Detayliya da fazla bir şey kalmadı grupça meraktayizKız olsa çok büyük süpriz olacak bana artıkama en azından şu ilk gittiğimde kordon çıkmasına açıkçası çok mutlu oldum gözüm korkmuştu
En net detaylıda anlarız artık bakıcaz şimdilik oğlan diye seviyoruz ben yine beyaz şeyler alırım isimli takımlar bu gidişle yalan olacak
Ayy geçenlerde temizlik yaparken elektrik çarptı bana normal bebek olmasa hayatta gitmezdim hastaneye bebek olduğu icin korktum acile gittim yaklaşık üç saat orda kaldım üç gün kalp atışı kontrolüne çağırdılar sonra cok şükür bisey olmadı ama korktumİnsan kendi başına gelince çok kuruyor üzülüyor düşünüyor ama aslında başkası söyleyince olmaz diye düşünüyor bende geçen gün istemsiz okuyacağım kitabı pat diye karnımın ustune koydum
S yoktu direk m den başlamıştı bende yorumlara baktım aslında benim kilom 59 M en uygun olur ama bazı kişiler m oldu ama keşke l alsaydım diyince Allah nasip eder hafta ilerledikçe ikisini de giyerim gibi geldiAy hiç aklıma gelmemişti külot olayıdoğru ya lazım olacak şimdi s giyiyorum m olur mu ilerleyen aylarda da yoksa hamilenin s si mi olur m alayım ya da rahat rahat giyilir
Çok geçmiş olsun tabi o daha önemli bi durum olmus ama Allah’a sukurler olsun bi şey olmamışAyy geçenlerde temizlik yaparken elektrik çarptı bana normal bebek olmasa hayatta gitmezdim hastaneye bebek olduğu icin korktum acile gittim yaklaşık üç saat orda kaldım üç gün kalp atışı kontrolüne çağırdılar sonra cok şükür bisey olmadı ama korktum
Benim de oyle dogum da subatta kuzum gecmiyor gunlerce agliyorum3-4 gündür geçmeyen baş ağrım var bugün hastanede parol serum ve normal serum verdiler ama bana mısın demedi enseden geliyor tansiyonum herşeyim normal napcam bilmiyorum
Ben prego ikiz arabası kullanmıştım, çok kullanışlı ve rahattı. Modeller fark eder ama bakmak lazımKızlar Prego smart bebek arabasına baktık netten alalım diyoruz ama yarın e bebeğe bakcaz bir iyice
Prego kullanan oldu mu rahat mı
bayağı düşük olmuş cümle ben anketlere kullananlara bakarak aliyorum alacağım ürünleri orda da en iyiler arasında babyjem ve hobby life var ve hobby life babyjemin yarı fiyatı demek istemisim
Kullanıcı yorumları dimi anket dediğiniz şey yoksa ayrı bir yerde anket falan var benim mi haberim yokbayağı düşük olmuş cümle ben anketlere kullananlara bakarak aliyorum alacağım ürünleri orda da en iyiler arasında babyjem ve hobby life var ve hobby life babyjemin yarı fiyatı demek istemisim
Benim şuan karnım aşırı gergin ve sancılı umarım herşey yolundadırKızlar bunu yaşayanınız yok mu
Ben 11-12 haftada yaşamıştım kaç haftalıksınız şuanKizlar meehaba dun gece kahverengi lekelenmem oldu. Acile gittik progestann verdi . Bebek dusuyor olabilir dedi. Cok cok kotuyum. Hala var lekelenmem. Yasayaniniz var mi
acilde ultrasonla bakmadılar mı ? İçini ferah tut lütfen bende 2 kez kırmızı kanama yaşadım hatta birinde kocaman bir pıhtı geldi ama çok şükür hiç bir sıkıntı yokKizlar meehaba dun gece kahverengi lekelenmem oldu. Acile gittik progestann verdi . Bebek dusuyor olabilir dedi. Cok cok kotuyum. Hala var lekelenmem. Yasayaniniz var mi
14 haftaym. Temzlk yaptktan sonra oldu. Agrm da basladi su an. Hicbir seyim yoktu dusuk riskim falan.Ben 11-12 haftada yaşamıştım kaç haftalıksınız şuan
Bakti su an bir sey yok ama dusuk tehlikesi var. Dusedebilir dedi. Napmam lazm su an bilmiyorm ama agrm da basladi kahve lekeyle birlkteacilde ultrasonla bakmadılar mı ? İçini ferah tut lütfen bende 2 kez kırmızı kanama yaşadım hatta birinde kocaman bir pıhtı geldi ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok
Ağrın çok mu peki ? Progestanı kullan ve hep yat hiç kalkma sadece tuvalete gitBakti su an bir sey yok ama dusuk tehlikesi var. Dusedebilir dedi. Napmam lazm su an bilmiyorm ama agrm da basladi kahve lekeyle birlkte
Progestan aldm agrm aksamdan beri hafif basladi simdi biraz daha belirgn. Kalkmiyorm ama sanki gide gide kotu oluyorAğrın çok mu peki ? Progestanı kullan ve hep yat hiç kalkma sadece tuvalete git
Farklı bir doktora görünseniz düşük riski varsa hastaneye yatış verebilirler.Tuvalet dışında ayağa kalkmayın.Geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer korkulacak birşey yokturProgestan aldm agrm aksamdan beri hafif basladi simdi biraz daha belirgn. Kalkmiyorm ama sanki gide gide kotu oluyor
onedio neoldu.com gebe.com diye böyle bi kaç sayfa var onların hepsine bakıyorum anket sonuclari puanlandirilmis bi de kullanıcıların bir kaç yorumları var onlardan yola çıkarak araştırıp alıyorumKullanıcı yorumları dimi anket dediğiniz şey yoksa ayrı bir yerde anket falan var benim mi haberim yokyoksa bende takip edeyim diye soruyorum
Benimde oyle sanırım rahim ve bebek büyüdüğü için ligamanlar rahim gerildiği için diye düşünüyorumBenim şuan karnım aşırı gergin ve sancılı umarım herşey yolundadır(
Cok geçmiş olsun durum daha kötü gibiyse bencede tekrar hastaneye başvurun temizlik ağır mi yaptınızProgestan aldm agrm aksamdan beri hafif basladi simdi biraz daha belirgn. Kalkmiyorm ama sanki gide gide kotu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?