2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bir kadının hamile olduğunu öğrendiğinde hemen bu duyguya girmesi gibi çocuk doğduktan sonra bu duyguya girebilmesi de çok normal. Bunun doğrusu yanlışı olmaz bu çok bireysel bir durum. Şuan zaten tam anlamıyla aslında hissettiğin bir şey yok belki kalp atışında belki ilk hareketinde belki de kucağına aldığında bu duygu oluşacak. Bunun stresini yapma kendine

Yazdım size özelden

Canim bana da bir kız bebek yazabilirsin

Ben 2034 aria olanini kullaniyorum guzel sürüsü rahat hem kabin boy hem pussetli daha be olsun
O puset olan aynı zamanda araç koltuğu oluyor mu? Prego smartta aynı şekilde pusetli kabin boy ilk bir kaç ay o puseti araçta kullanalım diyoruz

Kızlar bu sefer de kızım karnımın ortasına tek eli ile zıplayarak bastırdı . Yanlışlıkla yaptı ama Şuan dinleniyorum inş sorun olmaz kanama falan olursa doktora giderim dua edin

Kızlar bu sefer de kızım karnımın ortasına tek eli ile zıplayarak bastırdı . Yanlışlıkla yaptı ama Şuan dinleniyorum inş sorun olmaz kanama falan olursa doktora giderim dua edin
Ultrasonda canımı yakacak kadar bastırıyorlar hiç bisey olmaz

İnsallah bi şey olmaz canım merak etme kafana takma

Bende şimdi baktım en güzel iyi babyjem yapmış anketler hobby life bi de listede en iyiler arasında ve babyjem yarı fiyatına bende onu alacağım sanırım

Bugünü atlatsam tamam her şey bugün oluyor amin inş olmaz
İnsan kendi başına gelince çok kuruyor üzülüyor düşünüyor ama aslında başkası söyleyince olmaz diye düşünüyor bende geçen gün istemsiz okuyacağım kitabı pat diye karnımın ustune koydum

O puset olan aynı zamanda araç koltuğu oluyor mu? Prego smartta aynı şekilde pusetli kabin boy ilk bir kaç ay o puseti araçta kullanalım diyoruz
Evet oluyor e bebekte benim pusetin videosu var aciklama kisminda bakabilirsin.0 13 kg ye kadar kullanim sagliyor yaziyor ama kizim 1 yasinda 11 kilo pusetle olmuyor iyice oturmaya alisinca digerine geciliyor oda 8 9 aylikken filan yani ben oyle yaptim.eger imkanin varsa diger oto koltugunuda al koy derim sürekli bi zam halindeler.daha kapsamli oto koltuklari var bütün pozisyonlara giriyor ama oda dudak uçuklatıcı fiyatlarda bana göre.

Ve bunu gün boyu dert ettin değil mi içim Şuan rahat inş bir şey olmaz ya fark etmeden neler yapıyoruz bazen Allah koruyor

Geçen 4 yaşındaki yeğenim belime öyle bir vurdu ki bebisi bırak ciğerlerim yerinden çıkacak sandım da çok şükür bir şey olmadı bir de hamileligimi unutarak ağır bir eşya taşıdım o anın bilincsizligiyle kasiklarim çok ağrıdı ardından tüm belirtilerim kayboldu kasik ağrısı, bulanti,koku hassasiyeti vs acile gittim yine çok şükür bir şey yoktu içini rahat tut inşallah bir şey olmamistir

Sırf senin durumu öğrenmek için bu kadar geriden okudum tüm sayfalari yine mi netlesmedi demek
Erkek ya yani ben bir tutturamadım şu cinsiyet kısmını. İlk 12. Haftadakinde dize kadar pipişi vardı çocuğun o kordonmus bugünki de o kadar küçüktü ki yani bi üzüldüm bu kadar da küçük olmasın erkekse diye kendimi kocaman pipiye alıştırmışım çok dalgasını geçmiştik çok çok minik çıkıntı yani o ucu bile çok göremedik ama erkek bence kız olsa düz olurdu
İlk koydu ultrasonu o iki bacakta üç çizgi gördüm sandım ben aaaa üç çizgi dedim bebe hareketlendi sonra çıkıntı oldu orda Dr yine de biz erkek diyelim dedi oğluş diyoruz biz aramızda sanırım en net detaylı ultrasonda artık pipiye odaklayıp gösterince tamam dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…