Ay sen de dikkat et canım ya her yere ben hamileyim etiketi yapıştırGeçen 4 yaşındaki yeğenim belime öyle bir vurdu ki bebisi bırak ciğerlerim yerinden çıkacak sandım da çok şükür bir şey olmadı bir de hamileligimi unutarak ağır bir eşya taşıdım o anın bilincsizligiyle kasiklarim çok ağrıdı ardından tüm belirtilerim kayboldu kasik ağrısı, bulanti,koku hassasiyeti vs acile gittim yine çok şükür bir şey yoktu içini rahat tut inşallah bir şey olmamistir
Evet o kadar kafama taktım ki kendimize olunca takıyoruz ama karşıdan söylenilince mantıklı düşünüp ne olacak diyoruz o yüzden Allah’ın izniyle bi sey olmazVe bunu gün boyu dert ettin değil miiçim Şuan rahat inş bir şey olmaz ya fark etmeden neler yapıyoruz bazen Allah koruyor
Canimsin ne demek senden de Allah razı olsunAy sen de dikkat et canım ya her yere ben hamileyim etiketi yapıştırallah razı olsun içim rahatladı valla
Termometre ile yıkama setini aldımKızlar söyle set yaptım 700 tl inanılmaz tatlılar bayıldım
Korkma küçük pipi diye kendi ne kadar ki pipisi ne kadar olsunErkek yayani ben bir tutturamadım şu cinsiyet kısmını. İlk 12. Haftadakinde dize kadar pipişi vardı çocuğun o kordonmus bugünki de o kadar küçüktü ki yani bi üzüldüm bu kadar da küçük olmasın erkekse diye kendimi kocaman pipiye alıştırmışım çok dalgasını geçmiştik çok çok minik çıkıntı yani o ucu bile çok göremedik ama erkek bence kız olsa düz olurdu
İlk koydu ultrasonu o iki bacakta üç çizgi gördüm sandım ben aaaa üç çizgi dedim bebe hareketlendi sonra çıkıntı oldu ordaDr yine de biz erkek diyelim dedi oğluş diyoruz biz aramızda sanırım en net detaylı ultrasonda artık pipiye odaklayıp gösterince tamam dicem
Kız olsa çok büyük süpriz olacak bana artıkKorkma küçük pipi diye kendi ne kadar ki pipisi ne kadar olsunvalla kızma ama bana da kız gibi geliyor erkek bebisler kendini daha erken belli ediyor erkek olsa anlarlardi bu kadar muallakta kalmazlardi bence
Teşekkür ediyorumEvet o kadar kafama taktım ki kendimize olunca takıyoruz ama karşıdan söylenilince mantıklı düşünüp ne olacak diyoruz o yüzden Allah’ın izniyle bi sey olmaz
Bendede oluyor canım , bazen sol bazen sağ kısımdaKızlar bunu yaşayanınız yok mu
Ay şu ayrımı hiç bir zaman anlayamadım.. anlayamiycam sanırım...Kızlar doktorum Adıyaman’dan depremden gelmiş çok üzüldüm
diyor ki Adıyaman’da da erkek çocuğa çok düşkünler kaç yüz kişi erkek istiyorum diye geliyormuşhep erkek isteyenler varmış aşırı önem veriyolarmıs erkeğe
Eşimde diyor oraya mı gitsek biz de
Sevgili doktorum acaba reçetede şair bize ne demek istemiş okudum okudum tekrar okudum lakin anlayamadımBende şimdi baktım en güzel iyi babyjem yapmış anketler hobby life bi de listede en iyiler arasında ve babyjem yarı fiyatına bende onu alacağım sanırım
KesinlikleAy şu ayrımı hiç bir zaman anlayamadım.. anlayamiycam sanırım...
Ne oluyorsa erkek olunca.
Hayırlısı ve sağlıklısı en önemlisi
Teşekkür ederimBendede oluyor canım , bazen sol bazen sağ kısımda
Sevgili doktorum acaba reçetede şair bize ne demek istemiş okudum okudum tekrar okudum lakin anlayamadım
Bunlara hazır değilimKızçeler bakiverin gari buraya size ev yapımı bebeler nasıl uyutulur videosu buldumbebekler mutlu analar mutlu
Ay hiç aklıma gelmemişti külot olayıKızlar bi de Trendyol de Özkan diye bi markanın hamile kulotlari çok uygun 4 üzerine tanesi 35 tl oluyor ben m ve l aldim bilginiz olsun 8 kulod 210 tl falan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?