Kızlar hepinizden erken ben doğurcam heraldeBanada oca sonu olcakmış gibi geliyor bazen ama önce 11 şubattı şimdi 7 şubat oldu hayırlısıyla gelsinlerde önemli olan o
Benim kuzucuk annesine çekmiş o zaman sabaha kadar hareketli akşama kadar tık yokKızım aşırı aşırı hareketli idi ve hala hareketli maşallahanne karnında hangi saatlerde aktifse doğunca da o saatlerde aktifti
Aboo benimki bugün sabah 8.30 da babasını uğurlarken 4-5 kere arkaya arkaya vurdu bütüngün devam etti demekki sabah erken kalkıcak gecede 23.30 a kadar uyanığım genelde ondan sonrası hissetmyrumKızım aşırı aşırı hareketli idi ve hala hareketli maşallahanne karnında hangi saatlerde aktifse doğunca da o saatlerde aktifti
Kendimi böyle teselli ediyorum inanırmısınHepimiz geçtik o yollardan bir şey olmazo yüzden doğumdan sonra kundak seviyorlar
Serklaj mı yapıldı size dikiş derkenKızlar hepinizden erken ben doğurcam heralde13 ocakta dikişlerimi alıcaklar o gün hastane çantanla gel büyük ihtimal akşama doğum olur dedi doktorum
Zaten dikişte doğumhanede alınıyormuş hemen doğum olabilir diye
İnşallah o haftaları görürümde
Evet canım serklajlıyım benSerklaj mı yapıldı size dikiş derken
O doğuma kadar duruyormuymuş bilmiyordum zaman dikiş kendi idrarın asitiyle atıyordur dye düşünyrdumEvet canım serklajlıyım ben
Eyvaaah sana efkar sana uzun geceler varBenim kuzucuk annesine çekmiş o zaman sabaha kadar hareketli akşama kadar tık yok
Sabaha kadar oturuyor akşama kadar uyuyor
Yok canım doktor kendisi alıyorO doğuma kadar duruyormuymuş bilmiyordum zaman dikiş kendi idrarın asitiyle atıyordur dye düşünyrdum
Gece uyuyor bak ne güzel daha ne istersinAboo benimki bugün sabah 8.30 da babasını uğurlarken 4-5 kere arkaya arkaya vurdu bütüngün devam etti demekki sabah erken kalkıcak gecede 23.30 a kadar uyanığım genelde ondan sonrası hissetmyrum
Eyvaaah sana efkar sana uzun geceler varben daha saatlerini anlayarak hissetmedim arada geldi gitti bakalım benimki sakin olacak mı
Hemen olsaydı bebek her şey bu kadar güzel ve özel olmazdıKendimi böyle teselli ediyorum inanırmısınbazen diyorum bende bi zamanlar böyleydim, annemde beni böyle sabırsızlıkla beklemiş felan
Sakin olmazsa ben huni takarım zateninşallah sakin olur birde senin ikinci çocuk
İnşallah uyuyordurGece uyuyor bak ne güzel daha ne istersingececi olan çılgınlar var
Valla sen beni mükemmel teselli ediyosunHemen olsaydı bebek her şey bu kadar güzel ve özel olmazdıya filler gibi 21 ay hamile kalsaydık ayyyyy
Hissediyorsun yaİnşallah uyuyordurhareket ediyorsada ben hissetmem herhalde uykudayken
İroni yapıyorsan yöntem değişeyimValla sen beni mükemmel teselli ediyosun
İnşallah normal yaparsanız tekrar kesme dikme olayı olmaz kadın olmak çok zor ya rahatsız etmiyormu peki siziYok canım doktor kendisi alıyor
Özel bi iplikmiş vücut eritmiyormuş onu
Evet şuan küçük diye uykudayken hissetmiyor olablir sonlara doğru uyuyamıyorsun falan diyorlar görcez bakalımHissediyorsun yagerçi Şuan küçük ama büyürse ve hareket ederse bazen uykudan uyandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?