2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Arkadaşlar aman erkekler kısırlaştırılabiliyormuş hep biz diyoruz yok spiral yok bağlatma asıl onları kısırlaştırmak lazım doğumu biz çekiyoruz adet sancısını biz çekiyoruz hamilelik bizi yoruyor gerçi kısırlaştırma nasıl oluyor acaba insanda biz hayvanlara yapınca cinsel dürtü tamamen kalkıyor erkeklerde mi öyle acaba

Daha da yapmazdım da kuzum kardeşsiz,yalnız kalmasin dedik
Bizde aynısını düşündük cnm hatta eşim pek yanaşmadi ben çok istedim sonra 1 sene olmadı meğersem amh fln çok duuskms 2 3 doktor tüp bebek dedi Allah a şükür femara ve çatlama ignesiyle yavrumuzu bekliyoruz

Son çocuktan sonra tuplerini baglatcagini söylemişti doktoru da bir çocuk daha vücudunu zorlar gibi bir açıklama yapmıştı biraz şow yapıyorlar gibi dediğiniz gibi leylekler getirmiyor bu çocukları bu kadar çocuk içinde nasıl zaman bulup yapıyorlar oda ayrı bişi

Rafet el roman’ı mı gördün

Kızlar gaz sancısı yaşayan var mı yarım saattir kıvranıyorum fokur fokur karnım niye böyle oldu acaba

Kızlarr spiral riskli he haberiniz olsun belki teknoloji gelişmiştir güncel yöntemler daha sabit kalmasını sağlıyodur ama benim annem spirali olmasına rağmen bana hamile kalmış ben doğduktan sonra tekrar spiral taktırmış kardeşime de öyle hamile kalmış

Kendileri çekiyor sanki sıkıntıyı ondan rahatlar böyle işte

Ne demek tabiki aslında şunu merak ediyordum; aşı hakkındaki düşünceniz nedir ?
Söyle etkilemek istemem ama aşı taraftarı bi hekimim
Yani gebelik dönemindeki aşılar zaten ölü aşı olduğu için yapılabiliyor ben aşımı olacagim
Hatta Allah nasip eder bebeğimi sağ Salim kucağıma aldıktan sonra da onun bütün aşılarını yaptıracağım

Aynı benimde öyle oldu eşim diyor insan telefonu kenara koyar bi sürpriz yapardı ama o anki şokla kusura bakmasın aklıma gelmedi
O an cisli cubugu gosterip ziplamak falan asiri duygusal geliyor insana
Bi video gormustum cubugu pastaya dikmislerdi herkes sirayla elden ele pastayi gezdirip hala oluyom dayi oluyom diyordu

Yok ben zaten yaptım, söylenenlerden etkilenmeyecek kadar olgun biriyim, rahat olabilirsiniz
Çok araştırdım, artıları eksileri düşünüp oldum çok şükür
Sadece hekim olarak görüşünüzü merak ettim

Kizlar ben de grip oldum buyuk ihtimal oglumdan gecti burnu akiyodu bikac gundur bas agrisi mide bulantisi cok fenayim
Hemen bi nane limon bal yap
Dunden once de esimde basladi benmde burnum akmaya basladi hemen yaptim ictik aksama da kemik sulu limonlu bi corba yaptim ertesi gun atlatmistik sukur
Gecmis olsun

O an cisli cubugu gosterip ziplamak falan asiri duygusal geliyor insana
Bi video gormustum cubugu pastaya dikmislerdi herkes sirayla elden ele pastayi gezdirip hala oluyom dayi oluyom diyordu
Bir tanesi de dondurma içine görünmeyecek şekilde koymuş, eşine vermiş eşi bir güzel yalıyor. Kapağı kapalıydı ama yine de hiç hoş değil bence. Milyon tane söyleme yöntemi var, yani neden idrar damlattığım çubuğu eşine yalatasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…