2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bana bu bilgiyi veren de tüp bebek doktorum. Tabiki de radyasyon herkes için her açıdan tehlikeli ama burda demek istediğim kimin ne kadar x veya y kromozomu ürettiği değil y kromozomunun radyasyona maruz kaldığında daha dirençsiz olması.Örnek verdiğim eşim ve arkadaşları da uçak teknisyeni ve uçakta kokpit bölümünde bulunan radyasyonun y kromozomu üzerinde olumsuz etkisi olduğunu da yine bir başka doktor eşimin arkadaşına söylemiş. Hatta bizde ondan sonra dikkat etmiştik gerçekten herkesin kızı var diye

Bence bu kız nasıl sanırım galiba olabilir diyorlar sen söyledin mi başka doktor erkek dedi falan diye ? Videonu izlesene çıkıntıya iyi bak

En son nipt yaptırıp ne olacaksa olsun öğreneyim artık diyeceksin diye düşünüyorum

Azmine hayranım bu azim ile kız doğuracaksın sen ben inanıyorum

Bu doktorlar nasıl tam anlayamıyorum gerçekten anlam veremiyorum benim 12+4 den kıza benziyor çıkıntı yok dedi klitoriz şişliği bile yoktu o hafta eğer erkekse pipi geç gelişebilir dedi 16. Haftada netleşir dedi 16. Haftada gittğimiz de %100 kız dedi hatta ben kordonu pipi sandım uzun bsey vardı o kordonu merak etme dedi sonra bacak arasını gösterdi klitoris bile belliydi hatta netleşsin diye benim haftamda olan başka erkek bebek pipili ultrasonları gösterdi gerçekten kocaman görünüyordusağlıkla gelsin bebişiniz önemli olan o

Neyse bu konu çok uzar bir sağlıkçı olarak bilimsel açıklama yapmak istedim Kızınız hayırlısıyla doğsun inşallah

kovaya aslan hoş geldin narsist birey

Kızlar bu arada bir önceki görüntünün hani o dizine kadar olan pipi görüntüsü doktorda dedi yüksek ihtimal kordonmuş o diye çünkü bu seferki çıkıntı da o kadar minikti ki arasında dağlar kadar fark var çeyreğin çeyreği gibiydi hatta çok küçücük bir çıkıntı daha doğrusu şiş ki böyle bir şişlik top şişlik gibi ama tabii ki hafif olunca bile doktora git hani bu erkek olabilir biz öyle diyelim öyle alışalım ama yine kontrollerde detaylıca bakarız dedi o yüzden ben yine de erkek diyorum sonuçta dümdüz değildi çıkıntı vardı minik

Hayırlısı olsun ama gene net öğrenemedin desene o bacağa kadar olan kordonsa benim bebişin de bacağa kadardı bi umut belki benimki de kordondur

Burdaki doktorlar 16. Haftalarda bel kemiğinden bile anlıyorlar kız mı erkekmi diye ona neden bakmadı ki onuda geçtim bu haftalarda artık bebeklerin iç organlarını bile görüyorlar ordan bile anlayabilirler resmen insanı uğraştırıyorlar

26 diyen devlet doktoruydu ona bir da asla gitmem zaten rezaletti hastane falan.
Bugün gittiğim özel hastanede doçent Dr du. 26 değil 37-38 mm şu an dedi. 3 ün altında görsem seni hemen dikişe alacaktım dedi. O yüzden rahatladım ben biraz. Hem Progestan hem iğne devam edeceğim 16 sında da tekrar bakacak, herhangi bir kısalma olursa o zaman dikerim, şimdi bebeği riske atmaya gerek duymuyorum dedi. İnşallah 16 sına kadar kısalma olmaz da böylece devam ederiz. 37-38 mm ler çok güzel değerler hiç merak etme dedi.

Su yerine ne tüketiyorsunuz alternatif
Ben meyve suyu maden suyu çay ayran yoğurt aklımıza gelebilecek bütün sıvıları denedim. Çok bi fark yok hepsini itinayla kusuyorum. Elma havuç gibi çok aşırı sulu olmayan meyve yemeye çalışıyorum. Hem mideme oturabilsin hemen kusamayayım diye hem de biraz suyu olsun diye

Hayırlısı olsun ama gene net öğrenemedin desene o bacağa kadar olan kordonsa benim bebişin de bacağa kadardı bi umut belki benimki de kordondur
Evet pipi bacağa kadar olmaz dedi doktor küçücük olurmuş bunda da kabarık minicik vardı olsun erkek olsun aslanıma da alıştım ben onu seviyorum her kimse

Siz kaçıncı haftadasınız sizinde mi geçmedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…