- 7 Temmuz 2023
- 55
- 53
- 3
- 30
16 haftalık canımKaçıncı haftadasin
Şu aralar bende çok duygusalımKızlar bugün çok duygusalım ya ben bu pofuduğa sarılmak istiyorum artıkhadi kış gelsin bir an önce çok özlüyorum sanki sarılıp öpmüşüm gibi his var çok garip size de oluyor mu? İnsan görmediği birini nasıl özler ki
Ahahhahahahh 18 eylülde detaylıda artık netleşicekkk diye ümitliyiimmAklımda hep sen varsın grubun en büyüklerinden daha neden cinsiyeti belli değil diye tabloya girip bakıyorum
Şu merakımı bi gider lutfen
Bu bebeler ammma inatcı çıktı yaAhahhahahahh 18 eylülde detaylıda artık netleşicekkk diye ümitliyiimmondada netleşmezse artık doğumda
Bu platformda çok okuyoruz yanlış hatırlamıyorsam ocak annelerinde detaylıda değişen cinsiyetler olmuştu o yüzden hiçbirimiz kesin diyemiyoruz banada doktor yüzde atmış kız demişti o yüzdem detaylıyı bekliyorum orda daha iyi ultrason cihazlarıyla daha kapsamlı bakılıyor uzun süre organları kalbi ağzı burnu elindeki parmaklara kadar doktor detaylı sayıp bakıyor canım o yüzden orda netleşir diye düşünüyoruzDetaylıda ne değişiyor ben hiç yaptırmadım da başka cihazdan mı bakıyor acaba cahilliğimden soruyorumbi de perinatoloji mi radyoloji mi
burçlarından galiiiba hepsi aynıBu bebeler ammma inatcı çıktı yasağlıklı olsunlar da varsın inat etsinler
Detaylı ultrason için çok heyecanlıyım taaa 17 ekimde benim çatlamazsam iyi
Ama yine siyah beyaz değil mi ? Bakalım ya ben de merak ediyorumBu platformda çok okuyoruz yanlış hatırlamıyorsam ocak annelerinde detaylıda değişen cinsiyetler olmuştu o yüzden hiçbirimiz kesin diyemiyoruz banada doktor yüzde atmış kız demişti o yüzdem detaylıyı bekliyorum orda daha iyi ultrason cihazlarıyla daha kapsamlı bakılıyor uzun süre organları kalbi ağzı burnu elindeki parmaklara kadar doktor detaylı sayıp bakıyor canım o yüzden orda netleşir diye düşünüyoruz
Koç anneye kova bebeden sabır testi gibi oldu bizdeburçlarından galiiiba hepsi aynıben çok inanırım burcun özelliklerine kova burcu olucaklar yüksek olasılıkla benimkinin belki oğlak olma ihtimalid var erken doğum olursa ikiside inat burçlar inşallah kova olur kovalar çok zeki oluyor ve aşırı hareketli olduklarını okumuştum karnımda iki saniye durmuyor herkes erkek bu diyo o yüzden benim ilk hamileliğimde kızım çok nazlıydı hiç hareket etmezdi çok nadir yemek yersem bi tekme atardı o kadar
Hayırr siyah beyaz değil 4d renkli yüzünü her yerini renkli görüyorsun camdan izler gibiAma yine siyah beyaz değil mi ? Bakalım ya ben de merak ediyorum
Ayyyy şimdi heyecan yaptım amaaaHayırr siyah beyaz değil 4d renkli yüzünü her yerini renkli görüyorsun camdan izler gibi
Ben de koçum , eşim kova, kızım ikizlerKoç anneye kova bebeden sabır testi gibi oldu bizdehep sabırsızım hep hamileliği bile ben yumurtlamanın 9. Günü öğrendim her gün test yaptım hiç akışa bırakamıyorum ama bu bebiş parmak kadar boyuyla bana neler öğretiyor sen misin sabırsız olan oh bekle bakalım dedi resmen iyice bugün
Kova olacak gibi benim ki bakalım 40. Hafta 20 Şubat sezaryen olursam sanırım şubatın ilk haftası alırlar bebişi , doktor hangi saat istersen ayarlarız hallederiz doğumu diyip rahatlattı sağolsun
Aaa biz ben koç eşim kova bebe de kova olacakBen de koçum , eşim kova, kızım ikizlerAllah demiş ki daha ne kadar verebilirim bir kova daha vereyim balık olmasın da kovaya razıyım
Hahahah bu kadar olurAaa biz ben koç eşim kova bebe de kova olacak
Ben her gittiğimde 4d bakıyor canım 16+6 da gittiğimde yüzünün fotosunuda verdi ama sadece burnu ve burnunun üstü gözleri kafası alnı görünüyor kolunun üstüne yatmış kolu görünüyor o kadarAma yine siyah beyaz değil mi ? Bakalım ya ben de merak ediyorum
Evet baktı kısacık aslında ama fotosunu vermedi ilerleyen zamanlarda daha çok belli olur yüzü dedi kısacık gösterdiBen her gittiğimde 4d bakıyor canım 16+6 da gittiğimde yüzünün fotosunuda verdi ama sadece burnu ve burnunun üstü gözleri kafası alnı görünüyor kolunun üstüne yatmış kolu görünüyor o kadar
Gittiğinde doktoruna söyle 4d yüzünün fotosunu verir
Ben yumurtlama zamanı ağrımdan anlıyordum hangi taraftan olduğunu. Kese de ilk başta sağda görüldü. Kese ilk nereye yerleştiyse o tarafta benceOndan sordum erkek sağda kız solda olur derler ben hep solda hissettim şimdi dönüyor içerde galiba sağdada hissedyorum hangisinden yumurtladığımızı nasıl anlıcaz ben bu durumda soldamı yumurtladım
O yapı olarak inatcı ama ben ondan daha fenayım bazen laf yetiştirmemek için tamam hayatım dediği oluyorHahahah bu kadar olurnasıl anlaşıyor musunuz eşinle biz küçükken tanıştık zamanla benzedik ama beyinlerimiz bile Farklı çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?