Bir kadının hamile olduğunu öğrendiğinde hemen bu duyguya girmesi gibi çocuk doğduktan sonra bu duyguya girebilmesi de çok normal. Bunun doğrusu yanlışı olmaz bu çok bireysel bir durum. Şuan zaten tam anlamıyla aslında hissettiğin bir şey yok belki kalp atışında belki ilk hareketinde belki de kucağına aldığında bu duygu oluşacak. Bunun stresini yapma kendineMerhababen şuan 7 haftalik hamileyim, mide bulantilarim var, konudan bağımsız size bir şey sormak istiyorum...
Annemle konuşurken "canavar kahve icirtmiyor bana midem bulanıyor " yazdım, annemde o senin evladın canavar deme yazmis. Annelik duygusu bana tam yuklenmedi gibi ve endişe ediyorum bu yüzden. Kalp atışını 7 Eylül de duyacağım nasipse. Siz öğrenir öğrenmez anne gibi hissetmiş miydiniz sorun bende mi merak ediyorum ve bu durum yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki çocuğuma baglanamayacakmisim gibi hissediyorum normal mi
Yazdım size özeldenCidden üsten mi ölçü aldı ve senin durumundakine alttan bakmak risklimi dedi ee o zaman nasıl doğru ölçü alıcakmış karından ölçmek tamamen yanıltıyor
Ya Allah aşkına senin yerine ben burda stres oluyorum
Bu nasıl bi perinatolog başka bi doktora daha görün rahimağzını üsten ölçmek ölçmemek gibi birşey
Asla doğru sonuç vermez
Önceki 26 mm ölçendemi üstten ölçmüştü
Canım sen bana özelden yazsana ordan konusalım
Liste yaztiktan sonra paylasabilirmisinLansinoh gögüs ucu kremi unutmabende ss aldım fikir olsun liste yapmadım ben daha
Tabi paylaşırımListe yaztiktan sonra paylasabilirmisin
Canim bana da bir kız bebek yazabilirsinHayır hayır hiç endişe etme canım çok normal ben hala bazen ben napcam ya diyorumbi panik tutuyor arada
İlk zamanlar biraz uzak gibiydim gittikçe alıştım ultrasonda ellerini ayaklarını iyice görünce o oynayınca farkına vardım
Bende canavar diyorum arada fena bir bebe olacak benimki de
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahCanım eşim pilot hayatı kokpitte geçiyor erkek bebiş bekliyoruz
Ben 2034 aria olanini kullaniyorum guzel sürüsü rahat hem kabin boy hem pussetli daha be olsunKızlar Prego smart bebek arabasına baktık netten alalım diyoruz ama yarın e bebeğe bakcaz bir iyice
Prego kullanan oldu mu rahat mı
O puset olan aynı zamanda araç koltuğu oluyor mu? Prego smartta aynı şekilde pusetli kabin boyBen 2034 aria olanini kullaniyorum guzel sürüsü rahat hem kabin boy hem pussetli daha be olsun
Ultrasonda canımı yakacak kadar bastırıyorlar hiç bisey olmazKızlar bu sefer de kızım karnımın ortasına tek eli ile zıplayarak bastırdı . Yanlışlıkla yaptı ama Şuan dinleniyorum inş sorun olmaz kanama falan olursa doktora giderimdua edin
İnsallah bi şey olmaz canım merak etme kafana takmaKızlar bu sefer de kızım karnımın ortasına tek eli ile zıplayarak bastırdı . Yanlışlıkla yaptı ama Şuan dinleniyorum inş sorun olmaz kanama falan olursa doktora giderimdua edin
Onu düşündüm de ani oldu diye korktumUltrasonda canımı yakacak kadar bastırıyorlar hiç bisey olmaz
Bugünü atlatsam tamam her şey bugün oluyorİnsallah bi şey olmaz canım merak etme kafana takma
Bende şimdi baktım en güzel iyi babyjem yapmış anketler hobby life bi de listede en iyiler arasında ve babyjem yarı fiyatına bende onu alacağım sanırımkızlar fiyat çok uygun marka olarak hobbylife fotoğraflara baktım, e bebekte babyjem 1000₺ ben şimdi sipariş veriyorum sizede bilgi vermek istedim linkide aşağıya ekledim
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf - Fiyatı, Yorumları
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnsan kendi başına gelince çok kuruyor üzülüyor düşünüyor ama aslında başkası söyleyince olmaz diye düşünüyor bende geçen gün istemsiz okuyacağım kitabı pat diye karnımın ustune koydumBugünü atlatsam tamam her şey bugün oluyoramin inş olmaz
Evet oluyor e bebekte benim pusetin videosu var aciklama kisminda bakabilirsin.0 13 kg ye kadar kullanim sagliyor yaziyor ama kizim 1 yasinda 11 kilo pusetle olmuyor iyice oturmaya alisinca digerine geciliyor oda 8 9 aylikken filan yani ben oyle yaptim.eger imkanin varsa diger oto koltugunuda al koy derim sürekli bi zam halindeler.daha kapsamli oto koltuklari var bütün pozisyonlara giriyor ama oda dudak uçuklatıcı fiyatlarda bana göre.O puset olan aynı zamanda araç koltuğu oluyor mu? Prego smartta aynı şekilde pusetli kabin boyilk bir kaç ay o puseti araçta kullanalım diyoruz
Ve bunu gün boyu dert ettin değil miİnsan kendi başına gelince çok kuruyor üzülüyor düşünüyor ama aslında başkası söyleyince olmaz diye düşünüyor bende geçen gün istemsiz okuyacağım kitabı pat diye karnımın ustune koydum
Sırf senin durumu öğrenmek için bu kadar geriden okudum tüm sayfalari yine mi netlesmedi demek5 ay sonra kesinleşir cinsiyetimiz
Geçen 4 yaşındaki yeğenim belime öyle bir vurdu ki bebisi bırak ciğerlerim yerinden çıkacak sandım da çok şükür bir şey olmadı bir de hamileligimi unutarak ağır bir eşya taşıdım o anın bilincsizligiyle kasiklarim çok ağrıdı ardından tüm belirtilerim kayboldu kasik ağrısı, bulanti,koku hassasiyeti vs acile gittim yine çok şükür bir şey yoktu içini rahat tut inşallah bir şey olmamistirKızlar bu sefer de kızım karnımın ortasına tek eli ile zıplayarak bastırdı . Yanlışlıkla yaptı ama Şuan dinleniyorum inş sorun olmaz kanama falan olursa doktora giderimdua edin
Erkek yaSırf senin durumu öğrenmek için bu kadar geriden okudum tüm sayfalari yine mi netlesmedi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?