2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Banada oca sonu olcakmış gibi geliyor bazen ama önce 11 şubattı şimdi 7 şubat oldu hayırlısıyla gelsinlerde önemli olan o
Kızlar hepinizden erken ben doğurcam heralde 13 ocakta dikişlerimi alıcaklar o gün hastane çantanla gel büyük ihtimal akşama doğum olur dedi doktorum
Zaten dikişte doğumhanede alınıyormuş hemen doğum olabilir diye
İnşallah o haftaları görürümde

Kızım aşırı aşırı hareketli idi ve hala hareketli maşallah anne karnında hangi saatlerde aktifse doğunca da o saatlerde aktifti
Benim kuzucuk annesine çekmiş o zaman sabaha kadar hareketli akşama kadar tık yok
Sabaha kadar oturuyor akşama kadar uyuyor

Kızım aşırı aşırı hareketli idi ve hala hareketli maşallah anne karnında hangi saatlerde aktifse doğunca da o saatlerde aktifti
Aboo benimki bugün sabah 8.30 da babasını uğurlarken 4-5 kere arkaya arkaya vurdu bütüngün devam etti demekki sabah erken kalkıcak gecede 23.30 a kadar uyanığım genelde ondan sonrası hissetmyrum

Hepimiz geçtik o yollardan bir şey olmaz o yüzden doğumdan sonra kundak seviyorlar
Kendimi böyle teselli ediyorum inanırmısın bazen diyorum bende bi zamanlar böyleydim, annemde beni böyle sabırsızlıkla beklemiş felan

Serklaj mı yapıldı size dikiş derken

Benim kuzucuk annesine çekmiş o zaman sabaha kadar hareketli akşama kadar tık yok
Sabaha kadar oturuyor akşama kadar uyuyor
Eyvaaah sana efkar sana uzun geceler var ben daha saatlerini anlayarak hissetmedim arada geldi gitti bakalım benimki sakin olacak mı

Aboo benimki bugün sabah 8.30 da babasını uğurlarken 4-5 kere arkaya arkaya vurdu bütüngün devam etti demekki sabah erken kalkıcak gecede 23.30 a kadar uyanığım genelde ondan sonrası hissetmyrum
Gece uyuyor bak ne güzel daha ne istersin gececi olan çılgınlar var

Kendimi böyle teselli ediyorum inanırmısın bazen diyorum bende bi zamanlar böyleydim, annemde beni böyle sabırsızlıkla beklemiş felan
Hemen olsaydı bebek her şey bu kadar güzel ve özel olmazdı ya filler gibi 21 ay hamile kalsaydık ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…