2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Merhaba kızlar ben bugün kontrole gittim
Bu sefer uyuyordu
Diğer ay kesin belli olur ama dedi
Cinsiyetine de %80 kız dedi Doktor sağıma soluma dönderdi beni uyandı Uyandığında da bize doğru baktı sinirli sinirli aynı ben ben de uyandırılmayı sevmem
Doktor şey dedi hatta niye uyandırdınız der gibi baktı
Ben başta erkek hissediyordum hatta rüyamda bile gördüm ama bu son zamanlarda da kız hissediyordum çünkü son kontrolde zıp zıp zıplıyordu
Eşim de kız olsun çok istiyordu ama hayırlısı bakalım

Eklentiler

• IMG_20230907_094903.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 117
Evet ben de çakıp çakıp aynısını diyorum eşim 4 aylık bebek ne bekliyorsun diyor bize benzemiyor bu diye üzüldüm bi
Ay bendeya kime benziyor diyorum cenesi biraz babasına benzedi sadece o kadar. Bizim ikimizinde gozleri büyük amma bebekte cok kucucuk gozukuyodu

Moni moni canım, nerelerdesin sen?
bebişin cinsiyetini ögrendin mi?
Tatlım selam pek giremiyorum baya kosturma içindeyiz bu aralar. Cinsiyet için 12 ve 13. Haftalarda 2 ayrı doktor kiz ağırlıklı dediler. Tam 16. Haftada gene gittim fakat minnoş totusunu döndü göstermedi naz etti. 10 gün sonra gidicem inşallah o zaman gösterirse ogrenicez bakalim

Parmağımız bile suda kalınca buruş buruş oluyor bebeler suyun içinde balık gibiler suan yeni doğduklarında da çirkin oluyorlar sonda tatlılaşıyorlar bi de şimdi karnımızda 4 aylık kafa vücuda göre büyük uzaylı gibiler
Çok normal

Benim bebe hareketlere bir kaç gündür iyice başladı fırıl fırıl içimde iki sabahtır içimde balıklar kayıyor gibi bir sağa atıyor bir sola kendini hepte sabah erken saatlerde yapıyor tam uyurken hafif uyanır gibi oluyorum uyandırıyor napcaz böyle bunla biz babasına çekmiş sabahın köründe bir uyutmuyor beni

Acaba bunları ne zamandan bebege öğretiyoruz
En üstteki zeka kartında 0-12 ay yazıyor siyah beyaz gibi görselleri var ilk doğduklarında bebekler sanırım 60cmye kadar yakını seçebiliyor bu kartların siyah beyaz olmasının sebebi de bebeklerin yüksek kontrasta duyarlı olmaları yani araştırırken böyle okumuştum umarım yanlış anlatmamışımdır. Daha iyi bilen varsa anlatsın lütfen

sen kaça almıştın bunu canım?

Ya maşallah canım iyi olunda
Gönlüne göre olsun inşaAllah

ben alsam park yatak alacaktım. esımın kuzenı yenı dogum yaptı ondan tahta anne yanı besık alıcam..
odasına buyuyen baze ve dolap,sıfonyer alacagız bızde ınsallah nasıp olursa
Yaa biz sivasta yaşıyoruz kış aşırı uzun ve soğuk yaz sadece 2 ay sürüyor. Bebekte kış ortası doğunca malum - 35 lerde odayı ayırmayı düşünmüyorum tek odada yanımızda yatar 3 yaşıns kadar büyük yatak dolap falan alamıycam

Kızlar çok halsiz olduğum için tedirgindim normalde 23 Eylül de olan muayeneme bugün gittim kan ve idrar tahlili istedi halsizliğim için. Hiç bişey yiyemiyorum et tavuk balık herşeyden tiksindim dedim ekmek domates bile yesen bişey olmaz çok stres yapma dedi içim rahatladı biraz, 17. Haftamdayım her gittiğimde bebek baş aşağı duruyor gene öyleydi neden böyle dedim canı öyle istiyor dedi yine de kafama takıldı ya hep mi baş aşağı durur hep ters duruyor. Bi kız bi erkek demişti anlatmıştım size de biliyorsunuz, bu sefer kesin erkek dedi pipi var felan dedi gösterdi hatta ben anlamadım ama neyse oğlum oluyor işte. Belki kordondur karıştırmıştır diye düşünüyordum ama bu sefer kesinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…