Ay bendeya kime benziyor diyorum cenesi biraz babasına benzedi sadece o kadar. Bizim ikimizinde gozleri büyük amma bebekte cok kucucuk gozukuyoduEvet ben de çakıp çakıp aynısını diyorum eşim 4 aylık bebek ne bekliyorsun diyorbize benzemiyor bu diye üzüldüm bi
Acaba bunları ne zamandan bebege öğretiyoruz
Tatlım selam pek giremiyorum baya kosturma içindeyiz bu aralar. Cinsiyet için 12 ve 13. Haftalarda 2 ayrı doktor kiz ağırlıklı dediler. Tam 16. Haftada gene gittim fakat minnoş totusunu döndü göstermedi naz etti. 10 gün sonra gidicem inşallah o zaman gösterirse ogrenicez bakalim
En üstteki zeka kartında 0-12 ay yazıyor siyah beyaz gibi görselleri var ilk doğduklarında bebekler sanırım 60cmye kadar yakını seçebiliyor bu kartların siyah beyaz olmasının sebebi de bebeklerin yüksek kontrasta duyarlı olmaları yani araştırırken böyle okumuştum umarım yanlış anlatmamışımdır. Daha iyi bilen varsa anlatsın lütfenAcaba bunları ne zamandan bebege öğretiyoruz
sen kaça almıştın bunu canım?En üstteki zeka kartında 0-12 ay yazıyor siyah beyaz gibi görselleri var ilk doğduklarında bebekler sanırım 60cmye kadar yakını seçebiliyor bu kartların siyah beyaz olmasının sebebi de bebeklerin yüksek kontrasta duyarlı olmaları yani araştırırken böyle okumuştum umarım yanlış anlatmamışımdır. Daha iyi bilen varsa anlatsın lütfen
200e aldım başka gruplarda 135e bulan bile var ama o indirimi kaçırdım bensen kaça almıştın bunu canım?
Talcid kullanabiliyor muyuz? Sordun mu doktorunaŞu an ne görsem canım isteyecek evet acıkmışım ve midem cayır cayır yanıyor talcid yedim bir tanebu saatte bisey yersem sabaha kadar yangın
Kullanıyorum doktora sormadım unuttum ama kullanıyorum dayanamıyorumTalcid kullanabiliyor muyuz? Sordun mu doktoruna
Eğer kullanılıyorsa bende kullanayım çok fena gaz oluyor midemdeKullanıyorum doktora sormadım unuttum ama kullanıyorum dayanamıyorum
Bana doktor rennie yada gaviscon yazayım demişti. Ben rennie tablet yazmasını rica etmiştim. Talcid gebelikte kullanılmamalıdır gibi şeyler yazıyordu İnternette. Bence bi doktorunuza danışınTalcid kullanabiliyor muyuz? Sordun mu doktoruna
Emme refleksleri başlamış hep eller ağızdaBu da benim uzaylimeller hep agizda
Ya maşallah canım iyi olundaTatlım selam pek giremiyorum baya kosturma içindeyiz bu aralar. Cinsiyet için 12 ve 13. Haftalarda 2 ayrı doktor kiz ağırlıklı dediler. Tam 16. Haftada gene gittim fakat minnoş totusunu döndü göstermedi naz etti. 10 gün sonra gidicem inşallah o zaman gösterirse ogrenicez bakalim
Yaa biz sivasta yaşıyoruz kış aşırı uzun ve soğuk yaz sadece 2 ay sürüyor. Bebekte kış ortası doğunca malum - 35 lerde odayı ayırmayı düşünmüyorum tek odada yanımızda yatar 3 yaşıns kadar büyük yatak dolap falan alamıycamben alsam park yatak alacaktım. esımın kuzenı yenı dogum yaptı ondan tahta anne yanı besık alıcam..
odasına buyuyen baze ve dolap,sıfonyer alacagız bızde ınsallah nasıp olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?