2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Şu aralar bende çok duygusalım Bende her gün görmek istiyorum muayeneye kadar çok özlüyorum

Hasta olucam sanırım başım ağrıyor diş etlerim burnumun içi sızlıyor ve sol burnum akıyorNerden kaptıysam

Ahahhahahahh 18 eylülde detaylıda artık netleşicekkk diye ümitliyiimmondada netleşmezse artık doğumda
Bu bebeler ammma inatcı çıktı ya sağlıklı olsunlar da varsın inat etsinler
Detaylı ultrason için çok heyecanlıyım taaa 17 ekimde benim çatlamazsam iyi

Detaylıda ne değişiyor ben hiç yaptırmadım da başka cihazdan mı bakıyor acaba cahilliğimden soruyorum bi de perinatoloji mi radyoloji mi
Bu platformda çok okuyoruz yanlış hatırlamıyorsam ocak annelerinde detaylıda değişen cinsiyetler olmuştu o yüzden hiçbirimiz kesin diyemiyoruz banada doktor yüzde atmış kız demişti o yüzdem detaylıyı bekliyorum orda daha iyi ultrason cihazlarıyla daha kapsamlı bakılıyor uzun süre organları kalbi ağzı burnu elindeki parmaklara kadar doktor detaylı sayıp bakıyor canım o yüzden orda netleşir diye düşünüyoruz

Bu bebeler ammma inatcı çıktı ya sağlıklı olsunlar da varsın inat etsinler
Detaylı ultrason için çok heyecanlıyım taaa 17 ekimde benim çatlamazsam iyi
burçlarından galiiiba hepsi aynı ben çok inanırım burcun özelliklerine kova burcu olucaklar yüksek olasılıkla benimkinin belki oğlak olma ihtimalid var erken doğum olursa ikiside inat burçlar inşallah kova olur kovalar çok zeki oluyor ve aşırı hareketli olduklarını okumuştum karnımda iki saniye durmuyor herkes erkek bu diyo o yüzden benim ilk hamileliğimde kızım çok nazlıydı hiç hareket etmezdi çok nadir yemek yersem bi tekme atardı o kadar

Ama yine siyah beyaz değil mi ? Bakalım ya ben de merak ediyorum

Koç anneye kova bebeden sabır testi gibi oldu bizde hep sabırsızım hep hamileliği bile ben yumurtlamanın 9. Günü öğrendim her gün test yaptım hiç akışa bırakamıyorum ama bu bebiş parmak kadar boyuyla bana neler öğretiyor sen misin sabırsız olan oh bekle bakalım dedi resmen iyice bugün
Kova olacak gibi benim ki bakalım 40. Hafta 20 Şubat sezaryen olursam sanırım şubatın ilk haftası alırlar bebişi , doktor hangi saat istersen ayarlarız hallederiz doğumu diyip rahatlattı sağolsun

Ben de koçum , eşim kova, kızım ikizler Allah demiş ki daha ne kadar verebilirim bir kova daha vereyim balık olmasın da kovaya razıyım

Ama yine siyah beyaz değil mi ? Bakalım ya ben de merak ediyorum
Ben her gittiğimde 4d bakıyor canım 16+6 da gittiğimde yüzünün fotosunuda verdi ama sadece burnu ve burnunun üstü gözleri kafası alnı görünüyor kolunun üstüne yatmış kolu görünüyor o kadar
Gittiğinde doktoruna söyle 4d yüzünün fotosunu verir

Evet baktı kısacık aslında ama fotosunu vermedi ilerleyen zamanlarda daha çok belli olur yüzü dedi kısacık gösterdi

Ondan sordum erkek sağda kız solda olur derler ben hep solda hissettim şimdi dönüyor içerde galiba sağdada hissedyorum hangisinden yumurtladığımızı nasıl anlıcaz ben bu durumda soldamı yumurtladım
Ben yumurtlama zamanı ağrımdan anlıyordum hangi taraftan olduğunu. Kese de ilk başta sağda görüldü. Kese ilk nereye yerleştiyse o tarafta bence

Hahahah bu kadar olur nasıl anlaşıyor musunuz eşinle biz küçükken tanıştık zamanla benzedik ama beyinlerimiz bile Farklı çalışıyor
O yapı olarak inatcı ama ben ondan daha fenayım bazen laf yetiştirmemek için tamam hayatım dediği oluyor anlaşamadığımız noktalar olsa da bana kıyasla yapıcı yaklaşımı bir tık fazla gibi benden 7 yaş büyük bazen çocuksu diyor bana o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…