2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Merdiven inip çıkmak da yarıyor demek, iyice de tok olmalı, tamam inşallah, teşekkür ederim, uygulayacağım hepsini
Evet merdiven inip çıkmak yarıyormuş birde ben tost yemiştim kantinde o ara kan vermiştik hepsini değerlendirdik

Bunlar katlanıyor ya az bi üzerine basınca ben biraz riskli buluyorum açıkcası sepetini aldımda memnun değilim

Bu benim ilk gebeliğim :) daha önce tecrübem yok ne yazık ki araştırmadaki doktorumun adı Serpil hanım kendisini arayacağım hiç randevu yok çünkü Tuğba atasaralda bir arkadaşımın annesinin arkadaşı aynı zamanda araştırmada ebe arkadaşımın annesi doktor çok ama benim için en önemli kriterlerden biri bebek yoğun bakımının olması lokman hekimde bu imkan yok

Yokmuş sabahtan gitmiş ama hastanede akşamcı olan diğer kadın doğum doktoruna yönlendirdi o da iyidir dedi yeni gelmiş 17.00 da gidiyorum bugün ona
Hayırlı haberlerini bekliyorum ben bile cok heyecanlıyım senin adına

Evet ilk gebeliğin olduğu için ve burda biraz Araştırma yaptığım için konuştum Allah korusun öyle bir durumda sevk ediyorlar zaten . Benim doktorumun bebeği çok çok erken doğmuş bu ilde öyle imkan yoktu izmire taşıdım diye anlattı

Merhaba canım ben oğullarimda kullandım güzel ama beden olarak baya küçük diğer markalara göre gerçi molfixte küçüktü bu bı tik daha küçük hatırladığım kadariyla
Küçük olduğu için vazgeçeceğim sanırım. Molfix’e baktım göbek bağı oyuntusu yok çok kararsızım
Ben pure baby aldım o da kaliteli ve uygun fiyatlı beğenirsem aynısından devam ederim. Ama sleppy de güzel.
Ona da bir bakayım teşekkürler

Ya bilmiyorum hiç alışamayacak gibiyim sanki sözde Büyükşehir ama hastane imkanları çok kötü bakalım artık bir doktor ayarlamam gerek benim burada çok fazla arkadaşım var aslında konuştuklarım araştırmayı önerdiler bana hepsi orda doğum yapmış ama şöyle bir durum var hepsi akademide olduğu için genelde hocalarla istedikleri şekilde ilerlemişler bir de benim için doktorun normal doğuma eğilimli olması önrmli benimde isteklerim hiç bitmiyor

Evet imkanlar cidden sıkıntı gelişmeyen çook şey var deneme yanılma olması gerekiyor işte doktor meselesi. Mesela o akademidekiler doktorları rahat ayarlayabiliyor diye biz ayarlayamıyoruz bizdeki zamanı da onlara veriyorlar geri kapma nedenlerinden biri de bu de mi

Arkadaşlar bez stoğu yapmayın bence çevremde yeni bebeği olan çok arkadaşım var her bebek uyum sağlamıyor 3 bez değiştiren de var ben o yüzden bez almayacağım benim fikrim tabiki bu

Hayır aslında hurafe değil bana doktorumda söyledi y kromozomu güçsüzdür ve yaşama süresi daha kısadır diye. Radyasyonlu ortamlarda çalışanların da hep kızı olurmuş hatta. Radyasyondan dolayı y kromozumu öldüğü işin. Benim eşimde radyasyonlu ortamda çalışıyor ve işyerindeki bütün arkadaşlarının kızı var. Benim de kızım olacak inşallah bu hafta öğrendik. Hatta güldük hiç sürpriz olmadı diye

Aynen öyle oluyor bakıyorum asla randevu yok talep oluşturdum artık eşimde uğraşma Gürcan beye devam edelim diyor bende ne yapsam bilmiyorum bu hafta bi muayene olsam iyi olur :) geri kapma derken anlayamadım demek istediğini

Ben de şey biliyorum y kromozomu ısı fazla olduğunda yok olur . Mesela döllenmenin olduğu ilişki uzun sürmüşse kız olurmuş erkek vücut sıcaklığı daha çok arttığı için, ama süre kısa olursa vücut ısısı daha çok artmadan spermler beklemeden vücuda girdiğinden y döllermiş bu doğru mu bilmiyorum çünkü ilişkimi hatırlamıyorum keza kaza olduğu için ama doğru mu merak ettim

Geri kalma yazacaktım Gürcan beyde de randevu zor ki . Benim bir dahaki randevum 4 Ekim . Aslında o yüzden iki doktor istiyorum ben . Birisi daha kolay ulaşılır olsun diye

Tarhana çorbası, pirinç pilavı, et sote ve salata yaptım ben

Canım mercimek çorbası pilav yeşil fasülye salata var benim menüde

Ben yapamadıgım için kim ne gönderirse onu yiycez arkadaşım fasulye pilav cacık göndericekmiş menüde onlar var
Herkeste pilav ortak nokta olduğuna göre domatesli pilav yapmaya karar verdim yanına da buzluktan içli köfte bi de cacık tamam günü kurtardık kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…