Ben de asagida hissediyorum genelde doktorum bugun ultrasonda bacaklari asagida rahim agzina yakin dediKızlar bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz benimkini hep aşağıda hissedyrum yumurtalıklarımın çaprazında orta alt kısımda ama sabah yatakta eşimi işe uğurlamadan önce ilk defa sol üst taraftan 4-5 kere arka arkaya vurdu dedim noluyor şaşırdım resmen ama daha çok aşağıda hissedyrum ya bu normal mi acaba
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatlar şifa olurSagol canim benim de kalp delik ama ben acik kalp ameliyatliyim diger oglumda da detayli ultrasonda iki hafta arayla tekrar bakmisti kalbine bi problem cikmadi ama dogunca cocuk kardiyolojisine goturduk yine de sorun olmadi o yuzden bunda da belirtirsen detayli ultrasonu yapan doktor daha dikkatli inceleyecektir
Yanlış yazmışım ya sağa yakınCinsiyetiniz belli mi benimde çoğunlukla soldaydı hep bugün sağda
Teşekkür ederim haber veririm sağolunİnş önemli bir şey yoktur haberdar edin bizi
Ondan sordum erkek sağda kız solda olur derler ben hep solda hissettim şimdi dönüyor içerde galiba sağdada hissedyorum hangisinden yumurtladığımızı nasıl anlıcaz ben bu durumda soldamı yumurtladımYanlış yazmışım ya sağa yakınsağdan yumurtlamıştım zaten hamile kaldığım ay. Evet erkek benimki
Bende yarın gidicem sorucam benimkide rahim ağzına yakın galibaBen de asagida hissediyorum genelde doktorum bugun ultrasonda bacaklari asagida rahim agzina yakin dedi
Zayıf olanlar daha erken hissedyrmuş diye duymuştum ben çok erken hissettim karnım şiş bile değildi 2. Ayda kasıklrımda seyirme gibi hissettm hep inşallah temiz çıkr yarın gidicez bakalımCanım kendini üzüp yipratma sonuçta bakıyorlar bebişlere. Hep olumlama yap pozitif olmaya çalış zor biliyorum ama seni hissediyorlar
İnşallah normaldir ve enfeksiyon yoktur bu sıpalar büyüdüğü için oluyodur
Ben hissetmiyorum daha68 kilo olduğum için mi bilmiyorum ya da bazen bir pıt pıt atmalar oluyor ama o mu değil mi anlayamıyorum. Hep dinlemeye çalışıyorum ama ı ıh
GEçen indirim vardı hepsiburadadan mustela 3lü seti aldım bugün geldi hemen orjinalliğini sorguladım hepsi orjinaldi
Hangi yumurtalıktan yumurtladığınızı şuanda anlamanız mümkün değil. Gebe kalmadan önce doktor usg ile yumurtalıklara baktığında hangi yumurtalıktan yumurtladığınızı görebilir başka türlü anlayamazsınız. Sağ veya sol yumurtlama ile cinsiyet belli olmazOndan sordum erkek sağda kız solda olur derler ben hep solda hissettim şimdi dönüyor içerde galiba sağdada hissedyorum hangisinden yumurtladığımızı nasıl anlıcaz ben bu durumda soldamı yumurtladım
Benimde yumurta takibi ile hamilelik oluştu ama benim rahmim sağda merak ediyorm hareketi ilk sagdanmi hissedeceğim ileriki aylarda bebek büyüdükçe rahim de ortaya doğru kayiyormusHangi yumurtalıktan yumurtladığınızı şuanda anlamanız mümkün değil. Gebe kalmadan önce doktor usg ile yumurtalıklara baktığında hangi yumurtalıktan yumurtladığınızı görebilir başka türlü anlayamazsınız. Sağ veya sol yumurtlama ile cinsiyet belli olmaz
Rahim sağda diye bir durum tıbben mümkün değil. Çünkü rahim ortada sol ve sağ yukarısında yumurtalıklar olur. Size kim söyledi rahim sağda diye?Benimde yumurta takibi ile hamilelik oluştu ama benim rahmim sağda merak ediyorm hareketi ilk sagdanmi hissedeceğim ileriki aylarda bebek büyüdükçe rahim de ortaya doğru kayiyormus
Beyaz su gibi olduğu oldu muBende de akıntı sık sık oluyor. Günde 2 kere günlük ped değiştiriyorum. Doktorum kokulu, yeşil, süt kesiği gibi olmadığı sürece sıkıntı yok gebelikte akıntı artması çok normal dedi.
Beyaz derken şeffaf oluyor renksiz kokusuz. Bazen açık sarımsı oluyor ertesi gün düzeliyor. Ama çoğunlukla şeffaf akıntım var bazen fazla akıntım oluyor.Beyaz su gibi olduğu oldu mu
Ben bazen dediğin gibi sol altta bazen sağ altta bazen de göbek çevresinde hissediyorum normal midir bilmiyorum aşağı kısım ayakları olabilirKızlar bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz benimkini hep aşağıda hissedyrum yumurtalıklarımın çaprazında orta alt kısımda ama sabah yatakta eşimi işe uğurlamadan önce ilk defa sol üst taraftan 4-5 kere arka arkaya vurdu dedim noluyor şaşırdım resmen ama daha çok aşağıda hissedyrum ya bu normal mi acaba
Verdiğim kilonun üstüne 7-8 kg civarı almıştım. Yanı anlayacağınız sadece verdiğim kiloyu almıştım :)Peki ondan sonra toplam kaç kilo alarak bitirdiniz hamileliği
18.haftanın içindeyim en net bu haftada hissettim ilk gebeliğimHareket hisseden kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaçıncı gebelik
Cinsiyet sağ veya sol yumurtlama belli oluyor demedim ilk nerede hissettiysen sol kız sağ erkek derler dedim bende doğru çıktı tabi bunların hepsi tesadüfHangi yumurtalıktan yumurtladığınızı şuanda anlamanız mümkün değil. Gebe kalmadan önce doktor usg ile yumurtalıklara baktığında hangi yumurtalıktan yumurtladığınızı görebilir başka türlü anlayamazsınız. Sağ veya sol yumurtlama ile cinsiyet belli olmaz
Ay benimde öyle ya normal diyince içim rahatladı vallaBenim 1 aydır ağrıyor kuyruk sokumu ve kalcam yuruyemiyitim kuzumrahim büyüdükçe ağrı yapıyormuş doktora sordum endişe etme normal demisti
Adı ne sayfasının ben de alayım çorap arıyordumkızlar hm den çorap alayım dedim 5 tanesi 200 olmuş daha geçen hafta 150 idi artık dolap hesabımda gezdim bir tane çorapcı keşfettim aldım bakalım nasıl gelecek oda hm diye satıyor acaba ihrat fazlası mı diye düşündüm sizce nasıl?
renkliler bambu çok rahatmış yorumlarda okuduğum diğerleri kaydırmaz hepsi 0/3
14 çift çorap 190 a aldım
GELİNCE PAYLAŞIRIM SİZİNLE :)
Eki Görüntüle 3297180 Eki Görüntüle 3297181
Ben yanlış anlamışım o zaman. Bende ilk hareketi sağda hissetmiştim kızım olacak inşallahCinsiyet sağ veya sol yumurtlama belli oluyor demedim ilk nerede hissettiysen sol kız sağ erkek derler dedim bende doğru çıktı tabi bunların hepsi tesadüf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?