- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Daha da yapmazdım da kuzum kardeşsiz,yalnız kalmasin dedikBenimde aynı oldu 2.cocuk doğunca 6.5 sene olmuş oalcak
Bizde aynısını düşündük cnm hatta eşim pek yanaşmadi ben çok istedim sonra 1 sene olmadı meğersem amh fln çok duuskms 2 3 doktor tüp bebek dedi Allah a şükür femara ve çatlama ignesiyle yavrumuzu bekliyoruzDaha da yapmazdım da kuzum kardeşsiz,yalnız kalmasin dedik
Son çocuktan sonra tuplerini baglatcagini söylemişti doktoru da bir çocuk daha vücudunu zorlar gibi bir açıklama yapmıştıAy bende gördüm Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.Ama ne bileyim ya bana tuhaf geldi ben takip etmiyorum normalde ama son bebeğine hamile kalınca bu son çocuğumuz felan diye paylaşmıştı ordan görüp bakmıştım.Yani leylekler atıp gitmiyor çocuğu nihayetinde önlem almaması sonra da hazır hissetmiyordum diye ağlaması felan bilemiyorummmm
Rafet el roman’ı mı gördünArkadaşlar aman erkekler kısırlaştırılabiliyormuş hep biz diyoruz yok spiral yok bağlatma asıl onları kısırlaştırmak lazım doğumu biz çekiyoruz adet sancısını biz çekiyoruz hamilelik bizi yoruyorgerçi kısırlaştırma nasıl oluyor acaba insanda biz hayvanlara yapınca cinsel dürtü tamamen kalkıyor erkeklerde mi öyle acaba
Ay evet ya işin şakası insanlar gerçekten çok tuhaflar ne bileyim birçok korunma yöntemi var neden kendini kısırlaştırır bir insan anlayamıyorumRafet el roman’ı mı gördün
Cahil mi desem şov mu yapıyor desem bilemedimAy evet ya işin şakası insanlar gerçekten çok tuhaflar ne bileyim birçok korunma yöntemi var neden kendini kısırlaştırır bir insan anlayamıyorum
Kızlarr spiral riskli he haberiniz olsun belki teknoloji gelişmiştir güncel yöntemler daha sabit kalmasını sağlıyodur ama benim annem spirali olmasına rağmen bana hamile kalmış ben doğduktan sonra tekrar spiral taktırmış kardeşime de öyle hamile kalmışArkadaşlar aman erkekler kısırlaştırılabiliyormuş hep biz diyoruz yok spiral yok bağlatma asıl onları kısırlaştırmak lazım doğumu biz çekiyoruz adet sancısını biz çekiyoruz hamilelik bizi yoruyorgerçi kısırlaştırma nasıl oluyor acaba insanda biz hayvanlara yapınca cinsel dürtü tamamen kalkıyor erkeklerde mi öyle acaba
Kendileri çekiyor sanki sıkıntıyı ondan rahatlar böyle işteBenim eşim ikinciyi hemen yapalım araları çok olmasın diyor dedim tabi hünkarım ben Hürrem gibi her yıl doğururum ayıp ediyorsunbu erkeklerin kafa rahatlığı bitiriyor beni sanırım bende hemen istemem gerçekten zor Allah yokluğunu göstermesin evlatlarımızın ama çok sıkıntılı bir süreç :)
Ben yaşıyorum dün pirinç pilavı yedim ondan sonra böyle oldum felaket bişey gerçektenKızlar gaz sancısı yaşayan var mı yarım saattir kıvranıyorum fokur fokur karnım niye böyle oldu acaba
Geçen bi fasulye yedim sancımdan acile mi gitsem diye düşündümKızlar gaz sancısı yaşayan var mı yarım saattir kıvranıyorum fokur fokur karnım niye böyle oldu acaba
Söyle etkilemek istemem ama aşı taraftarı bi hekimimNe demek tabikiaslında şunu merak ediyordum; aşı hakkındaki düşünceniz nedir ?
O an cisli cubugu gosterip ziplamak falan asiri duygusal geliyor insanaAynı benimde öyle oldueşim diyor insan telefonu kenara koyar bi sürpriz yapardı ama o anki şokla kusura bakmasın aklıma gelmedi
Evin icinde de olsa kalk yuru dizlerini hafiften kendine cekerek bi yarim saat yuruKızlar gaz sancısı yaşayan var mı yarım saattir kıvranıyorum fokur fokur karnım niye böyle oldu acaba
Yok ben zaten yaptım, söylenenlerden etkilenmeyecek kadar olgun biriyim, rahat olabilirsinizSöyle etkilemek istemem ama aşı taraftarı bi hekimim
Yani gebelik dönemindeki aşılar zaten ölü aşı olduğu için yapılabiliyor ben aşımı olacagim
Hatta Allah nasip eder bebeğimi sağ Salim kucağıma aldıktan sonra da onun bütün aşılarını yaptıracağım
Hemen bi nane limon bal yapKizlar ben de grip oldum buyuk ihtimal oglumdan gecti burnu akiyodu bikac gundur bas agrisi mide bulantisi cok fenayim
Bir tanesi de dondurma içine görünmeyecek şekilde koymuş, eşine vermiş eşi bir güzel yalıyor. Kapağı kapalıydı ama yine de hiç hoş değil bence. Milyon tane söyleme yöntemi var, yani neden idrar damlattığım çubuğu eşine yalatasınO an cisli cubugu gosterip ziplamak falan asiri duygusal geliyor insana
Bi video gormustum cubugu pastaya dikmislerdi herkes sirayla elden ele pastayi gezdirip hala oluyom dayi oluyom diyordu
Ay agzina etmis resmenBir tanesi de dondurma içine görünmeyecek şekilde koymuş, eşine vermiş eşi bir güzel yalıyor. Kapağı kapalıydı ama yine de hiç hoş değil bence. Milyon tane söyleme yöntemi var, yani neden idrar damlattığım çubuğu eşine yalatasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?