2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Çok sinir bozucu aynısını yaşadım kesin bir şekilde kayinvalideme koymayacagim dedim gorumceme de eğer bir daha derse kötü konuşacağımı söyledim bu yüzden bir daha acmadilar bakalım süreç uzun eger açarsa bu mevzuyu fena hazirlandim

Kızlar benim kasılmalarım oluyor bugün saydım 3 kez oldu doktorumun verdiği magnezyum yetersiz geliyor galiba yarın yeni takviye istiycem
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin Güzel düşünelim güzel olsun Yarın doktorun gerekli takviyeyi yapacaktır.

İyi insanlar her zaman her konuda yardımcı olmaya çalışırlar o yüzden kırmadan bu işi anlasınlar istiyorum ki beni iyi tanırlar yani tersimi bilirler. Ama bunlarda bir gelenek bütün köyleri hepsi aynı isimler üzerinden eşime de rahatsız olduğumu söyledim bakalım bir daha açılmaz umarım. Normalde he deyip geçeceğim şeyleri bu aralar biraz takıyorum sanırım hormonlar

Ben yeni atlattım buna benzer bir şeyi, darısı başına diyorum eşin ne düşünüyor bu konuda ?

Kizlar e bebekte alt degsitrme örtüsünde indirim var son 15dk falan kaldi alabilen isteyen alsin ben 2 paket aldım. Ayrica korbell çöp kovasi 549dan 449a iniyor.

Daha çocuğun cinsiyeti belli değildi yeni hamileydim işte o zaman bi yeltendi bende aslaa dedim sonra tamam dedi konusunu açmıyor ama deli gibi istediğine de eminim
Eşinin bu konudaki davranışları da önemli. Şimdiden isim düşünün bence, cinsiyet netleşir netleşmez de isimli bir şeyler yaptır ki değiştirilemesin. Hatta cinsiyet belli olunca, herkese şöyle diyebilirsiniz; Ayşemiz, Alimiz geliyor gibi.. Bu şekilde isim konusu da bir daha açılmadan kapanmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…