2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Detayliya da fazla bir şey kalmadı grupça meraktayiz

Ayy geçenlerde temizlik yaparken elektrik çarptı bana normal bebek olmasa hayatta gitmezdim hastaneye bebek olduğu icin korktum acile gittim yaklaşık üç saat orda kaldım üç gün kalp atışı kontrolüne çağırdılar sonra cok şükür bisey olmadı ama korktum

Ay hiç aklıma gelmemişti külot olayı doğru ya lazım olacak şimdi s giyiyorum m olur mu ilerleyen aylarda da yoksa hamilenin s si mi olur m alayım ya da rahat rahat giyilir
S yoktu direk m den başlamıştı bende yorumlara baktım aslında benim kilom 59 M en uygun olur ama bazı kişiler m oldu ama keşke l alsaydım diyince Allah nasip eder hafta ilerledikçe ikisini de giyerim gibi geldi

Çok geçmiş olsun tabi o daha önemli bi durum olmus ama Allah’a sukurler olsun bi şey olmamış
Rabbim koruyo bizim yaptığımız bi şey yok aslında olacak da oluyor rabbime emanetler diyecek bi şey yok

bayağı düşük olmuş cümle ben anketlere kullananlara bakarak aliyorum alacağım ürünleri orda da en iyiler arasında babyjem ve hobby life var ve hobby life babyjemin yarı fiyatı demek istemisim

bayağı düşük olmuş cümle ben anketlere kullananlara bakarak aliyorum alacağım ürünleri orda da en iyiler arasında babyjem ve hobby life var ve hobby life babyjemin yarı fiyatı demek istemisim
Kullanıcı yorumları dimi anket dediğiniz şey yoksa ayrı bir yerde anket falan var benim mi haberim yok yoksa bende takip edeyim diye soruyorum

Kızlar merhaba benimde asagida kasik agrilarim var ya ayakuste cok duruncada agriyor neden acaba.
Bide bişey sorucam dün ultrasona gidenler bebeginiz kaç gramdi kaç cm di dedi mi doktorunuz?

Kizlar meehaba dun gece kahverengi lekelenmem oldu. Acile gittik progestann verdi . Bebek dusuyor olabilir dedi. Cok cok kotuyum. Hala var lekelenmem. Yasayaniniz var mi

Kizlar meehaba dun gece kahverengi lekelenmem oldu. Acile gittik progestann verdi . Bebek dusuyor olabilir dedi. Cok cok kotuyum. Hala var lekelenmem. Yasayaniniz var mi
acilde ultrasonla bakmadılar mı ? İçini ferah tut lütfen bende 2 kez kırmızı kanama yaşadım hatta birinde kocaman bir pıhtı geldi ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok

acilde ultrasonla bakmadılar mı ? İçini ferah tut lütfen bende 2 kez kırmızı kanama yaşadım hatta birinde kocaman bir pıhtı geldi ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok
Bakti su an bir sey yok ama dusuk tehlikesi var. Dusedebilir dedi. Napmam lazm su an bilmiyorm ama agrm da basladi kahve lekeyle birlkte

Progestan aldm agrm aksamdan beri hafif basladi simdi biraz daha belirgn. Kalkmiyorm ama sanki gide gide kotu oluyor
Farklı bir doktora görünseniz düşük riski varsa hastaneye yatış verebilirler.Tuvalet dışında ayağa kalkmayın.Geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer korkulacak birşey yoktur

Kullanıcı yorumları dimi anket dediğiniz şey yoksa ayrı bir yerde anket falan var benim mi haberim yok yoksa bende takip edeyim diye soruyorum
onedio neoldu.com gebe.com diye böyle bi kaç sayfa var onların hepsine bakıyorum anket sonuclari puanlandirilmis bi de kullanıcıların bir kaç yorumları var onlardan yola çıkarak araştırıp alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…