Benim tutmadıArkadaşlar Mart annelerinden geliyorum, bizlerde cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlıyor, sizden öğrenen çok olmuştur, bizi aydınlatırmısınız, Çin takvimi tutan var mı
17+3 az gibi geldi bana üzüldüm aslında bişey de yiyemiyorum ondan mı acaba dedimMaşallahh
Tam kaç haftalık canım
Evet bende üzüldüm bu yüzden sanki gramı az gibi ben hiç beslenemiyorum ona canım sıkıldıBenim doktorum Normal dedi. Düşünüyorum iyi yiyebilseydik daha tombik ola bilirlerdi. Birde doktor benimkinin kemik yapısına baktığı an erkeğe benziyor dedi pipisinide gosterdi sonra
Ben hala kusuyorum ama tiksinmem de geçmedi et tavuk balık yiyemiyorum hatta çoğu yemeyi yiyemiyorum doktora bahsettim sorun değil felan dedi biraz içimi rahatlattı bazılarının uzun sürebiliyor bu durumu dediKızlar hala günde 2- 3 defa kusan var mıgerçekten kusmaktan göğüs kaslarım yoruldu artık hergün hergün. Ama eskisine göre bi fark var kussaö da biraz yiyebiliyorum. Aşırı tiksinme azaldı ama zor hala
Yok canım gayet iyi17+3 az gibi geldi bana üzüldüm aslında bişey de yiyemiyorum ondan mı acaba dedim
Evet doktor da öyle söyledi sadece domates ekmek bile yesen iyi dedi öyle diyince içim rahatladı biraz. Kaşar yiyordum ondan da soğudum yiyemiyorumYok canım gayet iyi
Biz hiçbişey yemesek bile bebeişler yinede besleniyormuş üçüzlerde doktorum öyle demişti
Hiç sıkıntı yapma
Yiyebilirsen muz kaşar nesquik ye çok kilo aldırıyor bebişe
Ay yok onları ben de yiyemiyorum. Ama gebelikten önce de et sevmezdim çok şimdi görünce yolumu değiştiriyorumBen hala kusuyorum ama tiksinmem de geçmedi et tavuk balık yiyemiyorum hatta çoğu yemeyi yiyemiyorum doktora bahsettim sorun değil felan dedi biraz içimi rahatlattı bazılarının uzun sürebiliyor bu durumu dedi
Sizden nesquiki duyduğum gün gidip koşarak aldırdım ama hala içim almıyor inşallah yiyebiliriz bol bolYok canım gayet iyi
Biz hiçbişey yemesek bile bebeişler yinede besleniyormuş üçüzlerde doktorum öyle demişti
Hiç sıkıntı yapma
Yiyebilirsen muz kaşar nesquik ye çok kilo aldırıyor bebişe
Ben gevrek olanıda yiyorumEvet doktor da öyle söyledi sadece domates ekmek bile yesen iyi dedi öyle diyince içim rahatladı biraz. Kaşar yiyordum ondan da soğudum yiyemiyorumnesquik toz olan süte katılan mı gevrek olan mı
Ben sabah akşam yiyorumSizden nesquiki duyduğum gün gidip koşarak aldırdım ama hala içim almıyor inşallah yiyebiliriz bol bol
Akşamları sütle cici bebe ye mama gibi oluyor normalde de severdim şimdi iki akşamdır yiyorum bebeğe de kilo yaparEvet doktor da öyle söyledi sadece domates ekmek bile yesen iyi dedi öyle diyince içim rahatladı biraz. Kaşar yiyordum ondan da soğudum yiyemiyorumnesquik toz olan süte katılan mı gevrek olan mı
Süte karıştırılıp içiliyor di mi o, bize çok kilo aldırır mı acabaBen gevrek olanıda yiyorum
Toz olanıda içiyorum canım burda bebek zayıfsa bunu öneriyorlar ve gerçekten işe yarıyor
Evet canım mısır gevreği olanda sütle karıştırılıyorSüte karıştırılıp içiliyor di mi o, bize çok kilo aldırır mı acaba
İşte sizden duyunca ben de merak edip baktım almanyadayım ben burda a/b/c/d/e diye sınıflandırıyolar yiyecek kalitelerini. A kategorisiymiş hemen aldım öyle olunca.Ben gevrek olanıda yiyorum
Toz olanıda içiyorum canım burda bebek zayıfsa bunu öneriyorlar ve gerçekten işe yarıyor
Söyle örnek veriyim önceki gebeliğim üçüzdü normalde aralarında çok fark olur ama bunu çok yediğim için üçüde hep aynı kiloda gidiyorduİşte sizden duyunca ben de merak edip baktım almanyadayım ben burda a/b/c/d/e diye sınıflandırıyolar yiyecek kalitelerini. A kategorisiymiş hemen aldım öyle olunca.
İlk bebeğim kasım doğumluydu biraz ele avuca gelince yaza kadar kullandım sonra dediğiniz gibi sıcak oldu kullanmayı denemedim bileKızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.
Alacaksanız bebek doğduktan sonra deneyip alın her bebek sevmiyor diyen çok. Kış çocuğuysa zaten kışın kanguru kullanılmıyor yaza kadar da büyümüş oluyor ve sıcak oluyor diyolar. Siz ne düşünüyorsunuz alacak olan var mı? Alacağım kanguru da biraz pahalı o yüzden çok ikilemde kaldım ya
Benim de tutmadıArkadaşlar Mart annelerinden geliyorum, bizlerde cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlıyor, sizden öğrenen çok olmuştur, bizi aydınlatırmısınız, Çin takvimi tutan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?