Valla o kadar kadın doğum ve tüp bebek hekimiyle çalıştım hiç böyle birşey duymadım. Cinsiyet kromozomlarında baskınlık veya çekiniklik diye bir durum yoktur. Radyasyonlu ortamda sadece y kromozomu değil her iki kromozomda aynı oranda etkilenir, kadın çalışanlarda da yumurtalıklara olumsuz etkisi var. Hatta bu sebepten ötürü radyoloji teknikerlerinin karın bölgesinin biraz alt kısmına takılan özel aparatları var. MM allelleri olan erkek daha çok Y kromozomu üretir ve daha çok erkek çocuğu olur.Hayır aslında hurafe değil bana doktorumda söyledi y kromozomu güçsüzdür ve yaşama süresi daha kısadır diye. Radyasyonlu ortamlarda çalışanların da hep kızı olurmuş hatta. Radyasyondan dolayı y kromozumu öldüğü işin. Benim eşimde radyasyonlu ortamda çalışıyor ve işyerindeki bütün arkadaşlarının kızı var. Benim de kızım olacak inşallah bu hafta öğrendik. Hatta güldük hiç sürpriz olmadı diye
Pilav her zaman kurtarıcıdırHerkeste pilav ortak nokta olduğuna göre domatesli pilav yapmaya karar verdimyanına da buzluktan içli köfte bi de cacık tamam günü kurtardık kızlar
Bende yemek yemeyi bekliyorum haberi alayımdaB Buffalosos bak birsürü işim var girip girip sonucu yazdın mı diye seni bekliyorum hadi heyecanlıyım ya
Merhaba hastane bunu önerdi:Merhaba, bi çözüm bulabildiniz mi acaba benim de kaşıntılarım var el ve ayak parmaklarımda sizin dediğiniz gibi oluyor. Cildiye doktoruna gittim stiderm diye bi ilaç verdi ama hamilelikte çok önerilmiyomuş napıcam bilmiyorjm çok kaşınıyo
Geçmiş olsun canımSelam kızlar değerlerim fırladığı için hastaneye yattım, bebeklerim iyi. Dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimSelam kızlar değerlerim fırladığı için hastaneye yattım, bebeklerim iyi. Dualarınızı bekliyorum
Evet etkiliyor olabilir y kromozomu her şeyden olumsuz etkilendiği içinBen de şey biliyorum y kromozomu ısı fazla olduğunda yok olur . Mesela döllenmenin olduğu ilişki uzun sürmüşse kız olurmuş erkek vücut sıcaklığı daha çok arttığı için, ama süre kısa olursa vücut ısısı daha çok artmadan spermler beklemeden vücuda girdiğinden y döllermişbu doğru mu bilmiyorum çünkü ilişkimi hatırlamıyorum keza kaza olduğu için ama doğru mu merak ettim
Çok geçmiş olsunSelam kızlar değerlerim fırladığı için hastaneye yattım, bebeklerim iyi. Dualarınızı bekliyorum
Hamilelikte kaşıntı uyuz görüldüğünü çok duymuştum öyle değildir inşallhMerhaba hastane bunu önerdi:
Kaşıntılarım aşırı arttı, sebebi araştırılıyor. Bunu da yeni kullanmaya başladım, umarım faydasını görürüm.
Nasıl bu kadar erkek bebe olabiliyorEvet etkiliyor olabilir y kromozomu her şeyden olumsuz etkilendiği için
Geçmiş olsun hangi değerleriniz onlarSelam kızlar değerlerim fırladığı için hastaneye yattım, bebeklerim iyi. Dualarınızı bekliyorum
Cildiye baktı kesin uyuz değil. Üniversite hastanesi her türlü detaylı inceliyorlar beni.Hamilelikte kaşıntı uyuz görüldüğünü çok duymuştum öyle değildir inşallh
Alt ast yükselmiş, karaciğerde büyüme var. Direkt yatış verdiler.Geçmiş olsun hangi değerleriniz onlar
Geçmiş olsunSelam kızlar değerlerim fırladığı için hastaneye yattım, bebeklerim iyi. Dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun biran önce toparlarsınız inşallhAlt ast yükselmiş, karaciğerde büyüme var. Direkt yatış verdiler.
Canım senin hala kız olduğunu düşünüyorumKızlar doktor sanırım erkek olabilir dedi ama şöyle bu sefer minicikti çıkıntısı çok küçük şiş gibiydi bu doktorun cihazı benim kendi doktorumdan biraz farklı daha küçüktü
Bu haftalarda bazen klitoris sis olabiliyor 15-16. Hafta bile yanılma olur dedi ama sen erkek gibi düşün öyle söyle kendine dedi sonrası olursa süpriz olsun 10 gün içinde gel bir daha detaylıca inceleyeyim dedi
Bir de sezaryen düşünürsen istediğin saate yaparım ameliyatını ben hiç sorun değil dedi yükseleni aslana getirmek istiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?