2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ay sen de dikkat et canım ya her yere ben hamileyim etiketi yapıştır allah razı olsun içim rahatladı valla

Ve bunu gün boyu dert ettin değil mi içim Şuan rahat inş bir şey olmaz ya fark etmeden neler yapıyoruz bazen Allah koruyor
Evet o kadar kafama taktım ki kendimize olunca takıyoruz ama karşıdan söylenilince mantıklı düşünüp ne olacak diyoruz o yüzden Allah’ın izniyle bi sey olmaz

Korkma küçük pipi diye kendi ne kadar ki pipisi ne kadar olsun valla kızma ama bana da kız gibi geliyor erkek bebisler kendini daha erken belli ediyor erkek olsa anlarlardi bu kadar muallakta kalmazlardi bence

Korkma küçük pipi diye kendi ne kadar ki pipisi ne kadar olsun valla kızma ama bana da kız gibi geliyor erkek bebisler kendini daha erken belli ediyor erkek olsa anlarlardi bu kadar muallakta kalmazlardi bence
Kız olsa çok büyük süpriz olacak bana artık ama en azından şu ilk gittiğimde kordon çıkmasına açıkçası çok mutlu oldum gözüm korkmuştu
En net detaylıda anlarız artık bakıcaz şimdilik oğlan diye seviyoruz ben yine beyaz şeyler alırım isimli takımlar bu gidişle yalan olacak

Bu aralar karşıma yakışıklı erkek bebeler çıkıyor hayırlısı . Şöyle karizma aslanlar gelmez mi bizlerden
Kova erkekleri

Eklentiler

• 089BC916-3DDD-476F-99EB-D2BDA042CADA.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 83
  • E4EF69FE-C970-4E63-AA9E-5A6DA566C898.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 86
Ay şu ayrımı hiç bir zaman anlayamadım.. anlayamiycam sanırım...
Ne oluyorsa erkek olunca.
Hayırlısı ve sağlıklısı en önemlisi ama iste doğuda bazi yerler öyle maalesef..

Ay şu ayrımı hiç bir zaman anlayamadım.. anlayamiycam sanırım...
Ne oluyorsa erkek olunca.
Hayırlısı ve sağlıklısı en önemlisi
Kesinlikle Bence de çok saçma hala var bu adetler demek ki.. Çok üzücü..
kız bebekler hissediyor istenmediğini bacaklarını kapatıyorlar bilinçaltı alıyor dedi çok üzüldüm onu diyince

Sevgili doktorum acaba reçetede şair bize ne demek istemiş okudum okudum tekrar okudum lakin anlayamadım
bayağı düşük olmuş cümle ben anketlere kullananlara bakarak aliyorum alacağım ürünleri orda da en iyiler arasında babyjem ve hobby life var ve hobby life babyjemin yarı fiyatı demek istemisim

Kızlar bi de Trendyol de Özkan diye bi markanın hamile kulotlari çok uygun 4 üzerine tanesi 35 tl oluyor ben m ve l aldim bilginiz olsun 8 kulod 210 tl falan oluyor
Ay hiç aklıma gelmemişti külot olayı doğru ya lazım olacak şimdi s giyiyorum m olur mu ilerleyen aylarda da yoksa hamilenin s si mi olur m alayım ya da rahat rahat giyilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…