MaşallahhBana da 165 gram dedi canım
İnşallahGebelik kolestazı çıktı, zor bir gebelik olacak, rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
Benim doktorum Normal dedi. Düşünüyorum iyi yiyebilseydik daha tombik ola bilirlerdi. Birde doktor benimkinin kemik yapısına baktığı an erkeğe benziyor dedi pipisinide gosterdi sonraBana da 165 gram dedi canım
Canım beyaz olanlar yansıma galiba ama pipi oldugu belliKızlar bebeğimin pipisine bakarmısınız sizdede böylemi?bacakları yukarı Eki Görüntüle 3297624
çok gecmıs olsun canım yaa,Gebelik kolestazı çıktı, zor bir gebelik olacak, rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
Nipt testte cıkmamıs mıydı sende canım yanlış mi hatırlıyorum cokkkk şaşırdım sende suanKızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
El ve ayaklarda kaşıntı, rutin tahlillerde de alt ast yüksek çıktı, safra asidi değerlerine baktılar.çok gecmıs olsun canım yaa,
nasıldı pekı kasıntın nerelerde oluyordu? kızarıklık vs mı oldu nasıl anlasıldı
Ne Çin takvimi ne Ramzi ne Nub teorisi alayı yalan çıktı çoğumuzda ve bir kaçımız 20li haftaları Detaylı ultrason için bekliyoruzArkadaşlar Mart annelerinden geliyorum, bizlerde cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlıyor, sizden öğrenen çok olmuştur, bizi aydınlatırmısınız, Çin takvimi tutan var mı
Hahahahah neeeKızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
En son gittiğim doktor doğana kadar farklı görüp eline çok öbür cinsiyeti verdiklerimiz oldu demiştiHahahahah neeehangi doktor ? Yüzde 80 kızdan %80 erkeğe mi
Ben de şaşkınım Şuan ama bu yıl çok daha fazla değişen duydum acaba doktorlar mı karar veremiyorEn son gittiğim doktor doğana kadar farklı görüp eline çok öbür cinsiyeti verdiklerimiz oldu demiştieski usul hiç öğrenmesek daha iyiymiş ya böyle eşyalar vs alınıyor sonra değişince fena
evet ,bızımkıde boyle yerımmKızlar bebeğimin pipisine bakarmısınız sizdede böylemi?bacakları yukarı Eki Görüntüle 3297624
çok gecmıs olsun canım ınsallah saglıkla yavrularımızı kucaklarımıza alırızEl ve ayaklarda kaşıntı, rutin tahlillerde de alt ast yüksek çıktı, safra asidi değerlerine baktılar.
Ne Çin takvimi ne Ramzi ne Nub teorisi alayı yalan çıktı çoğumuzda ve bir kaçımız 20li haftaları Detaylı ultrason için bekliyoruz
Önden ne denirse densin almayın derim cinsiyete göre kıyafet vs
Sabahları bazen devam ediyor bende de bugün kötüydüm yineKızlar hala günde 2- 3 defa kusan var mıgerçekten kusmaktan göğüs kaslarım yoruldu artık hergün hergün. Ama eskisine göre bi fark var kussaö da biraz yiyebiliyorum. Aşırı tiksinme azaldı ama zor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?