2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
O bendede çok oluyordu bıçak saplanıyordu sanki dakikalarca ağrı çekiyordum bacaklarımı karnıma çekerek yada eğilerek öksürür hapşırırdım ama bu aralar olmuyor
O da oluyor ama o kadar ağrılı değil bu uyuşma gibi oldu sanki bebiş eliyle tuttu

Aynen öyle kopmuş gerilmiş gibi . Yalnız hiç hapşırmadınız kadar hapşırdığım bir gebelik

Kızlar bunu yaşayanınız yok mu
Benim sağ kısımda oluyordu sordum onu doktora hatta bazen sertleşme oluyor sanki dedim hepsi normal tek anormal olan kanama şu zamanlarda dedi. Bebek büyüyor dedi

B Buffalosos çok merak ediyorsun ya bi türlü netleşmiyor
Ama benimde içime hala kız doguyor
Rabbim sağlıklı sihhatlisini hayırlısıyla gönlüne gore versin

Merhaba ben şuan 7 haftalik hamileyim, mide bulantilarim var, konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum...
Annemle konuşurken "canavar kahve icirtmiyor bana midem bulanıyor " yazdım, annemde o senin evladın canavar deme yazmis. Annelik duygusu bana tam yuklenmedi gibi ve endişe ediyorum bu yüzden. Kalp atışını 7 Eylül de duyacağım nasipse. Siz öğrenir öğrenmez anne gibi hissetmiş miydiniz sorun bende mi merak ediyorum ve bu durum yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki çocuğuma baglanamayacakmisim gibi hissediyorum normal mi

Alttan mı ölçtü canım üstten mi?
İnşallah böyle devam eder inşallah bi sıkıntı çıkmaz ama tedbiir amaçlı yinede yapsalarmıs ama doktor daha iyi bilir tabi
Senin durumundaki gebelerin alttan muayeneden kaçınması gerekiyor, ben de zorda kalmadıkça vajinal muayene tercih etmiyorum riskli gebelerde dedi, üstten muayene yaptı, Farklı açılardan 4-5 kez ölçüm aldı. İnşallah yanılmıyoruzdur. 16 sına kadar İnşallah bir sorun yaşamam da o gün ki duruma göre karar veririz

Amma ben bildigim kadarıyla serviks durumu yasayanların altdan muayene olması gerektigini biliyordum ustten yanilma oluyor. Altdan daha dakik olcum yapiliyor. İnşallah bir sorun yaşamazsınız hiç bir şeye gerek olmaz. Yinede uzanın siz cok haraket etmeyin

Bende kalp atışını duyana kadar kendimi bebege baglamiyomuşum gibiydim. Hem kayiplarımdan dolayı bu hiss gelmisdi kendimi her seye hazirliyordum. Sanki hamile degilmisim gibi hiss ediyordum bazen çok normal endiselenme kalp atışını duyunca annelik duygusu gelicektir

Kızlar Prego smart bebek arabasına baktık netten alalım diyoruz ama yarın e bebeğe bakcaz bir iyice
Prego kullanan oldu mu rahat mı

B Buffalosos çok merak ediyorsun ya bi türlü netleşmiyor
Ama benimde içime hala kız doguyor
Rabbim sağlıklı sihhatlisini hayırlısıyla gönlüne gore versin
Amin canım sağlıklı olması ilk temennim artık erkeğe de alıştım farkında olmadan onu o kadar çok seviyorum ki bana ait bir parça gerçekten dedikleri gibi farketmiyormuş ultrasonda doktor erkek olabilir şişlik gibi çıkıntı var dediğinde ilk baktığım şey ellerini oynatması oldu ay yavrum dedim direkt çok özlemişim onu keşke hep görebilsek

Hayır hayır hiç endişe etme canım çok normal ben hala bazen ben napcam ya diyorum bi panik tutuyor arada
İlk zamanlar biraz uzak gibiydim gittikçe alıştım ultrasonda ellerini ayaklarını iyice görünce o oynayınca farkına vardım
Bende canavar diyorum arada fena bir bebe olacak benimki de

Cidden üsten mi ölçü aldı ve senin durumundakine alttan bakmak risklimi dedi ee o zaman nasıl doğru ölçü alıcakmış karından ölçmek tamamen yanıltıyor
Ya Allah aşkına senin yerine ben burda stres oluyorum
Bu nasıl bi perinatolog başka bi doktora daha görün rahimağzını üsten ölçmek ölçmemek gibi birşey
Asla doğru sonuç vermez
Önceki 26 mm ölçendemi üstten ölçmüştü
Canım sen bana özelden yazsana ordan konusalım

Serviksi üsten ölçen doktorun doktorlugundan şüphe ederim
Üsten ölçünce çok farklı alttan bakınca çok daha farklı çıkıyor en sağlıklısı alttan bakmak zaten işini bilen hiçbi doktorda göbekten rahimağzı ölçmez
Valla hayretler içerisinde okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…