2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ya prenses geliyor çok sevindim sen kız mı istiyordun peki sanki istiyordun dimi
Ben ilk olarak hamile olduğumu rüyamda gördüm bana çok benzeyen bir kız çocuğu vardı kucağımda ve test yaptım pozitifi gördüm İçimde hep kız hissi vardı ve evet ne yalan söyleyim kız istiyordum ama erkek olursada hiç üzülmezdim Erkek olsaydı tek sıkıntı isim konusuydu çok dua ettim Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize

Bende bugün 17+1 im benimde bebeğim kız bende bugün hissediyorum hareketli dönüyor gibi karnımda

Keşke benim de rüyam çıksa
Çok sevindim artık teyzelikte tadacağız

İsim konusunda iyi oldu senin için hadi gözün aydın

Bende bugün 17+1 im benimde bebeğim kız bende bugün hissediyorum hareketli dönüyor gibi karnımda
Ben ilk 13.haftada hissettim içimde birşey döndü gibi oldu. O zamandan bu zamana kadar haftada 1-2 kere seyirme gibi birşey döner gibi hissediyordum. Bugün itibariyle aşırı derecede bir hareket hissediyorum çok tuhaf bir his ya

Regenesis in kokusu çok kötü çok zor içiyorum sanada kokusu geliyor mu ilacın

Keşke benim de rüyam çıksa
Çok sevindim artık teyzelikte tadacağız

İsim konusunda iyi oldu senin için hadi gözün aydın
Benim hissiyatım biraz kuvvetli diyelim Hakikaten isim konusu korkulu rüyamdı çok şükür bunu da atlattım Kız teyzesi olmakta erkek teyzesi olmakta çok ama çok güzel olur

Yaaa çok minnoşlar bende bu sabah kahvaltı yaptım 1 saat sonra falan hareket ediyordu şapşik tat alıyorlarmış artık

Evet hissediliyor özellikle zayıf anneler daha erken hissedyor birde eğer kız çocuğu daha erken hissedilir derler nekadar doğruysa artık ben 17+1 yaklaşık 1 aydır hissedyrum valla hatta bugün hafif karnımı bastırdım tepki verdi elimi koyarak onu hissetmek daha güzel gözlerim doldu

Ben hem ellerini hem ayaklarını hissediyorum, hem sağ hem solu da hissediyorum ben dürttüğüm zaman hiç tepki vermiyor, ancak güzelce doysam uzansam coşuyor. Kafasına göre takılıyor açıkçası
Evet yemek yedikten sonra coşuyorlar gerçektenbirde akşam yatacağım zaman başlıyor tekmelemeye ama ben elimi ayağımı ayırt edemiyorum

Benim ikili testim orta riskli çıkmıştı. Usg’de down belirtilerine baktı. Beynine, kalbine ve bağırsaklarına çok şükür hepsi olması gerektiği gibi. 29’unda detaylı usg’ye gideceğim bence bu bebekte bir sorun çıkmayacak dedi doktorum inşallah öyle olur Free beta hcg değerini artıran bazı durumlar oluyormuş bu yüzden ikili testte risk yüksek çıkıyor. Plasentanın büyük olması, gebelik şekeri gibi. İçim baya rahatladı. Detaylıdan sonra hepten rahatlayacam inşallah Rabbim kimseyi evladıysa sınamasın dünyadaki en büyük sınav

Tamam ozaman ama bakmak istesek nasıl ulaşıcam tabloya önceden daha kolay görüyordum şimdi yazışmalar arttıkça göremyrum
1. Sayfaya git canım bu sayfanın altında sayfa sayıları var 1 yaz tıkla tablo olan yere gidiyorsun

Şuan tam net olmamakla birlikte 18 kız 23 erkek annesi var grupta maşallah 1 ay sonra netleşir tamamen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…