- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Canım memnunmusun dokusu falan nasıl yumuşacıkmı bende sipariş vermek istiyorum dagossipbusra
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hsg filmi ve çeken doktor ve gttigim 5 6 kadın dogumcu hsg filminde bariz görünüyorRahim sağda diye bir durum tıbben mümkün değil. Çünkü rahim ortada sol ve sağ yukarısında yumurtalıklar olur. Size kim söyledi rahim sağda diye?
Ya çok canım çektiyse bir parça ye bence bir şey olmaz. Sonra çocuğun bir yerinde hindi fümeli sandviç gibi doğum lekesi olurBu geceye kadar ay hiç aşermedim diyordum şu an hindi fümeli sandviç için her şeyi yapabilirimof of şarküteri ürünü hiç almıyoruz artık yasak diye ama yok böyle bir aşerme
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızİnşallah guzel haberler alırsınız çok heyecanlı hem de iki tane bebek
Ben gecen yil hamile degilkrn bir ikisin yaptırmıştım şimdi doktorum hamileykende istedi.
Ben biraz marka takıntısı olan biriyim o yüzden Chicco alıyorum o tarz şeyleri hepKızlar tarak tlrnak makası falan aldınız mı ben babyjem ve chicco arasında kaldım babyjem fıyatı uygun digeride pahali
Ben de aynı şeyi yaşadım geçen günKızlar ben dun bebegimi görünce bi annık ay ne kadar çirkin duruyor dedimsonra pişman oldumya bebeğim küser benden
Sizede oyle gelmişmiydi ? Çok garip gözüküyorlar bir an önce şubat gelsinde göreyim istiyorum
Ultrason ses dalgalarıyla görüntü veriyor, renklisi de öyle. Işıktan rahatsız olmuyorlardır ama refleks olarak elleri yüzlerinde oluyor genelde bebişlerinRenkli olunca daha fazla ışık vuruyor sanırım ve rahatsız oluyorlarama ben bebekten çok rahmimin içine şaşırmıştım bu nasıl bir yapı ya diye ona bakakaldım
işte bir bu markaya baksana canım mustele ile fiyat olarak aynılar ama içeriği çok temiz fln yaızyor herkes heaven on earthBen hepsini mustela alacağım çok güzel ve kaliteli bir marka. İçeriği de bebekler için uygun.
dolap hesabında buldum canım ürünler gelsin sizinle öyle paylaşayımHangi sayfa canım
satıcı kimdi bende bakıyım ya liste yaptım işte bu ay göğüs kalkanı,göğüs pedi,alt açma örtüsü ve bebek bakım eşyalarını alayım diyorum. ama internetten mi alsam yoksa eczane mi bilemedim ama orjinalse hemen alırım.Canım kendini üzüp yipratma sonuçta bakıyorlar bebişlere. Hep olumlama yap pozitif olmaya çalış zor biliyorum ama seni hissediyorlar
İnşallah normaldir ve enfeksiyon yoktur bu sıpalar büyüdüğü için oluyodur
Ben hissetmiyorum daha68 kilo olduğum için mi bilmiyorum ya da bazen bir pıt pıt atmalar oluyor ama o mu değil mi anlayamıyorum. Hep dinlemeye çalışıyorum ama ı ıh
GEçen indirim vardı hepsiburadadan mustela 3lü seti aldım bugün geldi hemen orjinalliğini sorguladım hepsi orjinaldi
canım ürünler gelsin kalitesine göre paylaşayım ben baya araştırdım en son hm alacaktım fiyat beni şok etti 10 çorapa 400 tl de veremem yani verecek durmum olsada vermemAdı ne sayfasının ben de alayım çorap arıyordum
Bende aynen öyle oldum.Ben de aynı şeyi yaşadım geçen günbebeğin ve Allah'ın gücüne gitmesin diye de üzüldüm bi de
Bide baby plus buldum yorumlarida iyi ebebekte bitmiş trendyolda var galiba onu alıcamBen biraz marka takıntısı olan biriyim o yüzden Chicco alıyorum o tarz şeyleri hep
benım arkadasım detaylıdan sonra aglamıstıı :)))Kızlar ben dun bebegimi görünce bi annık ay ne kadar çirkin duruyor dedimsonra pişman oldumya bebeğim küser benden
Sizede oyle gelmişmiydi ? Çok garip gözüküyorlar bir an önce şubat gelsinde göreyim istiyorum
ben alsam park yatak alacaktım. esımın kuzenı yenı dogum yaptı ondan tahta anne yanı besık alıcam..Kızlar beşik öneriniz var mı park yatak istiyoruz
Kızlar ben dun bebegimi görünce bi annık ay ne kadar çirkin duruyor dedimsonra pişman oldumya bebeğim küser benden
canım bu çok iyiymiş bende hamur markasını dolaptan set şeklinde aldımm çok güzel geldi birde bunu alayım bakalım :)Ben de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim
canım mustela sebamedden daha iyiymiş zaten arkadaşım ikiniside kullandı senin için iyi olmuş bence :)Ben sebamed alacaktım ama mustela hediye geldi arkadaşımdan onu kullanacağım mecbur
küsmez canım zaten öyle sevelim annenin nazarı çok değer bebeğe nazarımız olmasın bebişler :)Kızlar ben dun bebegimi görünce bi annık ay ne kadar çirkin duruyor dedimsonra pişman oldumya bebeğim küser benden
bende babyjern almayı düşünüyorum zaten çok fazla kesilmiyormuş çok yumuşak oluyormuş e bebekten alıcam bir tane ama öyle çoklu set almayacağımKızlar tarak tlrnak makası falan aldınız mı ben babyjem ve chicco arasında kaldım babyjem fıyatı uygun digeride pahali
ay inşallah bizim de öyle olurbenım arkadasım detaylıdan sonra aglamıstıı :)))
çok cırkın bu bebek dıye
halbu kı aynı kendısıne benzıyor ve de cok mınnoş bı kız oldu sımdı 3 yasında
canım yorumlarına baktım baya herkes sevmiş tredyoldaiyle aynıymış defosuz geldi yazmış herkesBen de trendyoldan bunun kiremit rengini aldım çok da beğendim. Ama sonra dolap hesabında bunun sıfırını satan bir satıcı gördüm o fiyata 2 tane alırmışız demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?