Benim ilk gebelik 16.haftada hissetmeğe başladım. Doktorum zayıf olduğundan hissedersin demişti onunla alakalı sanırımHareket hisseden kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaçıncı gebelik
Bende basta anlamamıstım ama hastane dosyama eklemişEvet baktı kısacık aslında ama fotosunu vermedi ilerleyen zamanlarda daha çok belli olur yüzü dedi kısacık gösterdi
susarsa daha çok kızarım onaO yapı olarak inatcı ama ben ondan daha fenayım bazen laf yetiştirmemek için tamam hayatım dediği oluyoranlaşamadığımız noktalar olsa da bana kıyasla yapıcı yaklaşımı bir tık fazla gibi benden 7 yaş büyük bazen çocuksu diyor bana o yüzden
Hahahahahahha yaaa güldüm kusura bakmaBende basta anlamamıstım ama hastane dosyama eklemiş
Yüzü görünmese eklemezdi diye bi baktım dudagından üstünün fotosunu koymuş
Burun aynı babadoğumda burnunu çıkardıgım anda benim doğum kolaylasır
Yaa çok tatlısınBende basta anlamamıstım ama hastane dosyama eklemiş
Yüzü görünmese eklemezdi diye bi baktım dudagından üstünün fotosunu koymuş
Burun aynı babadoğumda burnunu çıkardıgım anda benim doğum kolaylasır
Doktorum 4 kere denedi hepsinde kapattıHahahahahahha yaaa güldüm kusura bakmabenim en son yüzünü kapatmıştı hahah göremedim o güzel yüzünü
benimki kız ama çok hareketli durmuyor maşallah erken doğum riski olmazsa bizde şubat ilk haftası doğucaz nasipseburçlarından galiiiba hepsi aynıben çok inanırım burcun özelliklerine kova burcu olucaklar yüksek olasılıkla benimkinin belki oğlak olma ihtimalid var erken doğum olursa ikiside inat burçlar inşallah kova olur kovalar çok zeki oluyor ve aşırı hareketli olduklarını okumuştum karnımda iki saniye durmuyor herkes erkek bu diyo o yüzden benim ilk hamileliğimde kızım çok nazlıydı hiç hareket etmezdi çok nadir yemek yersem bi tekme atardı o kadar
Renkli olunca daha fazla ışık vuruyor sanırım ve rahatsız oluyorlarDoktorum 4 kere denedi hepsinde kapattı
Hatta sizin bebek beni sevmiyor dedi
Son anda yarımda olsa yakaladı
Normal doğum olursa belki dayanır ama genelde o kadar olmuyorbenimki kız ama çok hareketli durmuyor maşallah erken doğum riski olmazsa bizde şubat ilk haftası doğucaz nasipse
Ya benimde içim daralıyor sanki bebek içerde sıkışmış gibiRenkli olunca daha fazla ışık vuruyor sanırım ve rahatsız oluyorlarama ben bebekten çok rahmimin içine şaşırmıştım bu nasıl bir yapı ya diye ona bakakaldım
Benimkide aşırı hareketli ya maşallahbenimki kız ama çok hareketli durmuyor maşallah erken doğum riski olmazsa bizde şubat ilk haftası doğucaz nasipse
Banada oca sonu olcakmış gibi geliyor bazen ama önce 11 şubattı şimdi 7 şubat oldu hayırlısıyla gelsinlerde önemli olan oNormal doğum olursa belki dayanır ama genelde o kadar olmuyorkızımda haziran annesiydim sözde ama mayısta doğum yaptım .
Uslu olurlar inşallahBenimkide aşırı hareketli ya maşallah
Doğdugundada böyle olursa çekicegimiz var
Şuan yine takla atacak yerleri var hahahah gelecek haftalar buruşuk buruşuk iki büklüm belleri ağrımasınYa benimde içim daralıyor sanki bebek içerde sıkışmış gibi
Çok sıkışıkmış gibi görünmüyormu ama
AmiiiinBanada oca sonu olcakmış gibi geliyor bazen ama önce 11 şubattı şimdi 7 şubat oldu hayırlısıyla gelsinlerde önemli olan o
Şuan yine takla atacak yerleri var hahahah gelecek haftalar buruşuk buruşuk iki büklüm belleri ağrımasın
Kızım aşırı aşırı hareketli idi ve hala hareketli maşallahBenimkide aşırı hareketli ya maşallah
Doğdugundada böyle olursa çekicegimiz var
Hepimiz geçtik o yollardan bir şey olmazyaa kıyamam üzüldüm yavrucaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?