Aniden karnında bir şey oynuyor ben korkuyordum bazen tikli gibi ay yapıyordumEvet şuan küçük diye uykudayken hissetmiyor olablir sonlara doğru uyuyamıyorsun falan diyorlar görcez bakalım
Evet şuan bile çok tuhaf ya ozaman düşünemiyorum hatta dışardan hareketleride belli oluyor ya sabırsızlanıyorum eşime o anları göstermek içinAniden karnında bir şey oynuyor ben korkuyordum bazen tikli gibi ay yapıyordumo hissi özlüyorum ama
İroni değil canım gerçekİroni yapıyorsan yöntem değişeyimbaşka teselli yöntemleri de var
İnşallah canım çok oturunca felan hissediyorum progestan fitil koyarkende hissediyorum ama bunada şükür bebişimi o dikiş tutuyor sonuçtaİnşallah normal yaparsanız tekrar kesme dikme olayı olmaz kadın olmak çok zor ya rahatsız etmiyormu peki sizi
Yaa geröekten mi benimkini sadece akşam hissediyorum babasını bekleyecek demek süperKızım aşırı aşırı hareketli idi ve hala hareketli maşallahanne karnında hangi saatlerde aktifse doğunca da o saatlerde aktifti
Ben ilk bebeğimi 36 da doğurdum bundada eşiğim aşağıda çıkmazsa 37 de sezeryan olabilir dedi doktorum o yüzden ocak ortasıda olabilirbenimki kız ama çok hareketli durmuyor maşallah erken doğum riski olmazsa bizde şubat ilk haftası doğucaz nasipse
Ooo bir gececi dahaYaa geröekten mi benimkini sadece akşam hissediyorum babasını bekleyecek demek süper
Bebeğin eşi önce alındığı zaman geç iyiyleşme oluyormuş sanırım annede teyzemin gelininin kardeşi önce eşini aldılar bebeğin geç iyileşti o ama doktor daha 5 aylıkken söylemiş bebeğin eşi aşağıda normal yapamazsın dyeBen ilk bebeğimi 36 da doğurdum bundada eşiğim aşağıda çıkmazsa 37 de sezeryan olabilir dedi doktorum o yüzden ocak ortasıda olabilir
Doğru söylüyorsunuz Rabbim kolaylık versin inşallah uyuşturarak mı dikiş yapıldıİnşallah canım çok oturunca felan hissediyorum progestan fitil koyarkende hissediyorum ama bunada şükür bebişimi o dikiş tutuyor sonuçta
sagol canım aminDoğru söylüyorsunuz Rabbim kolaylık versin inşallah uyuşturarak mı dikiş yapıldı
Belkide ona bile gerek kalmaz normal doğum olur canımBen de panik atak olduğu için genel anestezi düşünüyorum doğum için yoksa doğum sırasında muhtemelen uyanık olursam kalp atışlarım cok yükselebilir uyuyup uyanayım elime versinler bebişi
Hiç bir fikrim yok ama devlet hastanesi olduğu için ya tamamen ücretsizdir yada 200-300 falandır bence.Numaralarına ulaşamadım arayıp fiyat öğrenmek istiyordum açıkcası özellerle aynımı yoksa yarısını devlet karşılıyormu acaba
Ya doktorum yazdı aslında magnezyum ama daha kullanmaya başlayamadımMagnezyum kullanıyor musunuz ? Doktor bana biraz rahatlatır uyursun dedi . Daha 1 gece içtim acaba düzenli kullanımda mı işe yarar ki
Ay seninkiler bir birlerinin aynısı olacakTek yumurtalar :) bir mucize olmaz ise ikisinin de cinsiyeti ayni olacak :)
Ben de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştimEki Görüntüle 3297338
Kızlar indirim haberi değil ama 4 katlı müslin bu fiyata bayağı uygun. Aldım dayanamadım size de attımçok fazla yorum var ve puani 4.9 ürünlerin değerlendirmek isteyen bakabilir. Mağaza adı yazıyor gidip değerlendirmelere bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?