2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben de asagida hissediyorum genelde doktorum bugun ultrasonda bacaklari asagida rahim agzina yakin dedi

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatlar şifa olur
22. Haftada randevum var mutlaka söyliyim o zaman

Yanlış yazmışım ya sağa yakın sağdan yumurtlamıştım zaten hamile kaldığım ay. Evet erkek benimki
Ondan sordum erkek sağda kız solda olur derler ben hep solda hissettim şimdi dönüyor içerde galiba sağdada hissedyorum hangisinden yumurtladığımızı nasıl anlıcaz ben bu durumda soldamı yumurtladım

Zayıf olanlar daha erken hissedyrmuş diye duymuştum ben çok erken hissettim karnım şiş bile değildi 2. Ayda kasıklrımda seyirme gibi hissettm hep inşallah temiz çıkr yarın gidicez bakalım

Ondan sordum erkek sağda kız solda olur derler ben hep solda hissettim şimdi dönüyor içerde galiba sağdada hissedyorum hangisinden yumurtladığımızı nasıl anlıcaz ben bu durumda soldamı yumurtladım
Hangi yumurtalıktan yumurtladığınızı şuanda anlamanız mümkün değil. Gebe kalmadan önce doktor usg ile yumurtalıklara baktığında hangi yumurtalıktan yumurtladığınızı görebilir başka türlü anlayamazsınız. Sağ veya sol yumurtlama ile cinsiyet belli olmaz

Benimde yumurta takibi ile hamilelik oluştu ama benim rahmim sağda merak ediyorm hareketi ilk sagdanmi hissedeceğim ileriki aylarda bebek büyüdükçe rahim de ortaya doğru kayiyormus

Benimde yumurta takibi ile hamilelik oluştu ama benim rahmim sağda merak ediyorm hareketi ilk sagdanmi hissedeceğim ileriki aylarda bebek büyüdükçe rahim de ortaya doğru kayiyormus
Rahim sağda diye bir durum tıbben mümkün değil. Çünkü rahim ortada sol ve sağ yukarısında yumurtalıklar olur. Size kim söyledi rahim sağda diye?

Beyaz su gibi olduğu oldu mu
Beyaz derken şeffaf oluyor renksiz kokusuz. Bazen açık sarımsı oluyor ertesi gün düzeliyor. Ama çoğunlukla şeffaf akıntım var bazen fazla akıntım oluyor.

Ben bazen dediğin gibi sol altta bazen sağ altta bazen de göbek çevresinde hissediyorum normal midir bilmiyorum aşağı kısım ayakları olabilir

Cinsiyet sağ veya sol yumurtlama belli oluyor demedim ilk nerede hissettiysen sol kız sağ erkek derler dedim bende doğru çıktı tabi bunların hepsi tesadüf

Adı ne sayfasının ben de alayım çorap arıyordum

Cinsiyet sağ veya sol yumurtlama belli oluyor demedim ilk nerede hissettiysen sol kız sağ erkek derler dedim bende doğru çıktı tabi bunların hepsi tesadüf
Ben yanlış anlamışım o zaman. Bende ilk hareketi sağda hissetmiştim kızım olacak inşallah Cinsiyet konusunda çok fazla hurafe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…