2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Valla o kadar kadın doğum ve tüp bebek hekimiyle çalıştım hiç böyle birşey duymadım. Cinsiyet kromozomlarında baskınlık veya çekiniklik diye bir durum yoktur. Radyasyonlu ortamda sadece y kromozomu değil her iki kromozomda aynı oranda etkilenir, kadın çalışanlarda da yumurtalıklara olumsuz etkisi var. Hatta bu sebepten ötürü radyoloji teknikerlerinin karın bölgesinin biraz alt kısmına takılan özel aparatları var. MM allelleri olan erkek daha çok Y kromozomu üretir ve daha çok erkek çocuğu olur.
MF allelleri olan erkeklerde eşit sayıda X ve Y kromozom üretileceği için kız-erkek oranı eşit olur.
FF allelleri olan erkek daha çok X kromozomu üretir böylece daha çok kız çocuğu olur. Buda bilimsel bir açıklamadır

Merhaba hastane bunu önerdi:
Kaşıntılarım aşırı arttı, sebebi araştırılıyor. Bunu da yeni kullanmaya başladım, umarım faydasını görürüm.

Eklentiler

• IMG_6099.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 47
Evet etkiliyor olabilir y kromozomu her şeyden olumsuz etkilendiği için

Kızlar doktor sanırım erkek olabilir dedi ama şöyle bu sefer minicikti çıkıntısı çok küçük şiş gibiydi bu doktorun cihazı benim kendi doktorumdan biraz farklı daha küçüktü
Bu haftalarda bazen klitoris sis olabiliyor 15-16. Hafta bile yanılma olur dedi ama sen erkek gibi düşün öyle söyle kendine dedi sonrası olursa süpriz olsun 10 gün içinde gel bir daha detaylıca inceleyeyim dedi
Bir de sezaryen düşünürsen istediğin saate yaparım ameliyatını ben hiç sorun değil dedi yükseleni aslana getirmek istiyorum diye

Canım senin hala kız olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…