2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Aniden karnında bir şey oynuyor ben korkuyordum bazen tikli gibi ay yapıyordum o hissi özlüyorum ama
Evet şuan bile çok tuhaf ya ozaman düşünemiyorum hatta dışardan hareketleride belli oluyor ya sabırsızlanıyorum eşime o anları göstermek için

İnşallah normal yaparsanız tekrar kesme dikme olayı olmaz kadın olmak çok zor ya rahatsız etmiyormu peki sizi
İnşallah canım çok oturunca felan hissediyorum progestan fitil koyarkende hissediyorum ama bunada şükür bebişimi o dikiş tutuyor sonuçta

Kızım aşırı aşırı hareketli idi ve hala hareketli maşallah anne karnında hangi saatlerde aktifse doğunca da o saatlerde aktifti
Yaa geröekten mi benimkini sadece akşam hissediyorum babasını bekleyecek demek süper

E bebekte primalar indirime girdi arkadaşlar ben bu 2sini aldım. Prima kullanmayı düşünen varsa baksın

Ben ilk bebeğimi 36 da doğurdum bundada eşiğim aşağıda çıkmazsa 37 de sezeryan olabilir dedi doktorum o yüzden ocak ortasıda olabilir
Bebeğin eşi önce alındığı zaman geç iyiyleşme oluyormuş sanırım annede teyzemin gelininin kardeşi önce eşini aldılar bebeğin geç iyileşti o ama doktor daha 5 aylıkken söylemiş bebeğin eşi aşağıda normal yapamazsın dye

Ben de panik atak olduğu için genel anestezi düşünüyorum doğum için yoksa doğum sırasında muhtemelen uyanık olursam kalp atışlarım cok yükselebilir uyuyup uyanayım elime versinler bebişi

Ben de panik atak olduğu için genel anestezi düşünüyorum doğum için yoksa doğum sırasında muhtemelen uyanık olursam kalp atışlarım cok yükselebilir uyuyup uyanayım elime versinler bebişi
Belkide ona bile gerek kalmaz normal doğum olur canım şimdiden bunları düşünme boşver

Numaralarına ulaşamadım arayıp fiyat öğrenmek istiyordum açıkcası özellerle aynımı yoksa yarısını devlet karşılıyormu acaba
Hiç bir fikrim yok ama devlet hastanesi olduğu için ya tamamen ücretsizdir yada 200-300 falandır bence.

Kızlar indirim haberi değil ama 4 katlı müslin bu fiyata bayağı uygun. Aldım dayanamadım size de attım çok fazla yorum var ve puani 4.9 ürünlerin değerlendirmek isteyen bakabilir. Mağaza adı yazıyor gidip değerlendirmelere bakabilirsiniz

Ben de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim

Eklentiler

• IMG_5179.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…