Ben ilk olarak hamile olduğumu rüyamda gördüm bana çok benzeyen bir kız çocuğu vardı kucağımda ve test yaptım pozitifi gördümYa prenses geliyorçok sevindim sen kız mı istiyordun peki sanki istiyordun dimi
Bende bugün 17+1 im benimde bebeğim kız bende bugün hissediyorum hareketli dönüyor gibi karnımdaKızlar bu arada ilk gebelik için hareketler 20.haftadan sonra hissediliyor diyorlar ama bence bu herkes için geçerli değil. Bugün sat’a göre 17+0’ım doktordan geldikten sonra kahvaltı yaptım uzandım ve hareketlerini o kadar net hissediyorum ki anlatamam resmen tekmeliyor bugün 4-5 kez hissettim içim bir tuhaf oldu asla bağırsak hareketleri değildi çok bariz bebeto hareketiydi
Keşke benim de rüyam çıksaBen ilk olarak hamile olduğumu rüyamda gördüm bana çok benzeyen bir kız çocuğu vardı kucağımda ve test yaptım pozitifi gördümİçimde hep kız hissi vardı ve evet ne yalan söyleyim kız istiyordum ama erkek olursada hiç üzülmezdim Erkek olsaydı tek sıkıntı isim konusuydu çok dua ettim Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize
Ben ilk 13.haftada hissettim içimde birşey döndü gibi oldu. O zamandan bu zamana kadar haftada 1-2 kere seyirme gibi birşey döner gibi hissediyordum. Bugün itibariyle aşırı derecede bir hareket hissediyorum çok tuhaf bir his yaBende bugün 17+1 im benimde bebeğim kız bende bugün hissediyorum hareketli dönüyor gibi karnımda
amiinnn canım benimmmÇokça amin hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin dua ettiğim zaman topluca herkese ediyorum
Regenesis in kokusu çok kötü çok zor içiyorum sanada kokusu geliyor mu ilacınçok sagol canım...
kraker vs vardı kuzu ama cıkarıp agzıma atamadım , artık sabahları bıseyler atıstırıp cıkıcam yaa..
bana ders oldu :))
vıtamın 12.haftada basladık kuzum, regennesıs max, d vıtamını, demır kullanıyorum
Benim hissiyatım biraz kuvvetli diyelimKeşke benim de rüyam çıksa
Çok sevindim artık teyzelikte tadacağız
İsim konusunda iyi oldu senin için hadi gözün aydın
Yaaa çok minnoşlarBen ilk 13.haftada hissettim içimde birşey döndü gibi oldu. O zamandan bu zamana kadar haftada 1-2 kere seyirme gibi birşey döner gibi hissediyordum. Bugün itibariyle aşırı derecede bir hareket hissediyorum çok tuhaf bir his ya
Hemde ne minnoş ya ayaklarını falan gördüm yerim çok güzeldiYaaa çok minnoşlarbende bu sabah kahvaltı yaptım 1 saat sonra falan hareket ediyordu şapşik tat alıyorlarmış artık
Evet hissediliyor özellikle zayıf anneler daha erken hissedyor birde eğer kız çocuğu daha erken hissedilir derler nekadar doğruysa artık ben 17+1 yaklaşık 1 aydır hissedyrum valla hatta bugün hafif karnımı bastırdım tepki verdi elimi koyarak onu hissetmek daha güzel gözlerim dolduKızlar bu arada ilk gebelik için hareketler 20.haftadan sonra hissediliyor diyorlar ama bence bu herkes için geçerli değil. Bugün sat’a göre 17+0’ım doktordan geldikten sonra kahvaltı yaptım uzandım ve hareketlerini o kadar net hissediyorum ki anlatamam resmen tekmeliyor bugün 4-5 kez hissettim içim bir tuhaf oldu asla bağırsak hareketleri değildi çok bariz bebeto hareketiydi
Tamam ozaman ama bakmak istesek nasıl ulaşıcam tabloya önceden daha kolay görüyordum şimdi yazışmalar arttıkça göremyrumEklisin canım tabloda cinsiyet dahil tüm bilgilerin var
Evet yemek yedikten sonra coşuyorlar gerçektenBen hem ellerini hem ayaklarını hissediyorum, hem sağ hem solu da hissediyorumben dürttüğüm zaman hiç tepki vermiyor, ancak güzelce doysam uzansam coşuyor. Kafasına göre takılıyor açıkçası
Evet elimi koyduğumu hisseder gibi bendede duruyorduYaa ben de 1 haftadır hissediyorum ama daha çok kelebek pır pır ediyor gibi bir his. Ama ben elimi koyduğum an duruyor
1. Sayfaya git canım bu sayfanın altında sayfa sayıları var 1 yaz tıkla tablo olan yere gidiyorsunTamam ozaman ama bakmak istesek nasıl ulaşıcam tabloya önceden daha kolay görüyordum şimdi yazışmalar arttıkça göremyrum
ya bende öğlen pasta yedim patır patır anlık bısey oldu geçtı hatta aaayyy dedımBende bugün 17+1 im benimde bebeğim kız bende bugün hissediyorum hareketli dönüyor gibi karnımda
Hmm tamam teşekkür ederim bakıyorum1. Sayfaya git canım bu sayfanın altında sayfa sayıları var 1 yaz tıkla tablo olan yere gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?