Evet merdiven inip çıkmak yarıyormuş birde ben tost yemiştim kantinde o ara kan vermiştik hepsini değerlendirdikMerdiven inip çıkmak da yarıyor demek, iyice de tok olmalı, tamam inşallah, teşekkür ederim, uygulayacağım hepsini
Bunlar katlanıyor ya az bi üzerine basınca ben biraz riskli buluyorum açıkcası sepetini aldımda memnun değilimkızlar fiyat çok uygun marka olarak hobbylife fotoğraflara baktım, e bebekte babyjem 1000₺ ben şimdi sipariş veriyorum sizede bilgi vermek istedim linkide aşağıya ekledim
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf - Fiyatı, Yorumları
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tarhana çorbası, pirinç pilavı, et sote ve salata yaptım benAy kızlar bugün akşam yemeği menülerinizde ne var ya yemek bulamıyorum yapacak fikir verin nolureşime soruyorum bilmem diyor delirmek üzereyim
Bu benim ilk gebeliğim :) daha önce tecrübem yok ne yazık ki araştırmadaki doktorumun adı Serpil hanım kendisini arayacağım hiç randevu yok çünküAynen araştırmada olan ?
Ya ben ilk gebeliğimi bu ilde takip etmedim ama onda da hep kliniğe gittim doğumum için özel hastane ameliyathanesi ile anlaşmıştı. Klinikler daha temiz, daha az bekleme süresi var, daha ilgililer o yüzden seviyorum . Gürcan beyden daha pahalıydı Mehmet kalodan ayrıcaikisinin de cihazları iyi ve benzerdi. Bir de Tuğba atasarala gittim ama ona bek ısınamadım
Hayırlı haberlerini bekliyorum ben bile cok heyecanlıyım senin adınaYokmuş sabahtan gitmiş ama hastanede akşamcı olan diğer kadın doğum doktoruna yönlendirdi o da iyidir dedi yeni gelmiş 17.00 da gidiyorum bugün ona
Canım mercimek çorbası pilav yeşil fasülye salata var benim menüdeAy kızlar bugün akşam yemeği menülerinizde ne var ya yemek bulamıyorum yapacak fikir verin nolureşime soruyorum bilmem diyor delirmek üzereyim
Evet kemik yapısı nub işte o çizgi paralel mi vs birlikte değerlendiriyorlarGörünmüyor deyip kız diye eklemesi ilginç geldi bana da, başka şeylere mi bakıyor kemik yapısı falan acaba
Evet ilk gebeliğin olduğu için ve burda biraz Araştırma yaptığım için konuştumBu benim ilk gebeliğim :) daha önce tecrübem yok ne yazık ki araştırmadaki doktorumun adı Serpil hanım kendisini arayacağım hiç randevu yok çünküTuğba atasaralda bir arkadaşımın annesinin arkadaşı aynı zamanda araştırmada ebe arkadaşımın annesi doktor çok ama benim için en önemli kriterlerden biri bebek yoğun bakımının olması lokman hekimde bu imkan yok
Küçük olduğu için vazgeçeceğim sanırım. Molfix’e baktım göbek bağı oyuntusu yok çok kararsızımMerhaba canım ben oğullarimda kullandım güzel ama beden olarak baya küçük diğer markalara göre gerçi molfixte küçüktü bu bı tik daha küçük hatırladığım kadariyla
Ona da bir bakayım teşekkürlerBen pure baby aldım o da kaliteli ve uygun fiyatlı beğenirsem aynısından devam ederim. Ama sleppy de güzel.
Ya bilmiyorum hiç alışamayacak gibiyim sanki sözde Büyükşehir ama hastane imkanları çok kötüEvet ilk gebeliğin olduğu için ve burda biraz Araştırma yaptığım için konuştumAllah korusun öyle bir durumda sevk ediyorlar zaten . Benim doktorumun bebeği çok çok erken doğmuş bu ilde öyle imkan yoktu izmire taşıdım diye anlattı
Evet imkanlar cidden sıkıntı gelişmeyen çook şey varYa bilmiyorum hiç alışamayacak gibiyim sanki sözde Büyükşehir ama hastane imkanları çok kötübakalım artık bir doktor ayarlamam gerek benim burada çok fazla arkadaşım var aslında konuştuklarım araştırmayı önerdiler bana hepsi orda doğum yapmış ama şöyle bir durum var hepsi akademide olduğu için genelde hocalarla istedikleri şekilde ilerlemişler bir de benim için doktorun normal doğuma eğilimli olması önrmli benimde isteklerim hiç bitmiyor
Ben yapamadıgım için kim ne gönderirse onu yiycezAy kızlar bugün akşam yemeği menülerinizde ne var ya yemek bulamıyorum yapacak fikir verin nolureşime soruyorum bilmem diyor delirmek üzereyim
16+3 olduk bugünHay masallahhhhkaçıncı haftadaydınız canım
İlk kaçıncı haftada erkek demişlerdi acaba16+3 olduk bugün
Hayır aslında hurafe değil bana doktorumda söyledi y kromozomu güçsüzdür ve yaşama süresi daha kısadır diye. Radyasyonlu ortamlarda çalışanların da hep kızı olurmuş hatta. Radyasyondan dolayı y kromozumu öldüğü işin. Benim eşimde radyasyonlu ortamda çalışıyor ve işyerindeki bütün arkadaşlarının kızı var. Benim de kızım olacak inşallah bu hafta öğrendik. Hatta güldük hiç sürpriz olmadı diyeBunların hepsi hikaye ve hurafeAsıl gerçek olan şey hangi sperm hızlıysa ve güçlüyse yumurtayı o döller ve hangi cinsiyet kromozomunu taşıyorsa cinsiyet o olur şans işi yani Hangi cinsiyet kromozomu taşıdığı fark etmeksizin her spermin ortalama 3-4 gün yaşama ömrü oluyor şansımıza ne çıkarsa artık Allah bilir orasını
Aynen öyle oluyor bakıyorum asla randevu yok talep oluşturdum artık eşimde uğraşma Gürcan beye devam edelim diyor bende ne yapsam bilmiyorum bu hafta bi muayene olsam iyi olur :) geri kapma derken anlayamadım demek istediğiniEvet imkanlar cidden sıkıntı gelişmeyen çook şey vardeneme yanılma olması gerekiyor işte doktor meselesi. Mesela o akademidekiler doktorları rahat ayarlayabiliyor diye biz ayarlayamıyoruz bizdeki zamanı da onlara veriyorlar geri kapma nedenlerinden biri de bu de mi
Ben de şey biliyorum y kromozomu ısı fazla olduğunda yok olur . Mesela döllenmenin olduğu ilişki uzun sürmüşse kız olurmuş erkek vücut sıcaklığı daha çok arttığı için, ama süre kısa olursa vücut ısısı daha çok artmadan spermler beklemeden vücuda girdiğinden y döllermişHayır aslında hurafe değil bana doktorumda söyledi y kromozomu güçsüzdür ve yaşama süresi daha kısadır diye. Radyasyonlu ortamlarda çalışanların da hep kızı olurmuş hatta. Radyasyondan dolayı y kromozumu öldüğü işin. Benim eşimde radyasyonlu ortamda çalışıyor ve işyerindeki bütün arkadaşlarının kızı var. Benim de kızım olacak inşallah bu hafta öğrendik. Hatta güldük hiç sürpriz olmadı diye
Geri kalma yazacaktımAynen öyle oluyor bakıyorum asla randevu yok talep oluşturdum artık eşimde uğraşma Gürcan beye devam edelim diyor bende ne yapsam bilmiyorum bu hafta bi muayene olsam iyi olur :) geri kapma derken anlayamadım demek istediğini
Tarhana çorbası, pirinç pilavı, et sote ve salata yaptım ben
Canım mercimek çorbası pilav yeşil fasülye salata var benim menüde
Herkeste pilav ortak nokta olduğuna göre domatesli pilav yapmaya karar verdimBen yapamadıgım için kim ne gönderirse onu yiycezarkadaşım fasulye pilav cacık göndericekmiş menüde onlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?