- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
İşin açığı o yorumlardn sonra almamam için biri beni ikna etsin istiyorumİlk bebeğim kasım doğumluydu biraz ele avuca gelince yaza kadar kullandım sonra dediğiniz gibi sıcak oldu kullanmayı denemedim bileşimdi şubat doğumlu olacaklar diye bence çok kullanılmaz gibi geliyor ama tercih meselesi
Ya maşallah canım iyi olunda
Gönlüne göre olsun inşaAllah
Bende ekmek domates yedim çoğu haftam öyle geçtiAy yok onları ben de yiyemiyorum. Ama gebelikten önce de et sevmezdim çok şimdi görünce yolumu değiştiriyorumson 3 aydır toplasanız 3 kere yememişimdir. Ben 2 hafta öncesine kadar sadece ekmek peynir yiyebiliyodum kalan yediğim herşeyi ama herşeyi çıkarıyodum. şimdi biraz çeşit artıabildim. Havuç elma domates falan eklendi sulu şeyleri yiyebilmeye başladım. Onun dışında aşırı ekmek yemek istemiyorum bi faydası yok ama mecburum onu midem tutuyo
Tamam canım deneyimAkşamları sütle cici bebe ye mama gibi oluyor normalde de severdim şimdi iki akşamdır yiyorum bebeğe de kilo yapar
Bir de mikserle muzlu süt yapıyorum muzla sütü bızlat tadı çok güzel direkt bebeğe gidiyor
Deneyeceğim canımBen gevrek olanıda yiyorum
Toz olanıda içiyorum canım burda bebek zayıfsa bunu öneriyorlar ve gerçekten işe yarıyor
İlk başta siyah beyazı kullancaz canım doktorlar ilk doğduğundan beri onu kullanın diyorlar. Çünkü siyah beyaz gibi zıt renkleri konstrat renk mi ne demiyor onları algılayabiliyorlarmış. 30 günden sonra 30 cm uzağı görebiliyorlarmış anca onlara bakarak koycaz bakıp nakış ne anlayacaklar bilmiyorum ama bebem geri kalmasın diye aldımAcaba bunları ne zamandan bebege öğretiyoruz
Selamm ben de babybjörn kanguru almak istiyordumm ama bu yorumuzu görünce bi duraksadım:) Fiyatı da baya pahalı çünkü, kaç aya kadar kullanılabiliyor acaba? Yazın sıcak mı olur?Kızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.
Alacaksanız bebek doğduktan sonra deneyip alın her bebek sevmiyor diyen çok. Kış çocuğuysa zaten kışın kanguru kullanılmıyor yaza kadar da büyümüş oluyor ve sıcak oluyor diyolar. Siz ne düşünüyorsunuz alacak olan var mı? Alacağım kanguru da biraz pahalı o yüzden çok ikilemde kaldım ya
Aaa ihtimal vermeden kız dememişler miydi sanaKızlar selam o kadar şaşkınım ki doktordan geliyorum %80 erkek dedi hiç beklemiyordum böyle demesini bir sonraki kontrole kesin belli olur dedi ama çıkıntısı var diyor
Tutmayanlara +1 ekleyelimBenim de tutmadı
Cinsiyet belli oldu muMerhabalar herkese neler aldınız ? Ben daha hiçbir şey almadım 17+2 yiz suan.Sizlerde durumlar nasıl.İnsallah rahat geçiyordur günleriniz
Merhaba ikili taramada doktorum büyük ihtimalle kız olduğunu söylemişti.Son kontrolümde kız olduğu netleştiCinsiyet belli oldu mu
En güzeli bence de babyjörn ama ilk baş için sling daha çok öneriyorlar ben de ilk zamanlar için almayı düşünüyorum. Kışın terlemeyiz de yapışık gezsek deKızlar ya kanguru almayı düşünen var mı? Tam babybjörn sipariş verecektim sepete attım azcık kullanımı için araştırayım dedim kafam karıştı.
Alacaksanız bebek doğduktan sonra deneyip alın her bebek sevmiyor diyen çok. Kış çocuğuysa zaten kışın kanguru kullanılmıyor yaza kadar da büyümüş oluyor ve sıcak oluyor diyolar. Siz ne düşünüyorsunuz alacak olan var mı? Alacağım kanguru da biraz pahalı o yüzden çok ikilemde kaldım ya
Bugün bile ekmek domates peynir yedimBende ekmek domates yedim çoğu haftam öyle geçtihala da düzelmiş değilim bazen haşlanmış patates yiyorum yoğurtlu şeyler felan hala salçalı şeyler almıyor midem 17. Haftamdayım ne zaman geçer acaba
Sizinde mi bulantınız devam ediyorBugün bile ekmek domates peynir yedim
Aslında geçen hafta iyiydim bu hafta geri geldiSizinde mi bulantınız devam ediyor
Limon yedim bugün sol bademciğim fena şişmiş sol diş köklerimi yerinden söküyor sankiAy vitamin falan al hemen , limonlu su iç. Ben hastayım ve çok ağır geçiyor , aman kimse hasta olmasın
Merhaba teşekkürler iyi diyelim iyi olsun sizi sormalıMerhabalar herkese neler aldınız ? Ben daha hiçbir şey almadım 17+2 yiz suan.Sizlerde durumlar nasıl.İnsallah rahat geçiyordur günleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?