2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
İşin açığı o yorumlardn sonra almamam için biri beni ikna etsin istiyorum bunu yazmış olmanız güzel oldu almadım diye üzülmem artık

Bende ekmek domates yedim çoğu haftam öyle geçti hala da düzelmiş değilim bazen haşlanmış patates yiyorum yoğurtlu şeyler felan hala salçalı şeyler almıyor midem 17. Haftamdayım ne zaman geçer acaba

Acaba bunları ne zamandan bebege öğretiyoruz
İlk başta siyah beyazı kullancaz canım doktorlar ilk doğduğundan beri onu kullanın diyorlar. Çünkü siyah beyaz gibi zıt renkleri konstrat renk mi ne demiyor onları algılayabiliyorlarmış. 30 günden sonra 30 cm uzağı görebiliyorlarmış anca onlara bakarak koycaz bakıp nakış ne anlayacaklar bilmiyorum ama bebem geri kalmasın diye aldım

Selamm ben de babybjörn kanguru almak istiyordumm ama bu yorumuzu görünce bi duraksadım:) Fiyatı da baya pahalı çünkü, kaç aya kadar kullanılabiliyor acaba? Yazın sıcak mı olur?

Merhabalar herkese neler aldınız ? Ben daha hiçbir şey almadım 17+2 yiz suan.Sizlerde durumlar nasıl.İnsallah rahat geçiyordur günleriniz

Cinsiyet belli oldu mu
Merhaba ikili taramada doktorum büyük ihtimalle kız olduğunu söylemişti.Son kontrolümde kız olduğu netleşti burada ultrason görseli paylaşmıştım hatta.Bazı deneyimli annelerimiz ve anne adayları kız diye tahminde bulunmuştu

En güzeli bence de babyjörn ama ilk baş için sling daha çok öneriyorlar ben de ilk zamanlar için almayı düşünüyorum. Kışın terlemeyiz de yapışık gezsek de

Bugün bile ekmek domates peynir yedim

Merhabalar herkese neler aldınız ? Ben daha hiçbir şey almadım 17+2 yiz suan.Sizlerde durumlar nasıl.İnsallah rahat geçiyordur günleriniz
Merhaba teşekkürler iyi diyelim iyi olsun sizi sormalı ben dayanamayıp kıyafet aldım şu an sadece 15+5teyim kitap falan aldım bi de zihinsel gelişim için kartlar vs. Araba beşik vs bunları araştırmaya üşeniyorum şu an açıkçası biraz da yoğun bi dönemdeyiz şu yoğunluk geçince ilgileniriz diye düşünüyorum büyük parçalarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…