- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Seninle aynı gidiyoruz dün gittiğimde benim bebe de baş aşağı duruyorduKızlar çok halsiz olduğum için tedirgindim normalde 23 Eylül de olan muayeneme bugün gittim kan ve idrar tahlili istedi halsizliğim için. Hiç bişey yiyemiyorum et tavuk balık herşeyden tiksindim dedim ekmek domates bile yesen bişey olmaz çok stres yapma dedi içim rahatladı biraz, 17. Haftamdayım her gittiğimde bebek baş aşağı duruyor gene öyleydi neden böyle dedim canı öyle istiyor dediyine de kafama takıldı ya hep mi baş aşağı durur hep ters duruyor. Bi kız bi erkek demişti anlatmıştım size de biliyorsunuz, bu sefer kesin erkek dedi pipi var felan dedi gösterdi hatta ben anlamadım ama neyse oğlum oluyor işte. Belki kordondur karıştırmıştır diye düşünüyordum ama bu sefer kesinmiş
Yaaa şimdiden yaramazlık yükleniyor mu neSeninle aynı gidiyoruz dün gittiğimde benim bebe de baş aşağı duruyorduyapma çocuğum kalırsın öyle dedim çok güldüm annelik yükleniyor
Güzel ya zekalı olsun bebişlerrrEn üstteki zeka kartında 0-12 ay yazıyor siyah beyaz gibi görselleri var ilk doğduklarında bebekler sanırım 60cmye kadar yakını seçebiliyor bu kartların siyah beyaz olmasının sebebi de bebeklerin yüksek kontrasta duyarlı olmaları yani araştırırken böyle okumuştum umarım yanlış anlatmamışımdır. Daha iyi bilen varsa anlatsın lütfen
Hoş geldin erkek anneleri kulübüneKızlar çok halsiz olduğum için tedirgindim normalde 23 Eylül de olan muayeneme bugün gittim kan ve idrar tahlili istedi halsizliğim için. Hiç bişey yiyemiyorum et tavuk balık herşeyden tiksindim dedim ekmek domates bile yesen bişey olmaz çok stres yapma dedi içim rahatladı biraz, 17. Haftamdayım her gittiğimde bebek baş aşağı duruyor gene öyleydi neden böyle dedim canı öyle istiyor dediyine de kafama takıldı ya hep mi baş aşağı durur hep ters duruyor. Bi kız bi erkek demişti anlatmıştım size de biliyorsunuz, bu sefer kesin erkek dedi pipi var felan dedi gösterdi hatta ben anlamadım ama neyse oğlum oluyor işte. Belki kordondur karıştırmıştır diye düşünüyordum ama bu sefer kesinmiş
Senin de mi erkekHoş geldin erkek anneleri kulübüne
Evet bendede dün erkek çıktı şimdi erkek kıyafetlerine bakıyorumSenin de mi erkek
Bana söylemedi kilosunu kaynadı arada sormadımYaaa şimdiden yaramazlık yükleniyor mu nebu arada senin kaç gram çıkmıştı kilosu
haklısın canımmm , bende hemen yatırmıycam oglumu.. alısma yası 2-3 ancak olurYaa biz sivasta yaşıyoruz kış aşırı uzun ve soğuk yaz sadece 2 ay sürüyor. Bebekte kış ortası doğunca malum - 35 lerde odayı ayırmayı düşünmüyorum tek odada yanımızda yatar 3 yaşıns kadar büyük yatak dolap falan alamıycam
Seninki kaç gram dedi? Benimkine 169+_25 gram yazmışlarYaaa şimdiden yaramazlık yükleniyor mu nebu arada senin kaç gram çıkmıştı kilosu
Ben ciddi ödemle karşılaştım, ayaklarım davul gibi şişti.Kızlarrr yarın tatile gideceğiz 5,5 saatlik falan bir uzun yol bekliyor beni . Doktorum varis çorabı giy bol bol mola verin dedi sizin önereceğiniz bir şey var mı? Bu aylarda uzun yola giden var mı
Aaaa kaçıncı haftadasın?Kızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
ŞakaaKızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
Şimdi nasılsın canım bebeler nasılBen ciddi ödemle karşılaştım, ayaklarım davul gibi şişti.
Daha önce kız mı demişti canımKızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
Ooo umarım bende olmaz ya korkuyorum ama herkes ayaklarım çok şişti diyorBen ciddi ödemle karşılaştım, ayaklarım davul gibi şişti.
Gebelik kolestazı çıktı, zor bir gebelik olacak, rabbim hepimizin bebeklerini korusun.Şimdi nasılsın canım bebeler nasıl
Bana da 165 gram dedi canımSeninki kaç gram dedi? Benimkine 169+_25 gram yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?