Allah şifa versin inşallah bir daha yaşamazsınKızlar benim kasılmalarım oluyor bugün saydım 3 kez oldu doktorumun verdiği magnezyum yetersiz geliyor galiba yarın yeni takviye istiycem
Çok sinir bozucu aynısını yaşadım kesin bir şekilde kayinvalideme koymayacagim dedim gorumceme de eğer bir daha derse kötü konuşacağımı söyledim bu yüzden bir daha acmadilar bakalım süreç uzun eger açarsa bu mevzuyu fena hazirlandimBir kayınpeder kayınvalide isim serzenişi de ben yapayım her telefonla konuşmada sürekli kayınpederimin ismini koymam konusunda imada bulunuyorlar eşime de kendilerine de kimsenin ismini koymayacağımı söylediğim halde devam ediyorlar. Cidden sinirlerim bozuluyor
Bu kadın çok iyi bir doktor sürekli videolarını izliyorum. Gebelik uygulamasını da kullanıyorum. Gerçekten çok bilgili bir doktor yakın olsam kesin giderdimKızlar harika bi kitap tavsiye ediyorum
Amin canım çok korkuyorım 3 gündür oluyor nerdeyseAllah şifa versin inşallah bir daha yaşamazsın
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinKızlar benim kasılmalarım oluyor bugün saydım 3 kez oldu doktorumun verdiği magnezyum yetersiz geliyor galiba yarın yeni takviye istiycem
İyi insanlar her zaman her konuda yardımcı olmaya çalışırlar o yüzden kırmadan bu işi anlasınlar istiyorum ki beni iyi tanırlar yani tersimi bilirler. Ama bunlarda bir gelenek bütün köyleri hepsi aynı isimler üzerinden eşime de rahatsız olduğumu söyledim bakalım bir daha açılmaz umarım. Normalde he deyip geçeceğim şeyleri bu aralar biraz takıyorum sanırım hormonlarÇok sinir bozucu aynısını yaşadım kesin bir şekilde kayinvalideme koymayacagim dedim gorumceme de eğer bir daha derse kötü konuşacağımı söyledim bu yüzden bir daha acmadilar bakalım süreç uzun eger açarsa bu mevzuyu fena hazirlandim
Ben yeni atlattım buna benzer bir şeyi, darısı başına diyorumBir kayınpeder kayınvalide isim serzenişi de ben yapayım her telefonla konuşmada sürekli kayınpederimin ismini koymam konusunda imada bulunuyorlar eşime de kendilerine de kimsenin ismini koymayacağımı söylediğim halde devam ediyorlar. Cidden sinirlerim bozuluyor
Kesinlikle bende yakın olsam gidecektim ama o kadar uzağım ki onaBu kadın çok iyi bir doktor sürekli videolarını izliyorum. Gebelik uygulamasını da kullanıyorum. Gerçekten çok bilgili bir doktor yakın olsam kesin giderdim
Daha çocuğun cinsiyeti belli değildi yeni hamileydim işte o zaman bi yeltendi bende aslaa dedim sonra tamam dedi konusunu açmıyor ama deli gibi istediğine de eminimBen yeni atlattım buna benzer bir şeyi, darısı başına diyorumeşin ne düşünüyor bu konuda ?
Vücutta mı rahimde mi kasilmalar var ?Amin canım çok korkuyorım 3 gündür oluyor nerdeyse
İnşllah yarın bi ilaç feln verir
İnşallah canım çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun rabbim şifa versinGüzel düşünelim güzel olsun Yarın doktorun gerekli takviyeyi yapacaktır.
Rahimde canımVücutta mı rahimde mi kasilmalar var ?
Eşinin bu konudaki davranışları da önemli. Şimdiden isim düşünün bence, cinsiyet netleşir netleşmez de isimli bir şeyler yaptır ki değiştirilemesin. Hatta cinsiyet belli olunca, herkese şöyle diyebilirsiniz; Ayşemiz, Alimiz geliyor gibi.. Bu şekilde isim konusu da bir daha açılmadan kapanmış olurDaha çocuğun cinsiyeti belli değildi yeni hamileydim işte o zaman bi yeltendi bende aslaa dedim sonra tamam dedi konusunu açmıyor ama deli gibi istediğine de eminim
benim düşüncemde sosyal medya fenomenliği değil artık herkes fenomen insanlar para için her türlü şeyi yapar hale geldilerCahil mi desem şov mu yapıyor desem bilemedim
Progesteron falan kullanıyor musunuzRahimde canım
Evet progestan kullanıyorum canım 200mgProgesteron falan kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?