- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Biz yine de erkek diyelim
Doğuma ne kaldıKızlar bu arada bir önceki görüntünün hani o dizine kadar olan pipi görüntüsü doktorda dedi yüksek ihtimal kordonmuş o diye çünkü bu seferki çıkıntı da o kadar minikti ki arasında dağlar kadar fark var çeyreğin çeyreği gibiydi hatta çok küçücük bir çıkıntı daha doğrusu şiş ki böyle bir şişlik top şişlik gibi ama tabii ki hafif olunca bile doktora git hani bu erkek olabilir biz öyle diyelim öyle alışalım ama yine kontrollerde detaylıca bakarız dedio yüzden ben yine de erkek diyorum sonuçta dümdüz değildi çıkıntı vardı minik
5 ay sonra kesinleşir cinsiyetimizDoğuma ne kaldı
Evet ya her ihtimal kendini alıştır erkek düşün olmazsada bile uzulmezsin kıza. Her neyse hepsi evlat ne olur olsunBiz yine de erkek diyelimben ona alıştırdım iyice çıkıntıdan sonra değişirse süpriz artık doğumda emin olcaz
Sağlıklı hayırlı çocuklar olsunlar ben bile erkek fikrine alıştıysam sanırım kız isteyen herkes alışır gibiEvet ya her ihtimal kendini alıştır erkek düşün olmazsada bile uzulmezsin kıza. Her neyse hepsi evlat ne olur olsun
14+5 son ultrasona göre ama gram iyileşme yok sabah akşam bazen gece uyanıp kusma devam ediyor. Hastaneye de yatmıştım 2 defa. hiperemezis mağduruyum yaniSiz kaçıncı haftadasınız sizinde mi geçmedi ?
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanman dileğiyleSelam kızlar değerlerim fırladığı için hastaneye yattım, bebeklerim iyi. Dualarınızı bekliyorum
Buna da sabrederiz evelallah5 ay sonra kesinleşir cinsiyetimiz
İlk defa duydum söylediğinizi nedir o? Benim birde bulantıya ek yoğun sırt bel boyun ve baş ağrılarım var gerçekten çok zorlanıyorum14+5 son ultrasona göre ama gram iyileşme yok sabah akşam bazen gece uyanıp kusma devam ediyor. Hastaneye de yatmıştım 2 defa. hiperemezis mağduruyum yani
Alttan mı ölçtü canım üstten mi?26 diyen devlet doktoruydu ona bir da asla gitmem zaten rezaletti hastane falan.
Bugün gittiğim özel hastanede doçent Dr du. 26 değil 37-38 mm şu an dedi. 3 ün altında görsem seni hemen dikişe alacaktım dedi. O yüzden rahatladım ben biraz. Hem Progestan hem iğne devam edeceğim 16 sında da tekrar bakacak, herhangi bir kısalma olursa o zaman dikerim, şimdi bebeği riske atmaya gerek duymuyorum dedi. İnşallah 16 sına kadar kısalma olmaz da böylece devam ederiz. 37-38 mm ler çok güzel değerler hiç merak etme dedi.
Canım eşim pilot hayatı kokpitte geçiyor erkek bebiş bekliyoruzBana bu bilgiyi veren de tüp bebek doktorum. Tabiki de radyasyon herkes için her açıdan tehlikeli ama burda demek istediğim kimin ne kadar x veya y kromozomu ürettiği değil y kromozomunun radyasyona maruz kaldığında daha dirençsiz olması.Örnek verdiğim eşim ve arkadaşları da uçak teknisyeni ve uçakta kokpit bölümünde bulunan radyasyonun y kromozomu üzerinde olumsuz etkisi olduğunu da yine bir başka doktor eşimin arkadaşına söylemiş. Hatta bizde ondan sonra dikkat etmiştik gerçekten herkesin kızı var diye
Bende de oluyor o öksürürken veya hapşırırken bence normal korkma kasılıyoruz sonuçtaKızlar bu sefer ben paniktam hapşıracaktım karnın sağ tarafında öyle bir gerilme uyuşma değişik bir şey oldu ki korktum bir şey yoktur de mi
O bendede çok oluyordu bıçak saplanıyordu sanki dakikalarca ağrı çekiyordum bacaklarımı karnıma çekerek yada eğilerek öksürür hapşırırdım ama bu aralar olmuyorKızlar bu sefer ben paniktam hapşıracaktım karnın sağ tarafında öyle bir gerilme uyuşma değişik bir şey oldu ki korktum bir şey yoktur de mi
Aynı şeyi az önce ben yaşadım sonra tüm hamileler hapşırıyordur sonuçta tek benim başıma gelmiyordur diye kendimi rahatlattımKızlar bu sefer ben paniktam hapşıracaktım karnın sağ tarafında öyle bir gerilme uyuşma değişik bir şey oldu ki korktum bir şey yoktur de mi
Hapşırınca benimde canımdan can gidiyor normal canım kastıgımız için öylemoluyorKızlar bu sefer ben paniktam hapşıracaktım karnın sağ tarafında öyle bir gerilme uyuşma değişik bir şey oldu ki korktum bir şey yoktur de mi
Hangi değerler fırlamış çok geçmiş olsunSelam kızlar değerlerim fırladığı için hastaneye yattım, bebeklerim iyi. Dualarınızı bekliyorum
Bende karaciğer enzimleriniz doğal mı o da kaşıntı yapar diyecektim deAlt ast yükselmiş, karaciğerde büyüme var. Direkt yatış verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?