2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
kızlar yarım saattir sırtımın sol tarafında yan belime doğru ara ara ama sık gelen elektrik çarpması spazm gibi bir şey yaşıyorum çok acıtıyor böyle bir şey yaşayan oldu mu çok değişik içerden kamçı atıp çekiliyor gibi

Evet baktı kısacık aslında ama fotosunu vermedi ilerleyen zamanlarda daha çok belli olur yüzü dedi kısacık gösterdi
Bende basta anlamamıstım ama hastane dosyama eklemiş
Yüzü görünmese eklemezdi diye bi baktım dudagından üstünün fotosunu koymuş
Burun aynı baba doğumda burnunu çıkardıgım anda benim doğum kolaylasır

susarsa daha çok kızarım ona evlilikler işte böyle devam ediyor demek bir taraf daha yapıcı oluyor

Hahahahahahha yaaa güldüm kusura bakma benim en son yüzünü kapatmıştı hahah göremedim o güzel yüzünü

Yaa çok tatlısın

Hahahahahahha yaaa güldüm kusura bakma benim en son yüzünü kapatmıştı hahah göremedim o güzel yüzünü
Doktorum 4 kere denedi hepsinde kapattı
Hatta sizin bebek beni sevmiyor dedi
Son anda yarımda olsa yakaladı

benimki kız ama çok hareketli durmuyor maşallah erken doğum riski olmazsa bizde şubat ilk haftası doğucaz nasipse

Doktorum 4 kere denedi hepsinde kapattı
Hatta sizin bebek beni sevmiyor dedi
Son anda yarımda olsa yakaladı
Renkli olunca daha fazla ışık vuruyor sanırım ve rahatsız oluyorlar ama ben bebekten çok rahmimin içine şaşırmıştım bu nasıl bir yapı ya diye ona bakakaldım

benimki kız ama çok hareketli durmuyor maşallah erken doğum riski olmazsa bizde şubat ilk haftası doğucaz nasipse
Normal doğum olursa belki dayanır ama genelde o kadar olmuyor kızımda haziran annesiydim sözde ama mayısta doğum yaptım .

Renkli olunca daha fazla ışık vuruyor sanırım ve rahatsız oluyorlar ama ben bebekten çok rahmimin içine şaşırmıştım bu nasıl bir yapı ya diye ona bakakaldım
Ya benimde içim daralıyor sanki bebek içerde sıkışmış gibi
Çok sıkışıkmış gibi görünmüyormu ama

Normal doğum olursa belki dayanır ama genelde o kadar olmuyor kızımda haziran annesiydim sözde ama mayısta doğum yaptım .
Banada oca sonu olcakmış gibi geliyor bazen ama önce 11 şubattı şimdi 7 şubat oldu hayırlısıyla gelsinlerde önemli olan o

Ya benimde içim daralıyor sanki bebek içerde sıkışmış gibi
Çok sıkışıkmış gibi görünmüyormu ama
Şuan yine takla atacak yerleri var hahahah gelecek haftalar buruşuk buruşuk iki büklüm belleri ağrımasın

Video atılmıyor sanırım buraya sadece resim atılıyor bir video atıcaktım en güzeli siz ınstagramdan doc.dr.ugurturhan doktorun reels kısmındaki 2. Videoyu izlemelisiniz harika bir video ya tüylerim kalktı izleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…