2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
Nipt testte cıkmamıs mıydı sende canım yanlış mi hatırlıyorum cokkkk şaşırdım sende suan
Bir de siz erkek istiyordunuz dimi eşinle

Arkadaşlar Mart annelerinden geliyorum, bizlerde cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlıyor, sizden öğrenen çok olmuştur, bizi aydınlatırmısınız, Çin takvimi tutan var mı

Arkadaşlar Mart annelerinden geliyorum, bizlerde cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlıyor, sizden öğrenen çok olmuştur, bizi aydınlatırmısınız, Çin takvimi tutan var mı
Ne Çin takvimi ne Ramzi ne Nub teorisi alayı yalan çıktı çoğumuzda ve bir kaçımız 20li haftaları Detaylı ultrason için bekliyoruz
Önden ne denirse densin almayın derim cinsiyete göre kıyafet vs

Kızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
Hahahahah neee hangi doktor ? Yüzde 80 kızdan %80 erkeğe mi

Hahahahah neee hangi doktor ? Yüzde 80 kızdan %80 erkeğe mi
En son gittiğim doktor doğana kadar farklı görüp eline çok öbür cinsiyeti verdiklerimiz oldu demişti eski usul hiç öğrenmesek daha iyiymiş ya böyle eşyalar vs alınıyor sonra değişince fena

En son gittiğim doktor doğana kadar farklı görüp eline çok öbür cinsiyeti verdiklerimiz oldu demişti eski usul hiç öğrenmesek daha iyiymiş ya böyle eşyalar vs alınıyor sonra değişince fena
Ben de şaşkınım Şuan ama bu yıl çok daha fazla değişen duydum acaba doktorlar mı karar veremiyor

İçimden bir ses benim de değişeceğini söylüyor

Artık eskisi gibi erkek çocuklarına karşı değilim bu arada oğlum da olabilir ki ihtimal olarak daha yüksek , beni bir güzel eğitti bu bebe bu yaştan sonra
Sağlıklı olsun diyince insanlara kızıyordum hiç öyle değilmiş elini parmaklarını görünce bile şükürler ettim yavrum kimseye muhtaç olmasın kendi işini görsün sapa sağlam hayatını kursun da varsın erkek olsun

Kızlar hala günde 2- 3 defa kusan var mı gerçekten kusmaktan göğüs kaslarım yoruldu artık hergün hergün. Ama eskisine göre bi fark var kussaö da biraz yiyebiliyorum. Aşırı tiksinme azaldı ama zor hala

Sabahları bazen devam ediyor bende de bugün kötüydüm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…