2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim
Valla ben bu fiyatlara şok oluyorum. Allahtan ilk çocuğumdam kalma eşyalar var çok fazla şey almayacam yoksa batacakmışız

Bu geceye kadar ay hiç aşermedim diyordum şu an hindi fümeli sandviç için her şeyi yapabilirim of of şarküteri ürünü hiç almıyoruz artık yasak diye ama yok böyle bir aşerme
Maşallah canım çok sosyetik aşeriyorsun Biz anca karpuz kavun

Yok a101 deki aç bitir hindi füme
Kavun karpuz dedin aklım ona gitti şimdi ben acıkmışım
Ahh canım yaa bilsem demezdim. Açıkçası ben de açım ama çok geç saat diye yemiyorum

Ahh canım yaa bilsem demezdim. Açıkçası ben de açım ama çok geç saat diye yemiyorum
Şu an ne görsem canım isteyecek evet acıkmışım ve midem cayır cayır yanıyor talcid yedim bir tane bu saatte bisey yersem sabaha kadar yangın

Bu geceye kadar ay hiç aşermedim diyordum şu an hindi fümeli sandviç için her şeyi yapabilirim of of şarküteri ürünü hiç almıyoruz artık yasak diye ama yok böyle bir aşerme
Hindi füme yasak değil diğerleri yasak ama.Ben de yeni öğrendim

Şu an ne görsem canım isteyecek evet acıkmışım ve midem cayır cayır yanıyor talcid yedim bir tane bu saatte bisey yersem sabaha kadar yangın
Çok yiyesin devam ederse az bişey tavada ısıt pişmiş olsun. Ben yedim bikaç kere valla hindi füme, seviyorum malesef

Ben de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim
Aaa evet ama belki defosu falan vardır ondan uygundur

Ayyy asla yiyemem o hindi fümeleri ablamın oğlu çok yer ben bazen antepli aç bitir macar salam yazıyor ya üstünde onu yerim oda yılda bir iki belki

Ben sebamed alacaktım ama mustela hediye geldi arkadaşımdan onu kullanacağım mecbur

Kızlar benim doktorum detaylı için 16 ekim çağırdı 22haftalık olucam o zamana kadar nasıl dayanıcam bilemiyorumm bide doktroum bazı testler istedi yine kan idrar pıhtılaşma ve enfeksiyon testleri
Enfeksiyon testleri yaptıran oldumj? Toksoplazma rubella herpes igm falan

Ay canım geçmiş olsun enfeksiyon hastalık karıştı Allah ikizleri korusun
Benimde bir burnum tıkalı uyandım. Bogazımda bir garip ballı limonli çay yapıb içeyiç hemen
Teşekkür ederim , amin inşallah ya salgın varmış çok dikkatli olmak lazım. Aynen ballı çay iyi gelir iyi yapmışsın varsa zencefilde ekle hatta. Tam anlamıyla hasta olmadan önlemini almak lazımmış , ben bilemedim

Ya evet detaylı ultrason için bende çok heyecanlıyım ayın 7 sinde benimde randevum , 20+5 olmuş olacağız bizde.
Ben o testleri ilk gebeliğimi öğrendiğimde yaptırmıştım. Birde şimdi hasta olduğum için dün yapıldı.

İnşallah guzel haberler alırsınız çok heyecanlı hem de iki tane bebek
Ben gecen yil hamile degilkrn bir ikisin yaptırmıştım şimdi doktorum hamileykende istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…