- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
gece yatarken ıcıyorum :) ama evet kokusu baya fenaaRegenesis in kokusu çok kötü çok zor içiyorum sanada kokusu geliyor mu ilacın
Benim kafası sağ tarafta; sağda olduğu için de sağ tarafta olan el ya da kafası, solda olan ayakları oluyorEvet yemek yedikten sonra coşuyorlar gerçektenbirde akşam yatacağım zaman başlıyor tekmelemeye ama ben elimi ayağımı ayırt edemiyorum
Kazak pek kullanisli gelmedi bana. Zaten bir iki ay cikarmayiz malum hastaliklar sonra da hava guzel olur.kızlarrrrr sizce bunlar nasıl balon yastıklar hastane kapı süsü sonra odasına sarım dedim birde ben hastane çıkışı 1 tane yaptırcam birde bu kazaktan mı yaptırsam şuna bakın yaaa bayılcam şimdi çok güzel modeller var :)))
Eki Görüntüle 3296212 Eki Görüntüle 3296213
sadece bu fotoğraf için bile alabilirim kazak dedin gibi evde olmaz zaten ama böyle fotolar çekip koridora bisürü resimini asmak istiyorum:)))))Kazak pek kullanisli gelmedi bana. Zaten bir iki ay cikarmayiz malum hastaliklar sonra da hava guzel olur.
Yastıkları beğendim ama bunu kapıya nasıl asıyormuşuzkızlarrrrr sizce bunlar nasıl balon yastıklar hastane kapı süsü sonra odasına sarım dedim birde ben hastane çıkışı 1 tane yaptırcam birde bu kazaktan mı yaptırsam şuna bakın yaaa bayılcam şimdi çok güzel modeller var :)))
Eki Görüntüle 3296212 Eki Görüntüle 3296213
ben cift taraflı bant düşündüm çok hafiftir zaten küçük birşey yeterli olur evdede duvara o şeklide asarımmmYastıkları beğendim ama bunu kapıya nasıl asıyormuşuz
Merhabalar benim de aynı şekilde bu ara korkutuyor açıkçası, bugün kan tahlili verdim bende büyük ihtimal kansızlık gibi geliyor. Merdivende 4-5 basamak çıksam kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, bazen normal hareketsiz otururken de yaşıyorum. Sizin de ikizdi sanırım , ona bağlıyorum ama yarın kontrolüm var doktora danışacağımKızlar selamlar sizin de göğüs sıkışmalarınız, nefes nefese kalmalarınız oluyor mu? Sabah aç karna kan alınacaktı benden, ondan önce ultrasona götürdüler. Günlerdir su içmiyormuşum gibi boğazım kurudu. Soğuk soğuk terler döktüm göğsüm sıkıştı fenalaştım. Sonra servise aldılar mecburen. Çok kötüydü.
Günlük hayatta da çabuk yoruluyorum zaten, nefes nefese kalırım sık sık. Siz de durumlar nasıl?
Bir de bana özel hastanede bebek bakımla görevli hemşireler örgü yeleği çıkarttırmışlardı, bebeği sıkıntıya sokar diye, alerjik şikayetlere neden olabilir diye sanırımKazak pek kullanisli gelmedi bana. Zaten bir iki ay cikarmayiz malum hastaliklar sonra da hava guzel olur.
Ben e bebekten bundan aldım. Yorumlari falan gayet güzeldi. Yedek uçlu olanlar gibi uca gerek yokmuş. Bebiş doğduktan sonra bi deniycem bakalım inşallah memnun kalırımKızlar Braun burun aspiratörü hakkında bilgisi olan var mı ? Ya da burun aspiratörü alan var mı ?
Ben kullandım böyle 6 yıl önce falan aliexpress den almış, çok rahat kullanışl, güle güle kullanınBen e bebekten bundan aldım. Yorumlari falan gayet güzeldi. Yedek uçlu olanlar gibi uca gerek yokmuş. Bebiş doğduktan sonra bi deniycem bakalım inşallah memnun kalırım
ne kadar büyümüşler değil mi ben görünce çok şaşırdım :)KOntrolden geldim normalde 15+0 ama 15+4üz şuan117 gr 10.5 cmymişiz demire yeni başlıyoruz + magnezyum verdi ve artık mide yanmaların başlar dedi rennie yazdı. Rahim ağzını ölçtü 38mm gayet iyi dedi. Küçücük midesini, ellerini gösterdi Hiçbir sıkıntı yok çok şükür 28. Hafta Karma aşı yaptıracağım (tetanoz yaptırmak yerine)
Aa çok teşekkür ederim yazdığınız için çok mutlu oldum. Alırken tereddüt etmiştimBen kullandım böyle 6 yıl önce falan aliexpress den almış, çok rahat kullanışl, güle güle kullanın
Hep göresimiz geliyor yetmiyor hic kısacık zamanKOntrolden geldim normalde 15+0 ama 15+4üz şuan117 gr 10.5 cmymişiz demire yeni başlıyoruz + magnezyum verdi ve artık mide yanmaların başlar dedi rennie yazdı. Rahim ağzını ölçtü 38mm gayet iyi dedi. Küçücük midesini, ellerini gösterdi Hiçbir sıkıntı yok çok şükür 28. Hafta Karma aşı yaptıracağım (tetanoz yaptırmak yerine)
Evet canım ağzımızla çekiyoruz ama tabiki ağzımıza bişey gelmiyorKızlar gülmeyin bisey sorcam bu burun aspiratörleri ağzımızla çekiyoruz o mu? ağzımıza bişey geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?