2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benim doktorum Normal dedi. Düşünüyorum iyi yiyebilseydik daha tombik ola bilirlerdi. Birde doktor benimkinin kemik yapısına baktığı an erkeğe benziyor dedi pipisinide gosterdi sonra
Evet bende üzüldüm bu yüzden sanki gramı az gibi ben hiç beslenemiyorum ona canım sıkıldı

Ben hala kusuyorum ama tiksinmem de geçmedi et tavuk balık yiyemiyorum hatta çoğu yemeyi yiyemiyorum doktora bahsettim sorun değil felan dedi biraz içimi rahatlattı bazılarının uzun sürebiliyor bu durumu dedi

17+3 az gibi geldi bana üzüldüm aslında bişey de yiyemiyorum ondan mı acaba dedim
Yok canım gayet iyi
Biz hiçbişey yemesek bile bebeişler yinede besleniyormuş üçüzlerde doktorum öyle demişti
Hiç sıkıntı yapma
Yiyebilirsen muz kaşar nesquik ye çok kilo aldırıyor bebişe

Yok canım gayet iyi
Biz hiçbişey yemesek bile bebeişler yinede besleniyormuş üçüzlerde doktorum öyle demişti
Hiç sıkıntı yapma
Evet doktor da öyle söyledi sadece domates ekmek bile yesen iyi dedi öyle diyince içim rahatladı biraz. Kaşar yiyordum ondan da soğudum yiyemiyorum nesquik toz olan süte katılan mı gevrek olan mı

Ben hala kusuyorum ama tiksinmem de geçmedi et tavuk balık yiyemiyorum hatta çoğu yemeyi yiyemiyorum doktora bahsettim sorun değil felan dedi biraz içimi rahatlattı bazılarının uzun sürebiliyor bu durumu dedi
Ay yok onları ben de yiyemiyorum. Ama gebelikten önce de et sevmezdim çok şimdi görünce yolumu değiştiriyorum son 3 aydır toplasanız 3 kere yememişimdir. Ben 2 hafta öncesine kadar sadece ekmek peynir yiyebiliyodum kalan yediğim herşeyi ama herşeyi çıkarıyodum. şimdi biraz çeşit artıabildim. Havuç elma domates falan eklendi sulu şeyleri yiyebilmeye başladım. Onun dışında aşırı ekmek yemek istemiyorum bi faydası yok ama mecburum onu midem tutuyo

Yok canım gayet iyi
Hiç sıkıntı yapma
Sizden nesquiki duyduğum gün gidip koşarak aldırdım ama hala içim almıyor inşallah yiyebiliriz bol bol

Evet doktor da öyle söyledi sadece domates ekmek bile yesen iyi dedi öyle diyince içim rahatladı biraz. Kaşar yiyordum ondan da soğudum yiyemiyorum nesquik toz olan süte katılan mı gevrek olan mı
Ben gevrek olanıda yiyorum
Toz olanıda içiyorum canım burda bebek zayıfsa bunu öneriyorlar ve gerçekten işe yarıyor

Akşamları sütle cici bebe ye mama gibi oluyor normalde de severdim şimdi iki akşamdır yiyorum bebeğe de kilo yapar
Bir de mikserle muzlu süt yapıyorum muzla sütü bızlat tadı çok güzel direkt bebeğe gidiyor

Kızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.

Alacaksanız bebek doğduktan sonra deneyip alın her bebek sevmiyor diyen çok. Kış çocuğuysa zaten kışın kanguru kullanılmıyor yaza kadar da büyümüş oluyor ve sıcak oluyor diyolar. Siz ne düşünüyorsunuz alacak olan var mı? Alacağım kanguru da biraz pahalı o yüzden çok ikilemde kaldım ya

İşte sizden duyunca ben de merak edip baktım almanyadayım ben burda a/b/c/d/e diye sınıflandırıyolar yiyecek kalitelerini. A kategorisiymiş hemen aldım öyle olunca.
Söyle örnek veriyim önceki gebeliğim üçüzdü normalde aralarında çok fark olur ama bunu çok yediğim için üçüde hep aynı kiloda gidiyordu
Şimdi bu bebişimdede kilosu önden gidiyor
Hatta bazen ben nesquik in üstüne tozunuda döküyorum üstüne sütü döküyorum öyle yiyorum daha çabuk kilo alır diye üstündede a kategorisinde oldugu yazıyor canım

İlk bebeğim kasım doğumluydu biraz ele avuca gelince yaza kadar kullandım sonra dediğiniz gibi sıcak oldu kullanmayı denemedim bileşimdi şubat doğumlu olacaklar diye bence çok kullanılmaz gibi geliyor ama tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…