2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben kaç haftadır kusmuyordum amma demin yemek yerken ogurme geldi kendimi tutamadım lavoboya koştum zor yetiştim tüm yediklerimi kusdum çok kötü oldum düzelmiştim sanıyirdum oysa oyle guzel hevesli yemek yaptım yiyordumkiii

Doğuma ne kaldı

Evet ya her ihtimal kendini alıştır erkek düşün olmazsada bile uzulmezsin kıza. Her neyse hepsi evlat ne olur olsun
Sağlıklı hayırlı çocuklar olsunlar ben bile erkek fikrine alıştıysam sanırım kız isteyen herkes alışır gibi

Kızlar doktorum Adıyaman’dan depremden gelmiş çok üzüldüm

diyor ki Adıyaman’da da erkek çocuğa çok düşkünler kaç yüz kişi erkek istiyorum diye geliyormuş hep erkek isteyenler varmış aşırı önem veriyolarmıs erkeğe
Eşimde diyor oraya mı gitsek biz de

14+5 son ultrasona göre ama gram iyileşme yok sabah akşam bazen gece uyanıp kusma devam ediyor. Hastaneye de yatmıştım 2 defa. hiperemezis mağduruyum yani
İlk defa duydum söylediğinizi nedir o? Benim birde bulantıya ek yoğun sırt bel boyun ve baş ağrılarım var gerçekten çok zorlanıyorum

Alttan mı ölçtü canım üstten mi?
İnşallah böyle devam eder inşallah bi sıkıntı çıkmaz ama tedbiir amaçlı yinede yapsalarmıs ama doktor daha iyi bilir tabi

Canım eşim pilot hayatı kokpitte geçiyor erkek bebiş bekliyoruz

Kızlar bu sefer ben panik tam hapşıracaktım karnın sağ tarafında öyle bir gerilme uyuşma değişik bir şey oldu ki korktum bir şey yoktur de mi

Kızlar bu sefer ben panik tam hapşıracaktım karnın sağ tarafında öyle bir gerilme uyuşma değişik bir şey oldu ki korktum bir şey yoktur de mi
Bende de oluyor o öksürürken veya hapşırırken bence normal korkma kasılıyoruz sonuçta

O bendede çok oluyordu bıçak saplanıyordu sanki dakikalarca ağrı çekiyordum bacaklarımı karnıma çekerek yada eğilerek öksürür hapşırırdım ama bu aralar olmuyor

Aynı şeyi az önce ben yaşadım sonra tüm hamileler hapşırıyordur sonuçta tek benim başıma gelmiyordur diye kendimi rahatlattım Sancı gibi bir şey kopmuş hissi yaşıyorum ama bir şey olmaz içimizi rahat tutalım

Hapşırınca benimde canımdan can gidiyor normal canım kastıgımız için öylemoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…