2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar 13+3 haftamdayım. Sürekli aniden idrara sıkışıyorum. İlk zamanlar normal diyorlardı 2.trimester dan sonra geçer diyorlardı ama benim aynı düzen devam ediyor. Günde 4-5lt su içiyorum onla alakalı olabilir mi?

KOntrolden geldim normalde 15+0 ama 15+4üz şuan 117 gr 10.5 cmymişiz demire yeni başlıyoruz + magnezyum verdi ve artık mide yanmaların başlar dedi rennie yazdı. Rahim ağzını ölçtü 38mm gayet iyi dedi. Küçücük midesini, ellerini gösterdi Hiçbir sıkıntı yok çok şükür 28. Hafta Karma aşı yaptıracağım (tetanoz yaptırmak yerine)

Merhabalar benim de aynı şekilde bu ara korkutuyor açıkçası, bugün kan tahlili verdim bende büyük ihtimal kansızlık gibi geliyor. Merdivende 4-5 basamak çıksam kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, bazen normal hareketsiz otururken de yaşıyorum. Sizin de ikizdi sanırım , ona bağlıyorum ama yarın kontrolüm var doktora danışacağım

Kazak pek kullanisli gelmedi bana. Zaten bir iki ay cikarmayiz malum hastaliklar sonra da hava guzel olur.
Bir de bana özel hastanede bebek bakımla görevli hemşireler örgü yeleği çıkarttırmışlardı, bebeği sıkıntıya sokar diye, alerjik şikayetlere neden olabilir diye sanırım

Kızlar Braun burun aspiratörü hakkında bilgisi olan var mı ? Ya da burun aspiratörü alan var mı ?
Ben e bebekten bundan aldım. Yorumlari falan gayet güzeldi. Yedek uçlu olanlar gibi uca gerek yokmuş. Bebiş doğduktan sonra bi deniycem bakalım inşallah memnun kalırım

Eklentiler

• IMG-20230903-WA0010.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 72
Ben e bebekten bundan aldım. Yorumlari falan gayet güzeldi. Yedek uçlu olanlar gibi uca gerek yokmuş. Bebiş doğduktan sonra bi deniycem bakalım inşallah memnun kalırım
Ben kullandım böyle 6 yıl önce falan aliexpress den almış, çok rahat kullanışl, güle güle kullanın

ne kadar büyümüşler değil mi ben görünce çok şaşırdım :)

Hep göresimiz geliyor yetmiyor hic kısacık zaman o ekranda görünce pamuk gibi oluyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…