Bu konuda da eşime takığım zaten hiçbir ismi beğenmediği için çocuğun ismi daha çok belirsiz kalacak gibi ben böyle sinirlenmeye devam çocuğum etkileniyor bunlar yüzündenEşinin bu konudaki davranışları da önemli. Şimdiden isim düşünün bence, cinsiyet netleşir netleşmez de isimli bir şeyler yaptır ki değiştirilemesin. Hatta cinsiyet belli olunca, herkese şöyle diyebilirsiniz; Ayşemiz, Alimiz geliyor gibi.. Bu şekilde isim konusu da bir daha açılmadan kapanmış olur
Yapsınlar bir tane kendileri koysun allahım küçücük çocuklar emekli ziraat bankası memuru gibi geziyorlar ortalıkta.. bu insanların inadı egosu nedir ya…..Bir kayınpeder kayınvalide isim serzenişi de ben yapayım her telefonla konuşmada sürekli kayınpederimin ismini koymam konusunda imada bulunuyorlar eşime de kendilerine de kimsenin ismini koymayacağımı söylediğim halde devam ediyorlar. Cidden sinirlerim bozuluyor
Gerçekten kraliyet ailesi sanki de adlarını devam ettiriyoruzYapsınlar bir tane kendileri koysun allahım küçücük çocuklar emekli ziraat bankası memuru gibi geziyorlar ortalıkta.. bu insanların inadı egosu nedir ya…..
çocuğuma ancak soyadı sabancıysa kaynana kayınpeder adı veririm
İsim netleştirin o şekilde hitap edin en iyisi direkt adı bu diyerek kestirip atarsınız muallakta olursa hep ima ederler. Bu arada hiçbir erkeğe güvenmiyorum ben nüfus kağıdı çıkarmaya erkekler tek gidiyor biz lohusa olduğumuz için istediklerini koyuyorlar asla güvenmiyorum. Biz de eşimle işimde netiz kimsenin başka isim koyma isteği de olmamasına rağmen kaygı bozukluğum yüzünden adama sataşıp duruyorum sana güvenmiyorum diyeGerçekten kraliyet ailesi sanki de adlarını devam ettiriyoruz
Biz de aynen öyleydik, eşim beğenmiyordu, seçemiyorduk. En son bir konuda kırılınca olaylar lehime döndü, istediğim ismi koydukBu konuda da eşime takığım zaten hiçbir ismi beğenmediği için çocuğun ismi daha çok belirsiz kalacak gibi ben böyle sinirlenmeye devam çocuğum etkileniyor bunlar yüzünden
İnan bu dediğini bir gün kendi kendime düşünüp adama kinlendim ve kendi kendime boşanma planları yaptımİsim netleştirin o şekilde hitap edin en iyisi direkt adı bu diyerek kestirip atarsınız muallakta olursa hep ima ederler. Bu arada hiçbir erkeğe güvenmiyorum ben nüfus kağıdı çıkarmaya erkekler tek gidiyor biz lohusa olduğumuz için istediklerini koyuyorlar asla güvenmiyorum. Biz de eşimle işimde netiz kimsenin başka isim koyma isteği de olmamasına rağmen kaygı bozukluğum yüzünden adama sataşıp duruyorum sana güvenmiyorum diyeniye diyo erkeksin yeterli diyorum ve ciddiyim.
Birlikte gidin 30 gün içinde çıkarılıyormuş 1-2 hafta toparlanır beraber gideriz bence öyle yapalım bunlara bırakmayalım süpriz olmasın sonra
İlla bir çirkeflik lazımBiz de aynen öyleydik, eşim beğenmiyordu, seçemiyorduk. En son bir konuda kırılınca olaylar lehime döndü, istediğim ismi koydukböyle şeyleri kolla
Benim yapmama gerek kalmadı, beyimiz biraz romantik olduğu için kendi düşünebildi çok şükürİlla bir çirkeflik lazım
Siz ne düşündünüzİsim netleştirin o şekilde hitap edin en iyisi direkt adı bu diyerek kestirip atarsınız muallakta olursa hep ima ederler. Bu arada hiçbir erkeğe güvenmiyorum ben nüfus kağıdı çıkarmaya erkekler tek gidiyor biz lohusa olduğumuz için istediklerini koyuyorlar asla güvenmiyorum. Biz de eşimle işimde netiz kimsenin başka isim koyma isteği de olmamasına rağmen kaygı bozukluğum yüzünden adama sataşıp duruyorum sana güvenmiyorum diyeniye diyo erkeksin yeterli diyorum ve ciddiyim.
Birlikte gidin 30 gün içinde çıkarılıyormuş 1-2 hafta toparlanır beraber gideriz bence öyle yapalım bunlara bırakmayalım süpriz olmasın sonra
Bakalım bizimki nasıl çözülecekBenim yapmama gerek kalmadı, beyimiz biraz romantik olduğu için kendi düşünebildi çok şükürama gerekseydi tabiki yapardım. Zafere giden her yol mübahtır
Senin lehine olsun da nasıl oluyorsa olsunBakalım bizimki nasıl çözülecek
Yüksek ihtimalle artıracaktır dozunu ama Allah in izniyle Sknti olmayacaktır içinizi ferah tutunEvet progestan kullanıyorum canım 200mg
Kız Luna erkek LeoSiz ne düşündünüz
İnşallahSenin lehine olsun da nasıl oluyorsa olsun
İnşallah öyle yapar yarın doktorumu görücekmiyim onu bile bilmiyorum burda bi randevuyu ultrason doktoru yapıyor sadece ultrason resimlerini çekiyor 1ay sonra doktoruna randevun oluyor ultrason resimlerine bakıyor baya saçma doktorumu görmezsem acil kadın doğuma çıkıcamYüksek ihtimalle artıracaktır dozunu ama Allah in izniyle Sknti olmayacaktır içinizi ferah tutun
Tepki alacakmış gibi açıklama yapmışsın ama çok haklısın, insanlar her şeyi yanlış anlamaya o kadar müsait ki… Kimseyi ilgilendirmez ne koyacağınız. Çok da güzel isimlerKız Luna erkek Leobiz sevgiliyken daha isimleri seçmiştik ikimizi de yansıtıyor ortak noktalar var diye. Kızım olursa Luna dolunay olduğu için yabancı isimler evet ama aslında çoğumuzun ismi de yabancı Arapça da yabancı dil
Ben yine de güvenmiyorum kendim yazmam lazım nüfus memuruna
Takmamaya çalis bildiğini yap stres olmaİyi insanlar her zaman her konuda yardımcı olmaya çalışırlar o yüzden kırmadan bu işi anlasınlar istiyorum ki beni iyi tanırlar yani tersimi bilirler. Ama bunlarda bir gelenek bütün köyleri hepsi aynı isimler üzerinden eşime de rahatsız olduğumu söyledim bakalım bir daha açılmaz umarım. Normalde he deyip geçeceğim şeyleri bu aralar biraz takıyorum sanırım hormonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?