldu simdi hepsi peşpeşe oluyor. Son üç bebeginde de öğrendiyinde şok gecirmis gibi planlamıyoduk diyo. Bir çok korunma yontemleri var şu devirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?