- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Valla ben bu fiyatlara şok oluyorum. Allahtan ilk çocuğumdam kalma eşyalar var çok fazla şey almayacam yoksa batacakmışızBen de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim
Maşallah canım çok sosyetik aşeriyorsunBu geceye kadar ay hiç aşermedim diyordum şu an hindi fümeli sandviç için her şeyi yapabilirimof of şarküteri ürünü hiç almıyoruz artık yasak diye ama yok böyle bir aşerme
Yok a101 deki aç bitir hindi fümeMaşallah canım çok sosyetik aşeriyorsunBiz anca karpuz kavun
Ahh canım yaa bilsem demezdim.Yok a101 deki aç bitir hindi füme
Kavun karpuz dedin aklım ona gitti şimdi ben acıkmışım
Şu an ne görsem canım isteyecek evet acıkmışım ve midem cayır cayır yanıyor talcid yedim bir taneAhh canım yaa bilsem demezdim.Açıkçası ben de açım ama çok geç saat diye yemiyorum
Hindi füme yasak değilBu geceye kadar ay hiç aşermedim diyordum şu an hindi fümeli sandviç için her şeyi yapabilirimof of şarküteri ürünü hiç almıyoruz artık yasak diye ama yok böyle bir aşerme
Çok yiyesin devam ederse az bişey tavada ısıt pişmiş olsun. Ben yedim bikaç kere valla hindi füme, seviyorum malesefŞu an ne görsem canım isteyecek evet acıkmışım ve midem cayır cayır yanıyor talcid yedim bir tanebu saatte bisey yersem sabaha kadar yangın
Aman tut kendini canımŞu an ne görsem canım isteyecek evet acıkmışım ve midem cayır cayır yanıyor talcid yedim bir tanebu saatte bisey yersem sabaha kadar yangın
Aaa evet ama belki defosu falan vardır ondan uygundurBen de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim
Ayyy asla yiyemem o hindi fümeleri ablamın oğlu çok yer ben bazen antepli aç bitir macar salam yazıyor ya üstünde onu yerim oda yılda bir iki belkiBu geceye kadar ay hiç aşermedim diyordum şu an hindi fümeli sandviç için her şeyi yapabilirimof of şarküteri ürünü hiç almıyoruz artık yasak diye ama yok böyle bir aşerme
Ben sebamed alacaktım ama mustela hediye geldi arkadaşımdan onu kullanacağım mecburŞimdi bir sorum daha var
şampuan
vucut yağı
vucut losyonu
pişik kremi ne alacağız ?
Mustelayı alacağım ama bir marka daha buldum heaven on earth herkes memnun doğalmış duydunuz mu aralarındaki fark nasıl acaba?
Ay vitamin falan al hemen , limonlu su iç. Ben hastayım ve çok ağır geçiyor , aman kimse hasta olmasınHasta olucam sanırım başım ağrıyor diş etlerim burnumun içi sızlıyor ve sol burnum akıyorNerden kaptıysam
Ay canım geçmiş olsun enfeksiyon hastalık karıştı Allah ikizleri korusunAy vitamin falan al hemen , limonlu su iç. Ben hastayım ve çok ağır geçiyor , aman kimse hasta olmasın
Canım Amazon’da daha uygun. Oradan al bence.Eki Görüntüle 3297305
E bebekte primalar indirime girdi arkadaşlar ben bu 2sini aldım. Prima kullanmayı düşünen varsa baksın
Teşekkür ederim , amin inşallahAy canım geçmiş olsun enfeksiyon hastalık karıştı Allah ikizleri korusun
Benimde bir burnum tıkalı uyandım. Bogazımda bir garip ballı limonli çay yapıb içeyiç hemen
Ya evet detaylı ultrason için bende çok heyecanlıyımKızlar benim doktorum detaylı için 16 ekim çağırdı 22haftalık olucam o zamana kadar nasıl dayanıcam bilemiyorummbide doktroum bazı testler istedi yine kan idrar pıhtılaşma ve enfeksiyon testleri
Enfeksiyon testleri yaptıran oldumj? Toksoplazma rubella herpes igm falan
İnşallah guzel haberler alırsınız çok heyecanlı hem de iki tane bebekYa evet detaylı ultrason için bende çok heyecanlıyımayın 7 sinde benimde randevum , 20+5 olmuş olacağız bizde.
Ben o testleri ilk gebeliğimi öğrendiğimde yaptırmıştım. Birde şimdi hasta olduğum için dün yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?