2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Seninle aynı gidiyoruz dün gittiğimde benim bebe de baş aşağı duruyordu yapma çocuğum kalırsın öyle dedim çok güldüm annelik yükleniyor

Güzel ya zekalı olsun bebişlerrr

Hoş geldin erkek anneleri kulübüne

Kızlar bişey sorucam ben ebebekten alışveriş yapmak istiyorum ama üye olamıyorum ya çoğu siteden ala biliyordum. bilmiyosunuz ebebekten üye olmadan sipariş etmek oluyor mu? türkiye numaram olmadığı içim olamıyorum numaraya kod geliyormuş. Emailimi özelden yzsam biriniz benim için üye ola bilirmi acaba?

Kızlarrr yarın tatile gideceğiz 5,5 saatlik falan bir uzun yol bekliyor beni . Doktorum varis çorabı giy bol bol mola verin dedi sizin önereceğiniz bir şey var mı? Bu aylarda uzun yola giden var mı

haklısın canımmm , bende hemen yatırmıycam oglumu.. alısma yası 2-3 ancak olur

Kızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
Şakaa ayy seni okudum tir tir titredim banada kız derse bu bebeklerde mi sorun doktorlardami anlamadm gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…