- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Sen hic merak etme doktor her türlü önlemini alacaktirAmin canım çok korkuyorım 3 gündür oluyor nerdeyse
İnşllah yarın bi ilaç feln verir
Bugün bir komşum dediii ayyy yabancı isim diyeTepki alacakmış gibi açıklama yapmışsın ama çok haklısın, insanlar her şeyi yanlış anlamaya o kadar müsait ki… Kimseyi ilgilendirmez ne koyacağınız. Çok da güzel isimlerSağlıkla doğsun da adıyla büyüsün
Çok sevindim canım sağlıkla büyüsün Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
@melegim can @melisaa93 @imaginationforever @Afratafrac @savascii @Papatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277 @Niqu @golden-snitch @Tikabasa @TruelivingCey1an @tweeetyyy @IADK @1sunshine1 aklıma gelen canlar
Bence baba bile değil sadece anne koymalı her türlü bağ bizde ağrısı sızısı geceler boyu uykusuzluğuYani doğuracağımız büyüteceğimiz çocuğa isim koyacak olgunluğa ,yetişkinliğe sahip değil miyiz ki anası babası çıkıyor şu ismi koyun bu ismi koyun diye kendilerinde hak görüyorlar anlamıyorum.
O kadar karnımizda taşıyoruz,bulantısıni,ağrısını sızısını çekiyoruz en keyifli isim koyma işini elimizden alıyorlar çocuğa hayırlı bir isim koyma anne babanın görevidir ve bu çocuğun anne baba üzerindeki hakkıdır anlamlı güzel bir isim koyulması başkasına düşmez de bizim insanimizin üstüne vazife olmadığı işlere karışma huyu çoktur maalesefYani doğuracağımız büyüteceğimiz çocuğa isim koyacak olgunluğa ,yetişkinliğe sahip değil miyiz ki anası babası çıkıyor şu ismi koyun bu ismi koyun diye kendilerinde hak görüyorlar anlamıyorum.
Adıyla yaşasın minnakBenim oğlumun bi adı Allah izin verirse
Veysel olacak
Diğerini eşim koyacak ama ben ona da baskı yapıyorum
Veysel Karan sizce nasıl kızlar
Veysel Karani hazretlerinden ötürü koyuyorum
Tamamen ego başka bir açıklama değil bana göreYani doğuracağımız büyüteceğimiz çocuğa isim koyacak olgunluğa ,yetişkinliğe sahip değil miyiz ki anası babası çıkıyor şu ismi koyun bu ismi koyun diye kendilerinde hak görüyorlar anlamıyorum.
Bence de öyle yaBence baba bile değil sadece anne koymalı her türlü bağ bizde ağrısı sızısı geceler boyu uykusuzluğuiyi ki varlar iyi ki oldu kuzular ama bence bizim hakkımız daha çok isim olarak
Kesinlikle katılıyorum. Bebeğim kız olursa isim konusunda sorun yaşamayacağım ama erkek olursa eşim vefat eden abisinin ismini koymak istiyor. Ailede vefat eden kişilerin isimlerinin yenidoğan bebeğe koyulmasına çok karşıyım. Cinsiyetimiz erkek olursa benide sıkıntılı günler bekliyor düşündükçe sinir oluyorumBence baba bile değil sadece anne koymalı her türlü bağ bizde ağrısı sızısı geceler boyu uykusuzluğuiyi ki varlar iyi ki oldu kuzular ama bence bizim hakkımız daha çok isim olarak
Bakmıyormuş artık menopoz dışındaBu kadın çok iyi bir doktor sürekli videolarını izliyorum. Gebelik uygulamasını da kullanıyorum. Gerçekten çok bilgili bir doktor yakın olsam kesin giderdim
Ama adami cagirmadan once kamerayi baslatmis paylasmak icinYani bence adamın yaptığı da bencillik biraz ya kadın çekiyor o bebeğin yükünü 9 aylık ortada kaç tane çocuk var insan az eşini düşünür ne bileyim of hiç benlik değil başka insanları yargılamak ama kadının ağlaması gerçek bence yazık günah
Bakmıyormuş artık menopoz dışında
Bilemiyorum kime göre neye göreTamamen ego başka bir açıklama değil bana göre
Aaa daha neler bundan haberim yoktuBakmıyormuş artık menopoz dışında
Ben Karan ismini çok seviyorum aşırı havalı güçlü duruyor bir erkekteBenim oğlumun bi adı Allah izin verirse
Veysel olacak
Diğerini eşim koyacak ama ben ona da baskı yapıyorum
Veysel Karan sizce nasıl kızlar
Veysel Karani hazretlerinden ötürü koyuyorum
Yakın akrabam bebeğine hamileyken erken yaşta ölmüş dedesinin ismini koymasını istediler annesi istemedi ve bebek doğum esnasında vefat ettiKesinlikle katılıyorum. Bebeğim kız olursa isim konusunda sorun yaşamayacağım ama erkek olursa eşim vefat eden abisinin ismini koymak istiyor. Ailede vefat eden kişilerin isimlerinin yenidoğan bebeğe koyulmasına çok karşıyım. Cinsiyetimiz erkek olursa benide sıkıntılı günler bekliyor düşündükçe sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?