2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Yani doğuracağımız büyüteceğimiz çocuğa isim koyacak olgunluğa ,yetişkinliğe sahip değil miyiz ki anası babası çıkıyor şu ismi koyun bu ismi koyun diye kendilerinde hak görüyorlar anlamıyorum.

Bugün bir komşum dediii ayyy yabancı isim diye inşallah sağlıkla gelsinler hiç sorun değil kim ne demiş benim kayın aile de aslında isim koydurmayı seven bir yapıda ama kp vefat etmiş diğer toruna onun adını koymuslar zaten o yüzden ordan yırttım , kız olursa da kayınvalidem kendi adını hiç sevmiyor sakın benim adımı koymayın hiç sevmiyorum diyor allahtan o konuda baskıcı olmadı

Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bence baba bile değil sadece anne koymalı her türlü bağ bizde ağrısı sızısı geceler boyu uykusuzluğu iyi ki varlar iyi ki oldu kuzular ama bence bizim hakkımız daha çok isim olarak

O kadar karnımizda taşıyoruz,bulantısıni,ağrısını sızısını çekiyoruz en keyifli isim koyma işini elimizden alıyorlar çocuğa hayırlı bir isim koyma anne babanın görevidir ve bu çocuğun anne baba üzerindeki hakkıdır anlamlı güzel bir isim koyulması başkasına düşmez de bizim insanimizin üstüne vazife olmadığı işlere karışma huyu çoktur maalesef

Bence baba bile değil sadece anne koymalı her türlü bağ bizde ağrısı sızısı geceler boyu uykusuzluğu iyi ki varlar iyi ki oldu kuzular ama bence bizim hakkımız daha çok isim olarak
Kesinlikle katılıyorum. Bebeğim kız olursa isim konusunda sorun yaşamayacağım ama erkek olursa eşim vefat eden abisinin ismini koymak istiyor. Ailede vefat eden kişilerin isimlerinin yenidoğan bebeğe koyulmasına çok karşıyım. Cinsiyetimiz erkek olursa benide sıkıntılı günler bekliyor düşündükçe sinir oluyorum

Ama adami cagirmadan once kamerayi baslatmis paylasmak icin
Ay ne bileyim samimi gelmiyor boyle seyler bana adam da sanki tahmin ediyormus gibi hic sasirmadi

Benim oğlumun bi adı Allah izin verirse
Veysel olacak
Diğerini eşim koyacak ama ben ona da baskı yapıyorum
Veysel Karan sizce nasıl kızlar
Veysel Karani hazretlerinden ötürü koyuyorum
Ben Karan ismini çok seviyorum aşırı havalı güçlü duruyor bir erkekte yakışıklı patron ismi gibi

Kızlar lcw da dolunay30 kodu ile bütün lcw marka ürünlerde yüzde 30 indirim oluyor, indirimli ürünlerde de geçerli, e bebekte de tekstilde yuzde 40 ındırım var, reflü yataklarında indirimler var bilginiz olsun

Yakın akrabam bebeğine hamileyken erken yaşta ölmüş dedesinin ismini koymasını istediler annesi istemedi ve bebek doğum esnasında vefat etti annesiyle bir kaç ay sonra konuştuğumda ben istemedim söyledim koymayalım ismi sirayet eder yaşamına diye belirtmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…