- 17 Nisan 2023
- 2.566
- 1.826
- 63
- 31
Çokkkk geçmiş olsun ağrınız artarsa hastaneye yeniden hidin benceProgestan aldm agrm aksamdan beri hafif basladi simdi biraz daha belirgn. Kalkmiyorm ama sanki gide gide kotu oluyor
Ah kuzuular yaKesinlikleBence de çok saçma hala var bu adetler demek ki.. Çok üzücü..
kız bebekler hissediyor istenmediğini bacaklarını kapatıyorlar bilinçaltı alıyor dedi çok üzüldüm onu diyince
Ah canım çok geçmiş olsun haraket etme bi dahami gitsen doktora yine baksinlar ultrasonla. Düşükte pıhtılı kan gelmeli ve şiddetli ağrı bide ultrasonla görünmeli bildigim kadarıylaBakti su an bir sey yok ama dusuk tehlikesi var. Dusedebilir dedi. Napmam lazm su an bilmiyorm ama agrm da basladi kahve lekeyle birlkte
Yarn kendi doktoruma gidecm. Malesf devlet haatanesi acilleri asla ilgilenmiyorFarklı bir doktora görünseniz düşük riski varsa hastaneye yatış verebilirler.Tuvalet dışında ayağa kalkmayın.Geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer korkulacak birşey yoktur
Yani zaten devamli temzlk yaparm biraz takntiliyim da deterjenlardan olabilir. Maske eldiven de taktm ama havasiz alan etkisi olmustr belkiCok geçmiş olsun durum daha kötü gibiyse bencede tekrar hastaneye başvurun temizlik ağır mi yaptınız
Bende 1 haftadır baya iyiydim dün prilamı 2 değil 1 tane alayım dedim 2 defa kustum ne yediysem su bile içerken korkarak içtim midem boş gezdim. Burdan da anlamalıyız ki bulantılar hala geçmemiş . Prilama devamKızlar ben kaç haftadır kusmuyordum amma demin yemek yerken ogurme geldi kendimi tutamadım lavoboya koştum zor yetiştim tüm yediklerimi kusdum çok kötü oldum düzelmiştim sanıyirdumoysa oyle guzel hevesli yemek yaptım yiyordumkiii
Canım arada lekelenme çok normal diyor doktorlar , bu acil doktorları zaten alanları değil yok düşebilir vs bilmediği için klasik olarak öyle atmış gibi geldi. Boş yere canını sıkma hep yat kendi doktoruna git özele hiç kalkma yerinden ayaklarını uzatYarn kendi doktoruma gidecm. Malesf devlet haatanesi acilleri asla ilgilenmiyor
İnşallah öyledir ya şişkinlikten karnım şil sanıyordum ama artık hiç inmiyor büyüdü sanırımBenimde oyle sanırım rahim ve bebek büyüdüğü için ligamanlar rahim gerildiği için diye düşünüyorum
Yani adama diyorm tum gun kustm su da icmedm bir serum mu taksak gerek yok iyisin dio. Zorla taktrdm oyle uyuyabildm. Dusebilir dedi ama yarina kadr ozele de gidemyorm. Hic iyi degilim.yani tam da o gun bulantm da yok gecti artk dedim rehavetle temzlige giristm bir de deteejanlar abarttm maske ve eldiven vardi ama demek banyo kucuk alan galiba zaten bir iki saat sonra halsizlk bas donmesi baslado sonea da dogrulamadnCanım arada lekelenme çok normal diyor doktorlar , bu acil doktorları zaten alanları değil yok düşebilir vs bilmediği için klasik olarak öyle atmış gibi geldi. Boş yere canını sıkma hep yat kendi doktoruna git özele hiç kalkma yerinden ayaklarını uzat
Yormuşsun kendini bir daha yapma bırak batsın ortalık bebiş ve senden önemli değil.. sal birazYani adama diyorm tum gun kustm su da icmedm bir serum mu taksak gerek yok iyisin dio. Zorla taktrdm oyle uyuyabildm. Dusebilir dedi ama yarina kadr ozele de gidemyorm. Hic iyi degilim.yani tam da o gun bulantm da yok gecti artk dedim rehavetle temzlige giristm bir de deteejanlar abarttm maske ve eldiven vardi ama demek banyo kucuk alan galiba zaten bir iki saat sonra halsizlk bas donmesi baslado sonea da dogrulamadn
Aslnda yapmiyordm bu sekilde maske eldiven olunca bir kere giriseym dedim. Insallh oyle olur ama leke neden durmuyor kiYormuşsun kendini bir daha yapma bırak batsın ortalık bebiş ve senden önemli değil.. sal birazbugün yat hep yarına biseyin kalmaz
Kırmızı kan var mı koyu renkli peçeteye silinen mi gelen? Büyük şehirdeyseniz kadın doğum hastanesi var mı oraların acilinde de kadın doğum oluyorAslnda yapmiyordm bu sekilde maske eldiven olunca bir kere giriseym dedim. Insallh oyle olur ama leke neden durmuyor ki
Kadin dogum aciline gittik. Progestan verdi kalp atisina bakti su an dusuk tehlikeniz var dedi gonderdi. Kalabilirm ya da yapacak bir sey varsa yapabilirm dedm. Eger dusecekse yapacak bir sey yok eve gidin dedi . Ozelde yarn bakabilir ancak. Kahverengi peceteye gelio camasirima da degio. Akintm da cogaldi. Alr karinda agrm var bunlar yoktuKırmızı kan var mı koyu renkli peçeteye silinen mi gelen? Büyük şehirdeyseniz kadın doğum hastanesi var mı oraların acilinde de kadın doğum oluyor
Düşük tehlikesi olan zamanlar geçti artık bebek büyük öyle düsedebilir denebilecek bir durumda değilsin artık canım heralde acildeki biraz tecrübesizdi tamamen düşük böyle olmaz komple yoğun bir kanama olur adet dönemi gibi hatta fazlasıKadin dogum aciline gittik. Progestan verdi kalp atisina bakti su an dusuk tehlikeniz var dedi gonderdi. Kalabilirm ya da yapacak bir sey varsa yapabilirm dedm. Eger dusecekse yapacak bir sey yok eve gidin dedi . Ozelde yarn bakabilir ancak. Kahverengi peceteye gelio camasirima da degio. Akintm da cogaldi. Alr karinda agrm var bunlar yoktu
Çok geçmiş olsun bence yatın bi güzelKadin dogum aciline gittik. Progestan verdi kalp atisina bakti su an dusuk tehlikeniz var dedi gonderdi. Kalabilirm ya da yapacak bir sey varsa yapabilirm dedm. Eger dusecekse yapacak bir sey yok eve gidin dedi . Ozelde yarn bakabilir ancak. Kahverengi peceteye gelio camasirima da degio. Akintm da cogaldi. Alr karinda agrm var bunlar yoktu
Ben aldım canım otribebe aldımKızlar Braun burun aspiratörü hakkında bilgisi olan var mı ? Ya da burun aspiratörü alan var mı ?
Evet bi tane ondan aldım manuelmis o Yenidoğanda daha uygunmuş bi tane de braun elektrikli alayım diye düşündüm amaBen aldım canım otribebe aldım
Geçmiş olsun lekelenme şikayetiyle mi gittin canım inş acildeki doktor gereksiz korkutmuştur yarın kendi doktorun güzel haberler verirYarn kendi doktoruma gidecm. Malesf devlet haatanesi acilleri asla ilgilenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?