2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar tarak tlrnak makası falan aldınız mı ben babyjem ve chicco arasında kaldım babyjem fıyatı uygun digeride pahali

Bu geceye kadar ay hiç aşermedim diyordum şu an hindi fümeli sandviç için her şeyi yapabilirim of of şarküteri ürünü hiç almıyoruz artık yasak diye ama yok böyle bir aşerme
Ya çok canım çektiyse bir parça ye bence bir şey olmaz. Sonra çocuğun bir yerinde hindi fümeli sandviç gibi doğum lekesi olur

Ben de aynı şeyi yaşadım geçen gün bebeğin ve Allah'ın gücüne gitmesin diye de üzüldüm bi de

Renkli olunca daha fazla ışık vuruyor sanırım ve rahatsız oluyorlar ama ben bebekten çok rahmimin içine şaşırmıştım bu nasıl bir yapı ya diye ona bakakaldım
Ultrason ses dalgalarıyla görüntü veriyor, renklisi de öyle. Işıktan rahatsız olmuyorlardır ama refleks olarak elleri yüzlerinde oluyor genelde bebişlerin

Ben hepsini mustela alacağım çok güzel ve kaliteli bir marka. İçeriği de bebekler için uygun.
işte bir bu markaya baksana canım mustele ile fiyat olarak aynılar ama içeriği çok temiz fln yaızyor herkes heaven on earth
Hangi sayfa canım
dolap hesabında buldum canım ürünler gelsin sizinle öyle paylaşayım
satıcı kimdi bende bakıyım ya liste yaptım işte bu ay göğüs kalkanı,göğüs pedi,alt açma örtüsü ve bebek bakım eşyalarını alayım diyorum. ama internetten mi alsam yoksa eczane mi bilemedim ama orjinalse hemen alırım.
Adı ne sayfasının ben de alayım çorap arıyordum
canım ürünler gelsin kalitesine göre paylaşayım ben baya araştırdım en son hm alacaktım fiyat beni şok etti 10 çorapa 400 tl de veremem yani verecek durmum olsada vermem

benım arkadasım detaylıdan sonra aglamıstıı :)))
çok cırkın bu bebek dıye
halbu kı aynı kendısıne benzıyor ve de cok mınnoş bı kız oldu sımdı 3 yasında

Evet ben de çakıp çakıp aynısını diyorum eşim 4 aylık bebek ne bekliyorsun diyor bize benzemiyor bu diye üzüldüm bi

Ben de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim
canım bu çok iyiymiş bende hamur markasını dolaptan set şeklinde aldımm çok güzel geldi birde bunu alayım bakalım :)
Ben sebamed alacaktım ama mustela hediye geldi arkadaşımdan onu kullanacağım mecbur
canım mustela sebamedden daha iyiymiş zaten arkadaşım ikiniside kullandı senin için iyi olmuş bence :)
küsmez canım zaten öyle sevelim annenin nazarı çok değer bebeğe nazarımız olmasın bebişler :)
Kızlar tarak tlrnak makası falan aldınız mı ben babyjem ve chicco arasında kaldım babyjem fıyatı uygun digeride pahali
bende babyjern almayı düşünüyorum zaten çok fazla kesilmiyormuş çok yumuşak oluyormuş e bebekten alıcam bir tane ama öyle çoklu set almayacağım

Ben de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim
canım yorumlarına baktım baya herkes sevmiş tredyoldaiyle aynıymış defosuz geldi yazmış herkes

N NewbieMommy başka renkler almak isteseniz bakın bende ekru sipariş vereceğim bugün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…