Oh be valla rahatladımBende de oluyor o öksürürken veya hapşırırken bence normal korkma kasılıyoruz sonuçta
O da oluyor ama o kadar ağrılı değil bu uyuşma gibi oldu sanki bebiş eliyle tuttuO bendede çok oluyordu bıçak saplanıyordu sanki dakikalarca ağrı çekiyordum bacaklarımı karnıma çekerek yada eğilerek öksürür hapşırırdım ama bu aralar olmuyor
Aynen öyle kopmuş gerilmiş gibi . Yalnız hiç hapşırmadınız kadar hapşırdığım bir gebelikAynı şeyi az önce ben yaşadım sonra tüm hamileler hapşırıyordur sonuçta tek benim başıma gelmiyordur diye kendimi rahatlattımSancı gibi bir şey kopmuş hissi yaşıyorum ama bir şey olmaz içimizi rahat tutalım
Bence de odaklandığımız için ağrıyı direkt hissediyoruzHapşırınca benimde canımdan can gidiyor normal canım kastıgımız için öylemoluyor
Kızlar bunu yaşayanınız yok muKızlar benim bi kac gündür sağ sol suprapubik bölgemde iğne batma gibi oluyor sağ sol taraflarda da bazen oluyor bazende gerilme ağrısı sizde de var mı ?
Benim sağ kısımda oluyordu sordum onu doktora hatta bazen sertleşme oluyor sanki dedim hepsi normal tek anormal olan kanama şu zamanlarda dedi. Bebek büyüyor dediKızlar bunu yaşayanınız yok mu
Evet ben de keşke daha erken gitseymisim 7 seansla bile çok farketti
Çok teşekkür ederimBenim sağ kısımda oluyordu sordum onu doktora hatta bazen sertleşme oluyor sanki dedim hepsi normal tek anormal olan kanama şu zamanlarda dedi. Bebek büyüyor dedi
Karaciğer ve dalakta büyüme var ilaç başlandı ama istendiği gibi düşmüyor. Kaşıntılar için de hap verecekler gebeyim diye veremiyorlarBende karaciğer enzimleriniz doğal mı o da kaşıntı yapar diyecektim de
Evet gebelikte enzimlerde yükseklik görülebiliyor çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin insallahKaraciğer ve dalakta büyüme var ilaç başlandı ama istendiği gibi düşmüyor. Kaşıntılar için de hap verecekler gebeyim diye veremiyorlar
Senin durumundaki gebelerin alttan muayeneden kaçınması gerekiyor, ben de zorda kalmadıkça vajinal muayene tercih etmiyorum riskli gebelerde dedi, üstten muayene yaptı, Farklı açılardan 4-5 kez ölçüm aldı. İnşallah yanılmıyoruzdur. 16 sına kadar İnşallah bir sorun yaşamam da o gün ki duruma göre karar veririzAlttan mı ölçtü canım üstten mi?
İnşallah böyle devam eder inşallah bi sıkıntı çıkmaz ama tedbiir amaçlı yinede yapsalarmıs ama doktor daha iyi bilir tabi
Amma ben bildigim kadarıyla serviks durumu yasayanların altdan muayene olması gerektigini biliyordum ustten yanilma oluyor. Altdan daha dakik olcum yapiliyor. İnşallah bir sorun yaşamazsınız hiç bir şeye gerek olmaz. Yinede uzanın siz cok haraket etmeyinSenin durumundaki gebelerin alttan muayeneden kaçınması gerekiyor, ben de zorda kalmadıkça vajinal muayene tercih etmiyorum riskli gebelerde dedi, üstten muayene yaptı, Farklı açılardan 4-5 kez ölçüm aldı. İnşallah yanılmıyoruzdur. 16 sına kadar İnşallah bir sorun yaşamam da o gün ki duruma göre karar veririz
Bende kalp atışını duyana kadar kendimi bebege baglamiyomuşum gibiydim. Hem kayiplarımdan dolayı bu hiss gelmisdi kendimi her seye hazirliyordum. Sanki hamile degilmisim gibi hiss ediyordum bazen çok normal endiselenme kalp atışını duyunca annelik duygusu gelicektirMerhababen şuan 7 haftalik hamileyim, mide bulantilarim var, konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum...
Annemle konuşurken "canavar kahve icirtmiyor bana midem bulanıyor " yazdım, annemde o senin evladın canavar deme yazmis. Annelik duygusu bana tam yuklenmedi gibi ve endişe ediyorum bu yüzden. Kalp atışını 7 Eylül de duyacağım nasipse. Siz öğrenir öğrenmez anne gibi hissetmiş miydiniz sorun bende mi merak ediyorum ve bu durum yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki çocuğuma baglanamayacakmisim gibi hissediyorum normal mi
Amin canım sağlıklı olması ilk temennim artık erkeğe de alıştım farkında olmadanB Buffalosos çok merak ediyorsun ya bi türlü netleşmiyor
Ama benimde içime hala kız doguyor
Rabbim sağlıklı sihhatlisini hayırlısıyla gönlüne gore versin
Hayır hayır hiç endişe etme canım çok normal ben hala bazen ben napcam ya diyorumMerhababen şuan 7 haftalik hamileyim, mide bulantilarim var, konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum...
Annemle konuşurken "canavar kahve icirtmiyor bana midem bulanıyor " yazdım, annemde o senin evladın canavar deme yazmis. Annelik duygusu bana tam yuklenmedi gibi ve endişe ediyorum bu yüzden. Kalp atışını 7 Eylül de duyacağım nasipse. Siz öğrenir öğrenmez anne gibi hissetmiş miydiniz sorun bende mi merak ediyorum ve bu durum yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki çocuğuma baglanamayacakmisim gibi hissediyorum normal mi
Cidden üsten mi ölçü aldı ve senin durumundakine alttan bakmak risklimi dedi ee o zaman nasıl doğru ölçü alıcakmış karından ölçmek tamamen yanıltıyorSenin durumundaki gebelerin alttan muayeneden kaçınması gerekiyor, ben de zorda kalmadıkça vajinal muayene tercih etmiyorum riskli gebelerde dedi, üstten muayene yaptı, Farklı açılardan 4-5 kez ölçüm aldı. İnşallah yanılmıyoruzdur. 16 sına kadar İnşallah bir sorun yaşamam da o gün ki duruma göre karar veririz
Serviksi üsten ölçen doktorun doktorlugundan şüphe ederimAmma ben bildigim kadarıyla serviks durumu yasayanların altdan muayene olması gerektigini biliyordum ustten yanilma oluyor. Altdan daha dakik olcum yapiliyor. İnşallah bir sorun yaşamazsınız hiç bir şeye gerek olmaz. Yinede uzanın siz cok haraket etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?