2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bu konuda da eşime takığım zaten hiçbir ismi beğenmediği için çocuğun ismi daha çok belirsiz kalacak gibi ben böyle sinirlenmeye devam çocuğum etkileniyor bunlar yüzünden

Yapsınlar bir tane kendileri koysun allahım küçücük çocuklar emekli ziraat bankası memuru gibi geziyorlar ortalıkta.. bu insanların inadı egosu nedir ya…..
çocuğuma ancak soyadı sabancıysa kaynana kayınpeder adı veririm

Gerçekten kraliyet ailesi sanki de adlarını devam ettiriyoruz

Gerçekten kraliyet ailesi sanki de adlarını devam ettiriyoruz
İsim netleştirin o şekilde hitap edin en iyisi direkt adı bu diyerek kestirip atarsınız muallakta olursa hep ima ederler. Bu arada hiçbir erkeğe güvenmiyorum ben nüfus kağıdı çıkarmaya erkekler tek gidiyor biz lohusa olduğumuz için istediklerini koyuyorlar asla güvenmiyorum. Biz de eşimle işimde netiz kimsenin başka isim koyma isteği de olmamasına rağmen kaygı bozukluğum yüzünden adama sataşıp duruyorum sana güvenmiyorum diye niye diyo erkeksin yeterli diyorum ve ciddiyim.
Birlikte gidin 30 gün içinde çıkarılıyormuş 1-2 hafta toparlanır beraber gideriz bence öyle yapalım bunlara bırakmayalım süpriz olmasın sonra

Bu konuda da eşime takığım zaten hiçbir ismi beğenmediği için çocuğun ismi daha çok belirsiz kalacak gibi ben böyle sinirlenmeye devam çocuğum etkileniyor bunlar yüzünden
Biz de aynen öyleydik, eşim beğenmiyordu, seçemiyorduk. En son bir konuda kırılınca olaylar lehime döndü, istediğim ismi koyduk böyle şeyleri kolla

İnan bu dediğini bir gün kendi kendime düşünüp adama kinlendim ve kendi kendime boşanma planları yaptım öyle bir şey yapar ve boşanmazsam da planım kendi istediğim isimle seslenip tüm aileme çevreme öyle söyletip 18e gelince de mahkemeye verdiririm. Kendi ve ailesi takılsınlar

Siz ne düşündünüz

Siz ne düşündünüz
Kız Luna erkek Leo biz sevgiliyken daha isimleri seçmiştik ikimizi de yansıtıyor ortak noktalar var diye. Kızım olursa Luna dolunay olduğu için yabancı isimler evet ama aslında çoğumuzun ismi de yabancı Arapça da yabancı dil
Ben yine de güvenmiyorum kendim yazmam lazım nüfus memuruna

Yüksek ihtimalle artıracaktır dozunu ama Allah in izniyle Sknti olmayacaktır içinizi ferah tutun
İnşallah öyle yapar yarın doktorumu görücekmiyim onu bile bilmiyorum burda bi randevuyu ultrason doktoru yapıyor sadece ultrason resimlerini çekiyor 1ay sonra doktoruna randevun oluyor ultrason resimlerine bakıyor baya saçma doktorumu görmezsem acil kadın doğuma çıkıcam

Tepki alacakmış gibi açıklama yapmışsın ama çok haklısın, insanlar her şeyi yanlış anlamaya o kadar müsait ki… Kimseyi ilgilendirmez ne koyacağınız. Çok da güzel isimler Sağlıkla doğsun da adıyla büyüsün

Kızlar 3. Kromozom için amnoyosentez yaptıracak bir arkadaşımız vardi
Onun sonucu çıktı mı ben kaçırmış olabilirim merak ettim onu

İsim konusunda bende sıkıntılıydım.Eşim dahil bilmem kaç nesil ismi şöyle gidiyor "Ali'nin oğlu Mehmet, Mehmet'in oğlu Ali" bu e nabızda kayıtlar çıkıyor ya ordan gösterdi eşim.Daha ilk evlendiğimiz sene görümcem çocuğunun ismini babamın adı koymazsan ben karışmam dedi eşime 4 senedir isim konusunu söylüyorum koymam asla diye.Hem ismi konulan kişilerin huyları halleri çocuğa geçiyor (kp huylarını saymak istemiyorum burda)hem de dedim ki bu zinciri illaki gelecek nesillerden biri kıracak bende başkasına bu zevki bırakmam dedim

Takmamaya çalis bildiğini yap stres olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…